naimore Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 έχω δυο partitions c:\system & d:\data, στο system το λειτουργικο και οι εγκαταστασεις, στο data τα αρχεια μου, οταν ζηταω access σε αρχειο/φακελο στο d: μερικες φορες, ειδικα την πρωτη φορα που θα ζητησω κανει ενα ελαφρυ "μουγκρισματακι", ενα γκρ-γκρ.. ειναι ανησυχητικό γιατρε;
naimore Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 επιτηδες δεν το διευκρινησα, ειχα την εντυπωση οτι ηταν δυο οι δισκοι, αλλα στο manage βλεπω c & d μαζεμενα στο "disko 0", συνολικο αθροισμα βγαζουν περιπου 300gb, ειναι παλιο συστημα
zx1234r Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Τρέξε hdsentinel ή hdtune και δες την υγεία του. Ξεκίνα διαδικασίες backup και αλλαγής δίσκου. 1
naimore Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστω οκ, backup δεν χρειαζομαι, προσφατα το εστησα (απο backup), θα τσεκαρω με το hdsentinel συντομος ελεγχος ειναι οκ; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από naimore
zx1234r Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ναι να διαβάσει απλά το smart για να σου βγάλει τις τιμές. 1
christos12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 αν ο δίσκος είναι ψιλοπαλιος πιθανόν να είναι φυσιολογικό το μούγκρισμα μιας και ετσι δουλεύανε τότε, και εγώ έχω έναν wester digital black γύρο στα 9-10 χρόνια και από τότε που τον έχω όταν διαβάζει ή γράφει κάνει κρρρ κρρρ κρρρρρρ αρκετά δυνατά και είναι σπαστικό αλλά έχει ακόμα 100% health
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα