zurabik Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, artist1 είπε Σε ευχαριστω πολυ! Λεει ανασφαλιστη και " Είστε δικαιούχος μηδενικής συμμετοχής στο κόστος φαρμακευτικής αγωγής. Επιπλέον, εξαιρείστε της καταβολής του 1 ευρώ ανά συνταγή. Μα εγω ξερω πως πληρωνεις ενα ποσοστο στα φαρμακα ακομα και ασφαλισμενοςνα εισαι! Το 25% νομιζω. Ο ανασφαλιειστος τζαμπα τα φάρμακα 1
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, artist1 είπε Δεν βαριεμαι καθολου να διαβαζω τα διαβασα αλλα εφόσον κι οταν ημουν ασφαλισμενη πληρωνα 25% πως ως ανασφαλιστη θα πληρωνω 0% τοξερω στην πραξη αυτο δεν χρειαζομαι αρθρο! Εχω αγορασει φαρμακα απο το φαρμακειο ξερεις. Σου γραφουμε τρεις σελιδες ως τωρα για το προβλημα σου αναλυτικα, προσπαθουμε να σε βοηθησουμε.Αν το διαβασες προσεκτικα αυτο λεει:οτι οι ανασφαλιστοι εχουν μηδενικη συμμετοχη.Ετσι ειναι, ετσι το εκανε η κυβερνηση.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις στην τελικη.Σου λεμε οτι δεν χρειαζεσαι ενσημα και να γραφτεις στον οεαδ αφου ετσι οπως εισαι τωρα εισαι καλλυμενη.Φτασαμε τις δυο σελιδες να σου λεμε ολοι τα ιδια πραγματα.Εκτος κ αν δεν καταλαβες σωστα κατι; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από chsam
artist1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chsam είπε Σου γραφουμε δυο σελιδες ως τωρα για το προβλημα σου αναλυτικα, προσπαθουμε να σε βοηθησουμε.Αν το διαβασες προσεκτικα αυτο λεει:οτι οι ανασφαλιστοι εχουν μηδενικη συμμετοχη.Ετσι ειναι, ετσι το εκανε η κυβερνηση.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις στην τελικη.Σου λεμε οτι δεν χρειαζεσαι ενσημα και να γραφτεις στον οεαδ αφου ετσι οπως εισαι τωρα εισαι καλλυμενη.Φτασαμε τις δυο σελιδες να σου λεμε ολοι τα ιδια πραγματα.Εκτος κ αν δεν καταλαβες σωστα κατι; Σε ενοχλησα εσενα σε κατι μην το διαβαζεις αν δεν δεν σου αρεσει το θεμα μου! Δεν γραφω μονο για φαρμακα ορισμενα ατομα με ρωτησαν πραγματα σταοποιακαι απαντησα τοπροβλημα σου εσενα ποιο ειναι; Και αν ειδες δεν εχω δωρεαν μετακίνηση και ειμαι ολη μερα κλεισμενη μεσα αφου ουτε για δουλεια μπορω να ψαξω ΟΥΤΕ και σχολη να παω ουτε τιποτα. Ενω ξερω πλουσιους 30αρης χωρις ενα ενσημο με καρτα ανεργιας! Αυτα δεν τα διαβασες; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από artist1 1 2 1
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, artist1 είπε Σε ενοχλησα εσενα σε κατι μην τοδιαβαζεις αν δεν δεν σου αρεσει το θεμα μου! Δεν γραφω μονο για φαρμακα ορισμενα ατομα με ρωτησαν πραγματα σταοποιακαι απαντησα τοπροβλημα σου εσενα ποιο ειναι; Και αν ειδες δεν εχω δωρεαν μετακίνηση και ειμαι ολη μερα κλεισμενη μεσα αφου ουτε για δουλεια μπορω να ψαξω ΟΥΤΕ και σχολη να παω ουτε τιποτα. Ενω ξερω πλουσιους 30αρης χωρις ενα ενσημα με καρτα ανεργιας! Αυτα δεν τα διαβασες; Ο τονος σου μαλλον δειχνει κατι......Μονο να σε βοηθησουμε ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.Τρεις σελιδες βλεπω ολοι να σου λεμε για τα δωρεαν φαρμακα και περιθαλψη.Κανεις δεν αναφερθηκε στην δωρεαν μετακινηση!!!Αλλωστε και το ιδιο σου το θεμα γραφει ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΟΠΠΥ!!!!!Καλο ειναι οσοι μπαινουν σε ενα φορουμ για πρωτη φορα (καιροσκοπικα)με σκοπο να ζητησουν βοηθεια, να σεβονται τους υπολοιπους...Αλλα οπως φαινεται το "θεμα" σου ειναι το στυλ και ο τροπος σου, τα οποια σου προκαλουν τα οποια προβληματα... 3
*Kopanos* Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Το πρόβλημα είναι ότι θέλει να πάρει το ΚΈΑ και χωρίς κάρτα ανεργίας δεν μπορεί να εγκριθεί η αίτηση. Πρέπει να αποφασίσεις αν θες το ΚΈΑ ή να τελειώσεις την σχολή σου. Μην θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
artist1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Το πρόβλημα είναι ότι θέλει να πάρει το ΚΈΑ και χωρίς κάρτα ανεργίας δεν μπορεί να εγκριθεί η αίτηση. Πρέπει να αποφασίσεις αν θες το ΚΈΑ ή να τελειώσεις την σχολή σου. Μην θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. κανεις λαθος το κεα το παιρνω οπως και να χει! απλα πρεπει να τους παω χαρτι για τον λογο που δεν εγγραφηκα στον ΟΑΕΔ και το παιρνω κανονικοτατα απλα θα πρεπει να τρεχω με την γραφειοκρατια! Εξυπνακια! Αν θες να ξερεις ανω των 25 ΟΛΟΙ δικαιουνται το ΚΕΑ εφοσον διαμενουν μονοι τους και δεν εχουν εισόδημα και οι φοιτητες το δικαιουνται κανονικοτατα! Οποτε παμε παρακατω τωρα! Και ακομα και αν δεν το επαιρνα το ΚΕΑ θα εβγαινεες εσυ κερδισμένος σε κατι; Θα επαιρνες λιγη χαρα υποθέτω στην ζωη σου από αυτο! Κριμα που δεν στην εδωσα! 18 λεπτά πριν, chsam είπε Ο τονος σου μαλλον δειχνει κατι......Μονο να σε βοηθησουμε ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.Τρεις σελιδες βλεπω ολοι να σου λεμε για τα δωρεαν φαρμακα και περιθαλψη.Κανεις δεν αναφερθηκε στην δωρεαν μετακινηση!!!Αλλωστε και το ιδιο σου το θεμα γραφει ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΟΠΠΥ!!!!!Καλο ειναι οσοι μπαινουν σε ενα φορουμ για πρωτη φορα (καιροσκοπικα)με σκοπο να ζητησουν βοηθεια, να σεβονται τους υπολοιπους...Αλλα οπως φαινεται το "θεμα" σου ειναι το στυλ και ο τροπος σου, τα οποια σου προκαλουν τα οποια προβληματα... Μερικα ατομα ΝΑΙ αναφερθηκαν στην δωρεαν μετακινηση και τους απαντησα αν εσυ δεν αναφερθηκες εσυ δεν αποτελεις το συνολο του φορουμ δεν γυρνα ο κοσμος γυρω σου! Εσεις μαλλον εδω μεσα επειδη τα χετε ολα καλα στην ζωουλα σας δεν σας ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος σας. Εγω και ας ειμαι καινουργια εδωσα απαντηση σε ενα παιδι που ρωταγε για τον ΟΑΕΔ και του πα να μην ακυρωσει την καρτα του αδικα εφοσον ως τα 70 μεροκαματα τον χρονο νομιζω δεν ακυρωνεται η καρτα πλεον παρολο που δεν με αφορα το συγκεκριμενο θεμα! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από artist1 1 1
ManFromEarth Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Απορω με την ορεξη μερικων συνανθρωπων να προσπαθουν να βοηθησουν ατομα με τετοιες συμπεριφορες. Αγαπητη @artist1 εισαι αγενεστατη και δεν αξιζει καποιος να ασχοληθει να σε βοηθησει. επισης μας εχει πει μεχρι στιγμης - οτι εισαι στη σχολη 10 χρονια - οτι σκοπευεις να την τελειωσεις - οτι σε λιγο θα εισαι παντρεμενη με παιδια - οτι μενεις μονη σου και εισαι ανεργη οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο να σε παρουν στα σοβαρα, ειτε στον ΟΑΕΔ ειτε στο Insomnia. 15
artist1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Απορω με την ορεξη μερικων συνανθρωπων να προσπαθουν να βοηθησουν ατομα με τετοιες συμπεριφορες. Αγαπητη @artist1 εισαι αγενεστατη και δεν αξιζει καποιος να ασχοληθει να σε βοηθησει. επισης μας εχει πει μεχρι στιγμης - οτι εισαι στη σχολη 10 χρονια - οτι σκοπευεις να την τελειωσεις - οτι σε λιγο θα εισαι παντρεμενη με παιδια - οτι μενεις μονη σου και εισαι ανεργη οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο να σε παρουν στα σοβαρα, ειτε στον ΟΑΕΔ ειτε στο Insomnia. Ε μην ασχολείσαι τοτε ουτε εγω σε παιρνω σοβαρα να ξερεις! Πηγαινε σε αλλο θεμα! Να ασχοληθω με ανθρωπο που θεωρει αστειο το οτι ειμαι ανεργη και μενω μονη μου; Τι ποιοτητα ανθρωπου δειχνει αυτο; Αμα εσυ το θεωρεις αυτο αστειο μαλλον εισαι πλουσια ανεργη! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από artist1 1 2 1
Panikas1986 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Κ εγώ θεωρώ την νηματοθετη αγενεστατη. Και έχω εκπλαγεί θετικά από το επίπεδο τον υπολοίπων παιδιών που προσπαθούν να βοηθήσουν. 9
ManFromEarth Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, artist1 είπε Ε μην ασχολείσαι τοτε ουτε εγω σε παιρνω σοβαρα να ξερεις! Πηγαινε σε αλλο θεμα! Να ασχοληθω με ανθρωπο που θεωρει αστειο τοοτι ειμαι ανεργη και μενω μονη μου; Τι ποιοτητα ανθρωπου δειχνει αυτο; Αμα εσυ το θεωρεις αυτο αστειο μαλλον εισαι πλουσια ανεργη! Υποδειξεις για τα θεματα που συμμετεχω μπορεις να κανει στα forum που διαχειριζεσαι. Εδω υπαρχουν αλλοι διαχειριστες, οποτε αυτοι ειναι αρμοδιοι για να με αποτρεψουν απο το πού θα απανταω. Δεν θεωρω αστειο το οτι μας λες οτι εισαι ανεργη και μενεις μονη σου. Θεωρω αστειο το οτι μας λες οτι εισαι ανεργη μενεις μονη σου αλλα σε λιγο θα εισαι παντρεμενη με παιδια. σαν την ματινα μανταρινακη ενα πραγμα. 5
Panikas1986 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, artist1 είπε Ε μην ασχολείσαι τοτε ουτε εγω σε παιρνω σοβαρα να ξερεις! Πηγαινε σε αλλο θεμα! Να ασχοληθω με ανθρωπο που θεωρει αστειο το οτι ειμαι ανεργη και μενω μονη μου; Τι ποιοτητα ανθρωπου δειχνει αυτο; Αμα εσυ το θεωρεις αυτο αστειο μαλλον εισαι πλουσια ανεργη! Ποιος θεωρεί αστείο ότι είσαι άνεργη? Το ότι δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά , δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα σου είναι αστείο. Τραβάτε με και ας κλαίω η κατάσταση. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Panikas1986 2
ManFromEarth Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, artist1 είπε Σε λιγο θα μαι παντρεμενη με παιδια κι θα μου λεει ο ΟΑΕΔ αχ εισαι φοιτητρια; Για καραγκιοζιλίκια μιλαμε εδω. το καραγκιοζιλικι ειναι που στην Ελλαδα μπορεις να εισαι φοιτητης για 10-20 χρονια στην ιδια σχολη. 3 1
tsioulak Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε το καραγκιοζιλικι ειναι που στην Ελλαδα μπορεις να εισαι φοιτητης για 10-20 χρονια στην ιδια σχολη. Δεν κοστιζει τιποτα (μετα τα ν+2 χρονια δεν δικαιουσαι καμια φοιτητικη παροχη) και εφοσον δεν πηγαινει στα μαθηματα δεν πιανει καν θεση στο αμφιθεατρο.
ManFromEarth Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsioulak είπε Δεν κοστιζει τιποτα (μετα τα ν+2 χρονια δεν δικαιουσαι καμια φοιτητικη παροχη) και εφοσον δεν πηγαινει στα μαθηματα δεν πιανει καν θεση στο αμφιθεατρο. προκαλει ομως αλλα προβληματα οπως στην αγενη νηματοθετρια που δεν μπορει να γραφτει στον ΟΑΕΔ. Δεν ειναι μονο το θεμα κοστους. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από ManFromEarth
dhmhtries22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, artist1 είπε τον γιατρο θα μου κανεις εσυ μπηκες εδω για ανακριση τι σπουδαζω και τι παθηση εχω; Εδω μιλαμε ξερω ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ χωρις ενα ενσημο με καρτα ανεργιας! Που δεν δουλεψαν ποτε και πηγαν και γραφτηκαν στα 30 τους! Κι δεν γραφουν καποιον που εχει τοσα ενσημα και δεν εχει προσφατα γιατι το αφεντικο του δεν του τα κολλαγε! Οχι απο δικο μου λαθος δηλαδη. Μας τιμωρει ο ΟΑΕΔ και απο πανω αντι να βοηθησει. Σε λιγο θα μαι παντρεμενη με παιδια κι θα μου λεει ο ΟΑΕΔ αχ εισαι φοιτητρια; Για καραγκιοζιλίκια μιλαμε εδω. Επειδή είναι μπερδεμένη η κατάσταση και οι καιροί είναι δύσκολοι,πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις άμεσα.Τυχόν επιλογές για μένα: 1 ) αποφασίζεις να ξεγραφτείς από τη σχολή ώστε να μπορείς να γραφτείς ΟΑΕΔ 2)πας σε άλλον υπάλληλο και αν γίνεται και σε άλλον ΟΑΕΔ και αν τυχόν είσαι καταχωρημένη σαν φοιτήτρια του λες να στο αλλάξει και να σου βάλει απόφοιτη λυκείου 3)Αν δεν σε βολεύει τίποτα από τα παραπάνω πας σε εξωτερικά ιατρεία του ΙΚΑ και με τον νόμο περί ανασφάλιστων αφού σε εξετάσει γιατρός και επιβεβαιώσει την πάθηση και το φάρμακο που πρέπει να πάρεις ,είναι υποχρεωμένος να σου τα γράψει. Διάβασα όλες τις απαντήσεις των συμφοριτών,δεν νομίζω ότι κάποιος θέλησε να σε προσβάλει ή να σε μειώσει σε κάτι.Είσαι αγανακτισμένη με την όλη κατάσταση και όταν δεν έχει κάποιος χρήματα όλα τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται σε εκθετικό βαθμό Ξέρω ότι είναι δύσκολο,και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς,απλά προσπάθησε να ηρεμήσεις,δες λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα θα βρεις μια λύση. Ελπίζω να βοήθησα,καλή τύχη σου εύχομαι για τη συνέχεια και μην μασάς πουθενά,η ζωή είναι ένας κύκλος,θα έρθουν και τα καλά.... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από dhmhtries22 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα