Axelq Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 "Οι φοιτητές δικαιούνται κάρτα ανεργίας μόνο στην περίπτωση που εργάζονται κατά την διάρκεια των σπουδών τους και χάσουν για οποιονδήποτε λόγο την εργασία του, οπότε βρίσκονται πάλι προς αναζήτηση εργασίας." "Διαφορετικά, οι φοιτητές δεν θεωρούνται άνεργοι και μπορούν να εκδώσουν κάρτα ανεργίας μόνο 3 μήνες μετά τη λήψη του πτυχίου τους ως νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας." 1
rudigarcia222 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Παίδες όντως είναι αγενής σε κάποια σημεία η TS, αλλά αναφέρει επίσης ότι έχει θέμα υγείας (εκτιμώ ψυχικής) και ορισμένοι έχετε πέσει να την φάτε από το πληκτρολόγιο. 1
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες όντως είναι αγενής σε κάποια σημεία η TS, αλλά αναφέρει επίσης ότι έχει θέμα υγείας (εκτιμώ ψυχικής) και ορισμένοι έχετε πέσει να την φάτε από το πληκτρολόγιο. Οταν αναρτα το θεμα και ξεκινας να της απαντας , που να το καταλαβεις;;;;;;Απο την στιγμη που αρχισε να απανταει με επιθετικο τροπο (θα μιλησω μονο για μενα) αφου της ειχα γραψει πολλες φορες,προσπαθωντας να της εξηγησω (αναγκαστικά) την ιδια απαντηση με διαφορους και αναλυτικους τροπους (και που της γραφανε και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι).....το καταλαβα οτι κατι δεν.......ειδικα οταν εκανε επιθεση σε καθε εναν που προσπαθουσε να την βοηθησει.Αυτα εχουν τα φορουμ και ο γραπτος ιντερνετικος λογος.
artist1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Βασικά ειναι πρόβλημα γιατί αν θες πχ μια μαγνητική, για να κανεις σε δημόσιο νοσοκομείο θες κανα μήνα αναμονή. Επισης αλλο ειναι να πας δίπλα σου στο γιατρό να σου γράψει εξετάσεις κι αλλο να πρέπει να πας σε νοσοκομείο με ο,τι αυτο συνεπάγεται. κατα τ αλλα συμφοιτητές μου είχαν γραφτεί στον ΟΑΕΔ χωρίς να δηλώσουν τη φοιτητική τους ιδιότητα. Δεν το εκανα ποτέ προσωπικά, καθώς ειναι κι αυτο ενα δείγμα του γιατί φτάσαμε εκει που φτάσαμε οικονομικά. Ακριβως αυτο! Αλλα αμα ειναι ετσι να παρω και εγω δωρεαν πανακριβα φαρμακα να δουνε την γλυκα τωρα! Λες και εκανα εγω τις ατελειωτες εξετασεις κι θα τους εριχνα εξω. Εδω για σιδηρο ζητησα στο ΙΚΑ να μου γραψουν μια φορα και δεν μου γραφαν γιατι λεει ειχα ξανακανει προσφατα σχετικά (1 φορα το πολυ 2 ειχα γραψει εξετασεις για σιδηρο ως τοτε)! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ειπε πως δεν γραφουν γιατι εχει πεσει εξω το ΙΚΑ! Ηθελε να κανω γενικες και ΑΜΑ λεει ειχα χαμηλο αιματοκριτη θα μου εγραφε μετα για σιδηρο. Εν τω μεταξυ οι γενικες ηταν μακραν πιο ακριβες απο το να μου εγραφε σιδηρο! Τετοιο παραλογισμο ΜΟΝΟ στην Ελλαδα θα τον συναντησεις! Αμα εσεις το λετε αυτο περιθαλψη τι να σας πω! Και ναι επισης οπως ειπα κι πριν θελω και να μετακινουμε δωρεαν. Αμα δεν βγαλω ακρη μαζι τους αναγκαστικα θα φεσώσω το ΙΚΑ στα φαρμακα οσο πιο πολυ μπορω γιατι δεν παει αλλο με τον παραλογισμο τους! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από artist1
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, artist1 είπε Ακριβως αυτο! Αλλα αμα ειναι ετσι να παρω και εγω δωρεαν πανακριβα φαρμακα να δουνε την γλυκα τωρα! Λες και εκανα εγω τις ατελειωτες εξετασεις κι θα τους εριχνα εξω. Εδω για σιδηρο ζητησα στο ΙΚΑ να μου γραψουν μια φορα και δεν μου γραφαν γιατι λεει ειχα ξανακανει προσφατα σχετικά (1 φορα το πολυ 2 ειχα γραψει εξετασεις για σιδηρο ως τοτε)! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ειπε πως δεν γραφουν γιατι εχει πεσει εξω το ΙΚΑ! Ηθελε να κανω γενικες και ΑΜΑ λεει ειχα χαμηλο αιματοκριτη θα μου εγραφε μετα για σιδηρο. Εν τω μεταξυ οι γενικες ηταν μακραν πιο ακριβες απο το να μου εγραφε σιδηρο! Τετοιο παραλογισμο ΜΟΝΟ στην Ελλαδα θα τον συναντησεις! Αμα εσεις το λετε αυτο περιθαλψη τι να σας πω! Και ναι επισης οπως ειπα κι πριν θελω και να μετακινουμε δωρεαν. Αμα δεν βγαλω ακρη μαζι τους αναγκαστικα θα φεσώσω το ΙΚΑ στα φαρμακα οσο πιο πολυ μπορω γιατι δεν παει αλλο με τον παραλογισμο τους! Να σου γραψει σιδηρο για ποιο λογο? Που ηξερες οτι χρειάζεσαι σιδηρο?
giannis808 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, xgol είπε Να σου γραψει σιδηρο για ποιο λογο? Που ηξερες οτι χρειάζεσαι σιδηρο? Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη. Σε κάθε μήνυμα την ενοχλεί κάποιος πλούσιος που έχει λεφτά και δεν δουλεύει ή παίρνει πανάκριβα φάρμακα 2
tolis29 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβασα ολα τα ποστ και ειλικρινα εχω παθει πλακα με την αγενεια καποιου που μπηκε να ''ζητησει '' βοηθεια και απο το 1ο ποστ να ενοχλητε απο πλουσιους φοιτητες , κακα αφεντικα κλπκλπκλπ...και οτι μενει μονη , χωρις λεφτα ουτε για μετακινηση (το ενοικιο και τα εξοδα διαβιωσης πως βγαινουν χωρις δουλεια και αλλους πορους????) και αλλα πολλα που καπου καπου χανεται η μπαλα.... Ειλικρινα απο το 1ο ποστ δεν πιστευω να ειναι φοιτητρια ... Αγενεστατη που την ενοχλουν ολα και παρολο που ζηταει 'βοηθεια' δεν σεβεται καμια αποψη . Μου θυμιζει μαλον ατομο 'Αντισυστημικο' που βρηκε βημα για να κατηγορησει τους παντες και την Σαπια κοινωνια που ζουμε , την γραφειοκρατια , κλπκλπ..... .. .. μπραβο στα παιδια που κρατησαν ενα επιπεδο και προσπαθησαν να βοηθησουν ενα αγενεστατο ατομο που πραγματικα δεν το αξιζε. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από tolis29 3 1
artist1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για 7 ώρες πριν, xgol είπε Να σου γραψει σιδηρο για ποιο λογο? Που ηξερες οτι χρειάζεσαι σιδηρο? εξετασεις σιδηρου οχι σιδηρο! και το ηξερα πως τις χρειαζομαι ειχα τα συμπτωματα ελλειψης και οντως ειχα ελλειψη! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από artist1
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, artist1 είπε Για εξετασεις σιδηρου οχι σιδηρο! και το ηξερα πως τις χρειαζομαι ειχα τα συμπτωματα ελλειψης Καταλαβαίνω τι λες, και καμια φορα γνωριζουμε οι ιδιοι το σωμα μας πολυ καλύτερα. Αλλα σκεψου πως οι γενικες εξετάσεις θα δειχναν και την αναιμία και τυχόν αλλα προβλήματα. Γενικα και για τσεκ απ, καλο είναι να γίνονται. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από xgol 1
tounion Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι φοιτητές καλύπτονται στην ιατρικη ασφαλεια από τους γονείς τους ως τα 24 έτη ως προστατευόμενα μέλη.. φυσικά αν έστω ένας γονιός δικαιούται ασφάλιση... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από tounion
mylo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tounion είπε Οι φοιτητές καλύπτονται στην ιατρικη ασφαλεια από τους γονείς τους ως τα 24 έτη ως προστατευόμενα μέλη.. φυσικά αν έστω ένας γονιός δικαιούται ασφάλιση... Η ts είναι τουλάχιστον 27 αφού όπως η ίδια ειπε έχει 10 χρόνια στη σχολή 1
nipoa Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 νταξει πολυ ασχοληθηκαμε, για εξτρα συμβουλες ας παει στην φοιτιτικη της παραταξη
mylo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, nipoa είπε νταξει πολυ ασχοληθηκαμε, για εξτρα συμβουλες ας παει στην φοιτιτικη της παραταξη Δεν έχει λεφτά να πάρει εισιτήριο να πάει μέχρι εκεί αφού! 1 1
artist1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, nipoa είπε νταξει πολυ ασχοληθηκαμε, για εξτρα συμβουλες ας παει στην φοιτιτικη της παραταξη δεν ανηκω εγω σε φοιτητικες παραταξεις!αμα ανηκα θα χα τελειωσει τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα