jerry banana Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, ilos είπε Καλά πόσες κονσόλες έχει μαζί του στη Γερμανία?😁 χαχαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Εμένα μου φαίνονται πολλά.Οταν υπήρχαν τα βίντεο κλαμπ δέκα σε κάθε γειτονιά συνήθιζα να νοικιάζω παιχνίδια και έπαιζα non stop μέχρι να τα τερματίσω για να μην χρεωθώ πάνω από δύο μέρες.Πόσω μάλλον να έχεις πληρώσεις στην ουσία για έξι μήνες.Και έπαιζα μόνο παιχνίδια που μπορούσα να το κάνω αυτό όπως jack and daxter,devil may cry,metal gear solid,tomb raider τέτοια παιχνίδια.Για jrpgs που θες χρόνο ούτε λόγος.
JIMYB3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πόσο ενοικίαζες την μέρα; Επειδή αν βάλεις κάθε μέρα 1€ μέσα σε ένα μήνα έχεις 30€ και σε ένα εξάμηνο 180€ νομίζω πως η συνδρομή συμφέρει για τα μεγάλα παιχνίδια, όπου αν το είχες κανονικά για 6 μήνες θα σου έβγαινε πολύ ακριβό.
Merdock Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εγώ μένω Αγγλία και έχω συνδρομή σε μια παρόμοια υπηρεσία. Πληρώνω £11 το μήνα και έχω πρόσβαση σε ότι παιχνίδι υπάρχει από Xbox One, PS4, PS3, Switch, PS3, Wii U, WII , DS, 3DS, PS VITA. Υπάρχουν και πιο φτηνά πακέτα, αλλά με το δικό μου έχω priority σε νέες κυκλοφορίες. Για μένα αξίζει γιατί στον 1μιση χρόνο που έχω συνδρομή έχω παίξει 37 παιχνίδια, εκ των οποίων πολλά καινούρια (τα περισσότερα day one) όπως Red Dead Redemption 2, God of War, Pokemon Lets Go Pikachu, Resident Evil 2, Octopath Traveler, Shadow of the Tomb Raider και πολλά άλλα. Έτσι όπως το έχω υπολογίσει πρέπει να μου έρχεται γύρω στις £5 το παιχνίδι μέσο όρο. Πρέπει να έχω ξοδέψει γύρω στις £176 συνολικά. Αν τα είχα αγοράσει, εδικά day one, θα είχα ξοδέψει πολύ πολύ περισσότερα λεφτά. Στη δική σου περίπτωση, η ετήσια συνδρομή είναι ΟΚ σε τιμή γιατί βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου με αυτά που δίνω, απλά εγώ πληρώνω με το μήνα οπότε δε δεσμεύομαι για ένα χρόνο. Η εξάμηνη μου φαίνεται ακριβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα