Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά θέλω να πω την ιστορία μου σχετικά με τις συνδέσεις και να ακούσω τη γνώμη σας.. Έχοντας 2 εβδομάδες που μετακόμισαν δυτικά περιοχή Τερψιθέας, ψάχνοντας για ίντερνετ κυρίως για gaming χρήση(inalan,hcn,nicktek,hlteco,)δεν εξυπηρετούν το μέρος που μένω αποφάσισα να πάω ΟΤΕ για vdsl..Προχωροντας την αίτηση δεν ήταν διαθέσιμο τελικά αποφάσισα να βάλω ADSL και πιστεύοντας ότι μένοντας στα 100 μέτρα από τα κεντρικά του ΟΤΕ που ξεκινάνε οι γραμμές θα έχω τέλειο σήμα έπεσα πολύ έξω.. Μέγιστη ταχύτητα 6 με το ρούτερ τους 8..Αποφασίζω να κάνω ακύρωση συμβολαίου και να κοιτάξω εταιρεία που έχει vdsl διαθέσιμο σε μένα και αυτή είναι η wind επειδή έχω χάσει πολύ χρόνο αναζητώντας θέλω τη γνώμη σας.. Αξίζει να δοκιμάσω να κάνω συμβόλαιο 24μηνης δέσμευσης με wind? Θα δώσουν ταχύτητα κοντά στο 50.. Υπάρχει κάποιος που με vdsl αντιμετώπισε πρόβλημα? Κάποια άλλη λύση? ΟΤΕ στην γειτονιά μου vdsl μετά το καλοκαίρι.. Χρειάζεται να προσέξω κάτι? Βρήκα το πακέτο με τα 28€ για 50 mbs.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορει η wind και να μην μπορει ο ΟΤΕ για να σου βαλουν VDSL.Και μονο η wind να εχει υποδομη για να σου δωσει vdsl τοτε και ο OTE θα σου εδινε απο την ιδια καμπινα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bill27 είπε

Δεν νομιζω να μπορει η wind και να μην μπορει ο ΟΤΕ για να σου βαλουν VDSL.Και μονο η wind να εχει υποδομη για να σου δωσει vdsl τοτε και ο OTE θα σου εδινε απο την ιδια καμπινα.

Ο ΟΤΕ μου επιβεβαίωσε ότι στην οδό μου θα είναι διαθέσιμο το vdsl μετά το καλοκαίρι..Η wind έχει δικιά της καμπίνα στα 50 μέτρα... Σήμερα σκέφτομαι να πάω να προχωρήσω...Αλλά δεν θα ήθελα μια γνώμη για επιβεβαίωση της πράξης μου..

Δημοσ.

Η Wind που αναλάβει την περιοχή σου, έχει βάλει πολλές καμπίνες αλλά ακόμη δεν παρέχει υπηρεσία καθώς είτε δεν έχουν πάρει ρεύμα είτε χρειάζονται εργασίες και από τον ΟΤΕ.

Ρίξε μια ματιά στο adslgr που έχουν σχετικό θέμα και ρώτα αν θέλεις εκεί για σίγουρες πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...