Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω που να το ποστάρω αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής.. 

Υπαρχει ένα σπίτι σε 3 ονόματα. Στη γιαγιά ή οποία το έχει γράψει σε γιο και κόρη. 

Γιαγιά 25%

Γιος = 37.5%

Κόρη = 37.5% =  ή μάνα μου

Ή Δεη εδώ και τόσα χρόνια είναι στο ονομα καθαρά της γιαγιάς. Τηλέφωνο δεν υπάρχει και θέλω να βάλω VDSL..  Πρέπει αίτηση μόνο η γιαγιά η οποία είναι 79 και δεν μπορει να τρεχει εδω και Εκεί; Ή μπορεί και η μητέρα μου στο όνομα της ; 

Μην μου πείτε για εξουσιοδότηση γιατί η γιαγιά είναι Βόλο..  αν γίνεται κάτι άλλο πείτε μου παρακαλώ όποιος γνωρίζει .. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Andremakis30 είπε

Δεν ξέρω που να το ποστάρω αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής.. 

Υπαρχει ένα σπίτι σε 3 ονόματα. Στη γιαγιά ή οποία το έχει γράψει σε γιο και κόρη. 

Γιαγιά 25%

Γιος = 37.5%

Κόρη = 37.5% =  ή μάνα μου

Ή Δεη εδώ και τόσα χρόνια είναι στο ονομα καθαρά της γιαγιάς. Τηλέφωνο δεν υπάρχει και θέλω να βάλω VDSL..  Πρέπει αίτηση μόνο η γιαγιά η οποία είναι 79 και δεν μπορει να τρεχει εδω και Εκεί; Ή μπορεί και η μητέρα μου στο όνομα της ; 

Μην μου πείτε για εξουσιοδότηση γιατί η γιαγιά είναι Βόλο..  αν γίνεται κάτι άλλο πείτε μου παρακαλώ όποιος γνωρίζει .. 

Δεν εχει σημασια που ειναι στο ονομα της γιαγιας η ΔΕΗ, μια χαρα κανεις συνδεση κ εσυ.Αυτο που τους ενδιαφερει πιο πολυ ειναι ταυτοτητα και εκκαθαριστικο δικο σου (ή οποιος θελει στο ονομα του την συνδεση) ωστε οι χρεωσεις να γινονται σε σενα (ή  σε οποιον δωσει τα στοιχεια του).Λογαριασμο ΔΕΗ θα δωσεις αλλα δεν χρειαζεται να ειναι στο ονομα αυτου που θελει την συνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...