Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις γιατι μου κολαει το PS4 και στο  παιχνιδι μεσα  (ΦΙΦΑ 19με το πρωτο εκανε)  αλλα  και στο μενου του οταν παω να μπω στα διαφορα παραθυρα. 

Στην αρχη αρχισε να με κολλάει το ps4  ενω επαιζα  FIFA 19 online.  Νομιζα οτι ηταν απο τους σερβερ του ΦΙΦΑ 19   γιατι κολλουσαν και αλλοι  χρηστες ενω  παιζαμε   τουρνουα  WL.(οντως κολλαει στο τουρνουα λογο πολλων ατομων).  Δεν το πολυ εδωσα σημασια γιατι ηξερα τον λογο, αλλα  μετα καταλαβα οτι  με κολλαει και μεσα στο μενου του PS4  και λεω κατι δεν παει καλα εδω.

μια φορα με κολλησε για τα καλα εν ωρα παιχνιδιου και αναγκαστηκα να το βγαλω απο το ρευμα.

Επεξ/σία από lazaros8080
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες τον δίσκο με το Hard disk sentinel για αρχή. Εύκολη διαδικασία χωρίς να χάσεις την εγγύηση.

Επεξ/σία από JohnHacked
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηταν καπως γεματος    αλλα ειχε παλι χωρο απο αρκετο. τον αδειασα πλεον και ειμαι στα 300 gb   apo  to  1 T  pou einai to PS4.   

εχω ακομα εγγυηση  φυσικα  το καλο ειναι.

μπορει να με κανουν και αντικατασταση  κονσολας????

Επεξ/σία από lazaros8080
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lazaros8080 είπε

ηταν καπως γεματος    αλλα ειχε παλι χωρο απο αρκετο. τον αδειασα πλεον και ειμαι στα 300 gb   apo  to  1 T  pou einai to PS4.   

εχω ακομα εγγυηση  φυσικα  το καλο ειναι.

μπορει να με κανουν και αντικατασταση  κονσολας????

ΦΙΛΕ μου δοκιμασε να βγαλεις τον σκληρο και να τον συνδεσεις με το pc  και να τον τσεκαρεις με το προγραμμα hd sentinel να δεις την υγεια του δισκου για αρχη κανε αυτο

οπως ειπαν και τα παιδια

• Like 1
Δημοσ.

οκ.  δεν το πολυκατεχω για να το κανω συνδεση με pc,  αλλα θα δω τι θα κανω. παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά τα lag στο μενού του ps4 του απλού αλλά και του pro υπάρχουν στην περιήγηση .. Και στο fifa19 πάλι.. Αλλα στο online δεν είναι θέμα κονσόλας όπως παραθέτεις και εσύ .. 

Επεξ/σία από vagosvts7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...