Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θέλω να κάνω το σπίτι μου η μέρος του σπιτιού μου επαγγελματικό χώρο για κατασκευή  κοσμήματος.

Γίνεται να αλλάξω τον ε9 και να μένω σε αυτό? Τι χρειάζεται να κάνω?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, chrysothemis είπε

Γεια σας. Θέλω να κάνω το σπίτι μου η μέρος του σπιτιού μου επαγγελματικό χώρο για κατασκευή  κοσμήματος.

Δεν μπορείς να ασκήσεις όλου του είδους τα επαγγέλματα σπιτι σου, υπάρχουν διάφορες προϋποθέσεις, πχ η κατασκευή  κοσμήματος απαιτεί πολλά ενα απο αυτα ειναι η χρήση φλόγιστρου κλπ θέλει ψάξιμο προσοπικα απο εσένα, εδω απάντηση δεν θα πάρεις.

https://thanosparaschos.eu/αλλαγή-χρήσης-σπιτιού-σε-χώρο-εργασία/

Δημοσ.
13 ώρες πριν, chrysothemis είπε

Πρώτα από όλα βρες τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που σε ενδιαφέρει, και μετά ψάξε αν αυτός ο καδ απαιτεί ή όχι να βγάλεις άδεια λειτουργίας. Αν απαιτεί άδεια λειτουργίας, τότε πρέπει να απευθυνθείς σε μηχανικό για να κάνει αλλαγή χρήσης στον χώρο που θα στεγαστεί η επιχείρηση σου.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chrysothemis είπε

Έχω βρει ΚΑΔ. Είναι για κατασκευή κοσμήματος και υπαίθρια πώληση.

Καλά το πας, βρες τώρα αν ο συγκεκριμένος ΚΑΔ απαιτεί ή όχι άδεια λειτουργίας.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αν η κατασκευή κοσμημάτων θα γίνεται και με χρηση/επεξεργασία ασημιου, χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων τότε θα χρειαστείς ειδική άδεια και σφραγιδάκι αργυροχρυσοχοου (όπως και εγγραφή στο αντίστοιχο μητρώο αυτών). 

Το αναφέρω για να μην έχεις κάποιο πρόβλημα αργότερα σε περίπτωση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα ανωτέρω υλικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...