Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Samsung γίνεται αυτό . Δεν πιστεύω να το δώσει στο iOS...

? Σε όλα τα android γίνεται όχι μόνο σε samsung.

• Like 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikosjc είπε

Εμένα αυτό που μου λείπει από το ios είναι μια σοβαρή εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Αυτό το μπάχαλο με τις χύμα φωτο είναι εκκνευριστικό πια! Καλά τα αυτόματα με τις αναζητήσεις, κλπ, αλλά από οργάνωση είναι χάλια!

Έχεις πολύ δίκο. Εγω έχω το Ipad Pro με τα 512 giga και γίνεται χαμός! Συγχρονίζει και με τα διάφορα clouds (i cloud, dropbox, one drive κτλ) και ο χαμός γίνεται ακόμα μεγαλύτερος!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αμήχανη στιγμή όπου ακόμα και τα (κλινικά νεκρά πλέον) Windows Phone είχαν σωστό dark mode από το 2014...

Δηλαδή τόσο δύσκολο ήταν?

Επεξ/σία από Redragon7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Redragon7 said:

Η αμήχανη στιγμή όπου ακόμα και τα (κλινικά νεκρά πλέον) Windows Phone είχαν σωστό dark mode από το 2014...

Δηλαδή τόσο δύσκολο ήταν?

To Windows OS ξεκινησε απο την αρχη με dark mode.

Το θεμα με το dark mode στο iOS ειναι να δουλευει σωστα και με τις εφαρμογες. 

Τι να το κανεις το dark mode στο λειτουργικο οταν οι περισσοτερες εφαρμογες ενδεχεται να μην δουλευουν σωστα και να εχουν ακομα λευκο φοντο;

Επεξ/σία από Hetfield
Δημοσ.
1 hour ago, Hetfield said:

To Windows OS ξεκινησε απο την αρχη με dark mode.

Το θεμα με το dark mode στο iOS ειναι να δουλευει σωστα και με τις εφαρμογες. 

Τι να το κανεις το dark mode στο λειτουργικο οταν οι περισσοτερες εφαρμογες ενδεχεται να μην δουλευουν σωστα και να εχουν ακομα λευκο φοντο;

.

Σωστά τα λες, αλλά το dark mode μέσα στην εφαρμογή ειναι δουλειά του developer, το dark mode στο os είναι δουλειά του σχεδιαστή του λειτουργικού.

Θεωρώ αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο οτι θα έχεις system wide dark mode απο τη στιγμή που κυκλοφορείς συσκευή με amoled, και μετά όποιος developer θέλει ας πράξει αναλόγως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ignome4 είπε

Κάποιοι μιλάνε και για external storage support 

αυτο που θελω πολυ εγω να δω, ειναι υποστηριξη με το xbox one controller

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν δώσει selective sync στο iCloud Drive, θα είμαι ευτυχισμένος!

(ο καθένας με τον πόνο του)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η wishlist μου (για iPad Pro) μέχρι τώρα 

* Pro Apps (Xcode, FC, Adobe)
* External storage support
* iCloud Drive FOD
* Mouse support (η Pencil με δυνατότητες mouse)
* Trackpad 
* Desktop mode (external displays)

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nero62 είπε

? Σε όλα τα android γίνεται όχι μόνο σε samsung.

Γίνεται να έχεις 2 εφαρμογές Viber με διαφορετικά account ? Και 2 εφαρμογές messenger ? Σε ποιο UI ? Γτ εγώ δουλεύω Samsung και γίνεται σίγουρα.  Για τα άλλα δεν ξέρω ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε

Γίνεται να έχεις 2 εφαρμογές Viber με διαφορετικά account ? Και 2 εφαρμογές messenger ? Σε ποιο UI ? Γτ εγώ δουλεύω Samsung και γίνεται σίγουρα.  Για τα άλλα δεν ξέρω ...

Αυτό μπορείς να το κάνεις με app cloning, μέσω 3rd party εφαρμογών ούτως ή άλλως, πχ  parallel space.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sezebo είπε

Το ipad εχει αναγκη απο ενα καλο Update που θα το κανει macos-replacement. Αλλιως θα μεινει για παντα ενα netflix-machine.

Ουτε καν για νετφιλξ λόγω ακατάλληλου aspect ratio 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η wishlist μου για τα iPhones είναι Bluetooth και Ράδιο !

Πέρα από την πλάκα , εκείνο που σε παίρνουν τηλέφωνο και αν δεν θες να το σηκώσεις αλλά ούτε να το κλείσεις ,

πρέπει να περιμένεις στην οθόνη της κλήσης for ever και πάει το game από πίσω , rip.

Επίσης αυτή η μαύροSiri θα γίνει ποτέ σαν παραθυράκι άραγε η θα τρώει όλη την οθόνη όπως η κλήση...

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Ουτε καν για νετφιλξ λόγω ακατάλληλου aspect ratio 

Ναι οκ με το poco δεν βλέπεις καν Netflix και με κάποια vfm την ακούς μονοφωνικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ignome4 είπε

Ναι οκ με το poco δεν βλέπεις καν Netflix και με κάποια vfm την ακούς μονοφωνικα

Ανέφερα κάπου το ποκο? Επίσης να σε ενημερώσω αν δεν το γνωρίζεις - έχει ήδη HD support πήγε σε L1. 

Προσωπικά Netflix βλέπω από το 16/10 mi pad 4 plus, και από 18/9 Mi Max3 όταν δεν έχω το tablet μαζί μου 😉

Επεξ/σία από kostasfalcon
Διορθώσεις
Δημοσ.

Ας δώσουνε και μια ανανέωση στο interface. Οπως και να το πούμε είναι λίγο πεπαλαιωμένο.

Μια ανανέωση στα εικονίδια, κάτι τελοσπάντων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...