Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/4/2019 στις 4:10 ΜΜ, paredwse είπε

Αν δώσει selective sync στο iCloud Drive, θα είμαι ευτυχισμένος!

(ο καθένας με τον πόνο του)

Wait what? Τολμάει να μιλήσει για cloud και δεν έχει selective sync;

Στις 16/4/2019 στις 4:29 ΜΜ, ignome4 είπε

Η wishlist μου (για iPad Pro) μέχρι τώρα 

* Pro Apps (Xcode, FC, Adobe)
* External storage support
* iCloud Drive FOD
* Mouse support (η Pencil με δυνατότητες mouse)
* Trackpad 
* Desktop mode (external displays)

Πάρε Mac. Xcode στο iPad, lmao

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα προτιμούσα μείωση στα γραφικά κίνησης του interface για μεγαλύτερη απόκριση και μείωση κατανάλωσης μπαταρίας. Να μπορούμε τα τοποθετούμε τα εικονίδια όπου θέλουμε στην οθόνη . Εμφάνιση ποσοστού μπαταρία μέσα στη μπαταρία και η ημερομηνία να μπορεί να φαίνεται εκτός lock screen κάπου εκεί διπλα στην ώρα. Υποστήριξη screen mirroring και σε άλλες συσκευές εκτός apple πχ samsung tv.Το Dark mode δε ξέρω αν θα μου άρεσε δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Να μπορούμε να βάζουμε φωτογραφίες σε φακέλους χωρίς να φαίνονται γενικά στο photo αλλά μόνο σε φακέλους η album. Split screen οπωσδήποτε με βολεύει αρκετά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Wait what? Τολμάει να μιλήσει για cloud και δεν έχει selective sync;

Πάρε Mac. Xcode στο iPad, lmao

Έχω Μac, το iPad μου ταιριάζει καλύτερα και btw ξέρω πολλούς dev/designers που δουλεύουν μια χαρα με το iPad Pro τους , οποτε γιατί όχι και xcode

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Έχω Μac, το iPad μου ταιριάζει καλύτερα και btw ξέρω πολλούς dev/designers που δουλεύουν μια χαρα με το iPad Pro τους , οποτε γιατί όχι και xcode

Εκεί μάλιστα θα έδειχναν και τα δόντια τους τα τσιπ της. 

Χτύπα αν μπορείς τους x86_64 με τον ARM στο compile εφαρμογών απ'το Xcode.

Δημοσ.
Στις 18/4/2019 στις 1:03 ΜΜ, nosstrom είπε

θα προτιμούσα μείωση στα γραφικά κίνησης του interface για μεγαλύτερη απόκριση και μείωση κατανάλωσης μπαταρίας. Να μπορούμε τα τοποθετούμε τα εικονίδια όπου θέλουμε στην οθόνη . Εμφάνιση ποσοστού μπαταρία μέσα στη μπαταρία και η ημερομηνία να μπορεί να φαίνεται εκτός lock screen κάπου εκεί διπλα στην ώρα. Υποστήριξη screen mirroring και σε άλλες συσκευές εκτός apple πχ samsung tv.Το Dark mode δε ξέρω αν θα μου άρεσε δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Να μπορούμε να βάζουμε φωτογραφίες σε φακέλους χωρίς να φαίνονται γενικά στο photo αλλά μόνο σε φακέλους η album. Split screen οπωσδήποτε με βολεύει αρκετά.

Αυτά που ζητάς, προσφέρονται στο Android εδώ και χρόνια (τα περισσότερα). Μήπως είσαι καταβάθος χρήστης Android και δεν το 'χεις καταλάβει;

Δημοσ.

Είμουν χρήστης android πολλά χρόνια με custom firmwares,root κλπ και λέω απλά τι θα ήθελα στο νεο iphone ακόμα και σε αυτό που έχω τώρα. Κατά βάθος με iphone έχω ηρεμήσει ξέρω πως θα έχω υποστήριξη  για τουλάχιστον 4 -5 χρόνια και το ios είναι κορυφαίο  για εμένα ,προσωπική μου αποψη. Αυτά που ζητάω δε με επηρεάζουν στη καθημερινή μου χρήση , το αγόρασα και απλά δουλεύει σε όλα του , φοβερό σήμα και ποιότητα κλήσης καλή μπαταρία 1.5 μέρα , φοβερές φωτογραφίες,,άψογη οθονη, λίγο στο wifi μας τα χαλάει . Όποια συσκευή και να πάρεις έχει τα  συν και τα πλην. 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...