Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ο ξάδερφος μου στο εξωτερικό έχει βρει μια συνδρομητική υπηρεσία για ενοικίαση παιχνιδιών για κονσόλες.

Είναι στα 99,99€ για 6 μήνες και έχεις πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια ps1, ps2, ps3, ps4, psp, psv και στα 149 ,99€ για ένα χρόνο. 

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλές τιμές, αν σκεφτεί κανείς ότι παίζεις τα πάντα από sony, όποιον τίτλο θέλεις. 

Εσείς τι λέτε αξίζει;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, JIMYB3 είπε

Καλησπέρα,

Ο ξάδερφος μου στο εξωτερικό έχει βρει μια συνδρομητική υπηρεσία για ενοικίαση παιχνιδιών για κονσόλες.

Είναι στα 99,99€ για 6 μήνες και έχεις πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια ps1, ps2, ps3, ps4, psp, psv και στα 149 ,99€ για ένα χρόνο. 

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλές τιμές, αν σκεφτεί κανείς ότι παίζεις τα πάντα από sony, όποιον τίτλο θέλεις. 

Εσείς τι λέτε αξίζει;

Εαν δινεις τα λεφτα και μπορεις να παρεις οσα παιχνιδια θελεις αξιζει.Ομως να σημειωσω οτι παιζει ρολο και η συχνοτητα με την οποια παιχει ο ξαδελφος.Πχ εαν παρει κανενα παιχνιδι souls ή το προσφατο sekiro αναλογα με το ποσο συχνα παιζει και την επαφη που εχει μπορει να του παρει μονο για τα συγκεκριμενα παιχνιδια μηνες.Ομως εαν παιζει παιχνιδια που ειναι απλα και οχι δυσκολα που τα τερματιζει σε 1 εβδομαδα (εννοω τερματιζει 2 παιχνιδια την εβδομαδα)  τοτε αξιζει.Αλλα να σκεφτει πριν δωσει τα λεφτα για τη συνδρομη εαν οντως θα παιξει πολλα παιχνιδια που θα δικαιολογουν τη τιμη.Δηλαδη μην παιξει σε διαστημα 6 μηνων 2-3 παιχνιδια μονο γιατι ετσι δεν αξιζει.Η γνωμη μου παντα.Εαν δεν καταλαβες τιποτα πες μου .Απλως τα εγραψα γρηγορα γιατι πρεπει να παω να φαω.

Δημοσ.

Ε ναι κατάλαβα, αν είναι για τα dark souls καλύτερα να τα αγοράσεις δεν συμφέρει να τα νοικιάσεις. Θέλουν χρόνο.

γενικα ρωτάω αν αξίζει γενικά δλδ η πρόσβαση σε τόσα παιχνίδια με αυτές τις τιμές.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JIMYB3 είπε

Ε ναι κατάλαβα, αν είναι για τα dark souls καλύτερα να τα αγοράσεις δεν συμφέρει να τα νοικιάσεις. Θέλουν χρόνο.

γενικα ρωτάω αν αξίζει γενικά δλδ η πρόσβαση σε τόσα παιχνίδια με αυτές τις τιμές.

Οπως τα λες ακριβως φιλε (γυρισα ειχα φασολακια :( ) αξιζει ναι αρκει ο φιλος να εξασκει το αθλημα και να παιζει τιτλους που να περνουν τα λεφτα της συνδρομης του στο διαστημα των 6 μηνων για να συμφερει.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, jerry banana said:

αυτό σε τί τον βοηθάει?

Χωρίς να υπολογίζω τις υπόλοιπες κονσόλες, μόνο για PS4 €100 το εξάμηνο για games είναι υπερβολικά πολλά χρήματα. Κάνοντας rotation με το να αγοράζει games και να τα πουλάει μόλις τα τερματίσει του βγαίνει πιο οικονομικό από το να βάλει τέτοια συνδρομή. Με δεδομένο ότι δουλεύει και μπορεί να τερματίζει έναν τίτλο ανά μία ή δύο εβδομάδες.

Εκτός κι αν έχει πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και μπορεί να παίζει πολύ περισσότερο, τότε τον συμφέρει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Χωρίς να υπολογίζω τις υπόλοιπες κονσόλες, μόνο για PS4 €100 το εξάμηνο για games είναι υπερβολικά πολλά χρήματα. Κάνοντας rotation με το να αγοράζει games και να τα πουλάει μόλις τα τερματίσει του βγαίνει πιο οικονομικό από το να βάλει τέτοια συνδρομή. Με δεδομένο ότι δουλεύει και μπορεί να τερματίζει έναν τίτλο ανά μία ή δύο εβδομάδες.

Εκτός κι αν έχει πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο και μπορεί να παίζει πολύ περισσότερο, τότε τον συμφέρει.

ok

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι στην Γερμανία για σπουδές  και βρήκε αυτή την προσφορά σε ένα τοπικό αν και μπορεί να είναι από μεγάλη αλυσίδα δεν ξέρω περισσότερα. 

Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι εμενα μου έχει αρέσει σαν προσφορά και σαν τιμή, και σκέφτομαι να κάνω κάτι ανάλογο, μπορεί βέβαια πιο οικονομικό. Αν και για να το έχουν σε αυτή τη τιμή στο εξωτερικό πιθανόν έχουν κάνει κάποια έρευνα. 

Για αυτό ρωτάω εσάς να μου πείτε τη γνώμη σας.

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Επεξ/σία από JIMYB3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JIMYB3 είπε

Είναι στην Γερμανία για σπουδές  και βρήκε αυτή την προσφορά σε ένα τοπικό αν και μπορεί να είναι από μεγάλη αλυσίδα δεν ξέρω περισσότερα. 

Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι εμενα μου έχει αρέσει σαν προσφορά και σαν τιμή, και σκέφτομαι να κάνω κάτι ανάλογο, μπορεί βέβαια πιο οικονομικό. Αν και για να το έχουν σε αυτή τη τιμή στο εξωτερικό πιθανόν έχουν κάνει κάποια έρευνα. 

Τιποτα. 

Δημοσ.
Στις 16/4/2019 στις 11:15 ΜΜ, JIMYB3 είπε

Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο εδώ έχουν (είχαν;) τα Seven. 

Δημοσ.

Μιλάμε για υπηρεσία όπου νοικιάζεις τα δισκάκια ή κατεβάζεις τα παιχνίδια στον σκληρό δίσκο;

Υπάρχει και το PlayStation now που σου παρέχει αυτό ακριβώς που βγήκε ο ξάδερφος σου . Είναι συνδρομητική υπηρεσία της Sony .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, theoritikos είπε

Μιλάμε για υπηρεσία όπου νοικιάζεις τα δισκάκια ή κατεβάζεις τα παιχνίδια στον σκληρό δίσκο;

Υπάρχει και το PlayStation now που σου παρέχει αυτό ακριβώς που βγήκε ο ξάδερφος σου . Είναι συνδρομητική υπηρεσία της Sony .

Κανονικά νοικιάζεις τα δισκάκια. Όσο αφορά το PS4 ναι όντως με το ps now είναι σχεδόν ίδιο απλά η διαφορά είναι ότι τα κατεβάζεις, αλλά εδώ μιλάμε για πρόσβαση σε παιχνίδια ps1, ps2, ps3, PS4, psp, psv μιλάμε για τα πάντα για όσο αφορά την Sony. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JIMYB3 είπε

Κανονικά νοικιάζεις τα δισκάκια. Όσο αφορά το PS4 ναι όντως με το ps now είναι σχεδόν ίδιο απλά η διαφορά είναι ότι τα κατεβάζεις, αλλά εδώ μιλάμε για πρόσβαση σε παιχνίδια ps1, ps2, ps3, PS4, psp, psv μιλάμε για τα πάντα για όσο αφορά την Sony. 

Καλά πόσες κονσόλες έχει μαζί του στη Γερμανία?😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...