Giodert Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους... Έχω προβλημα με το τι οθόνη να επιλέξω για το build μου... Ryzen 7 2700x-gigabyte 2070 gaming oc Κοιτούσα για 2k 144hz αλλά ips η TN panel? Γενικώς πείτε την γνώμη σας μήπως βγάλω κάποια άκρη 🤔🤔
jgeorgiou Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 εξαρτάται από το budget σου , η ποιο φθηνή αξιοπρεπής λύση 27"/2Κ/144hz που ξέρω εγώ είναι η Samsung CJG50
asdfaster Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Giodert είπε Καλησπέρα σε όλους... Έχω προβλημα με το τι οθόνη να επιλέξω για το build μου... Ryzen 7 2700x-gigabyte 2070 gaming oc Κοιτούσα για 2k 144hz αλλά ips η TN panel? Γενικώς πείτε την γνώμη σας μήπως βγάλω κάποια άκρη 🤔🤔 Ποσα λεφτά διαθέτης για monitor? δεν βλέπω λόγο να πας σε TN ουτε υπάρχει λόγος να πας σε 4k για gaming. Εγώ θα σου προτείνω ότι θεωρώ πιο κορυφαίο για gaming monitor αλλα και για daily usage αυτή την στιγμή. https://www.skroutz.gr/s/17370249/Gigabyte-Aorus-AD27QD.html Για 4k μονο άμα ασχολείσαι με photoshop και τέτοια πράγματα που θα σου χρειαστεί πολύ καλή λεπτομέρεια αλλα θα πας σε 60 fps. Για games 2κ και 27 inch ειναι must. Για εμενα το ΤΝ είναι μια νεκρή τεχνολογία και με πολύ άσχημα χρώματα που δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης εν έτι 2019. Μην ψαρώσεις με το hdr τις. Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλα για να πας σε τρομερό hdr θες θα διπλάσια λεφτά και δεν αξιζει να πας. Tουλάχιστον έχει hdr και το δίνη φθηνά ενώ άλλες δεν έχουν και νομίζουν ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Εχει παρα πολλά gaming settings και πολλά ωραία extras. Χρώματα αγγίζουν την τελειότητα το response time τις είναι εξίσου top. Εχει support freesync και gsync. Το gsync για καπιο λογο δεν ειναι ακομα Official γραμμενο στο site της nvidia αλλα εχει support. https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-ad27qd Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα