chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Λειτουργούσε κανονικά μέχρι και εχτές. Το ένα κομμάτι είναι συνδεδεμένο με το router speedport entry και το άλλο σε πρίζα σε απόσταση 10 μέτρων περίπου. Χτες λόγω καταιγίδας έπεσε στιγμιαία το ρεύμα και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν λειτουργεί. Το powerline που ναι στο router αναβοσβήνει κόκκινο που απ' ότι βλέπω στο manual σημαίνει No dLAN connection exists και στο wifi powerline δεν ανάβει απολύτως τίποτα. Έχουν περάσει 3 χρόνια περίπου από την αγορά του και δεν θυμάμαι καθόλου την διαδικασία που χα ακολουθήσει για τη σύνδεση αλλά νομίζω ότι ήταν plug n play. Υπάρχει περίπτωση να μας άφησε χρόνους το wifi powerline; Τι να κοιτάξω, τι να κάνω κλπ; Αν τα γράφω μπερδεμένα πείτε μου να διευκρινίσω, δεν είμαι και απόλυτα εξοικειωμένος με το συγκεκριμένο.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 αν δεν αναβει τιποτα οπως λες τοτε μαλλον εχει καει .ολο και καποιο λαμπακι θα επρεπε να αναβει ασχετα με το αν εχεις κανει pair. On 16/04/2019 at 10:20, chill said: Λειτουργούσε κανονικά μέχρι και εχτές. Το ένα κομμάτι είναι συνδεδεμένο με το router speedport entry και το άλλο σε πρίζα σε απόσταση 10 μέτρων περίπου. Χτες λόγω καταιγίδας έπεσε στιγμιαία το ρεύμα και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν λειτουργεί. Το powerline που ναι στο router αναβοσβήνει κόκκινο που απ' ότι βλέπω στο manual σημαίνει No dLAN connection exists και στο wifi powerline δεν ανάβει απολύτως τίποτα. Έχουν περάσει 3 χρόνια περίπου από την αγορά του και δεν θυμάμαι καθόλου την διαδικασία που χα ακολουθήσει για τη σύνδεση αλλά νομίζω ότι ήταν plug n play. Υπάρχει περίπτωση να μας άφησε χρόνους το wifi powerline; Τι να κοιτάξω, τι να κάνω κλπ; Αν τα γράφω μπερδεμένα πείτε μου να διευκρινίσω, δεν είμαι και απόλυτα εξοικειωμένος με το συγκεκριμένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα