Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημερα ενημερωθηκα οτι εφτασε στο καταστημα η παραγγελια και μπορω να την παραλαβω. δεν προλαβα να την παραλαβω ομως. λογικα οσοι παραγγειλαν θα παραλαβουν. αν το εχει κανει καποιος ας δωσει εντυπωσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2019 στις 8:08 ΜΜ, silentpower είπε

Εμενα ειναι προς αποστολή.

Αλλα μου εχουν μπει ιδεες μηπως δεν αξιζει ουτε σε αυτήν την τιμή 😀

Επεξ/σία από Jontheod
Δημοσ.

Σήμερα που πήρα τηλ μου είπαν από Πέμπτη και βλέπουμε,για να πω την αλήθεια η ανάλυση της οθόνης δεν μου πολυκαθεται καλά μάλλον θα τσιμπήσω το λεμόνι του κωτσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη!!!

Παρέλαβα σήμερα πριν μια ώρα . Όλα καλά 229 € με απόδειξη 

004.jpg

Επεξ/σία από Giannisvtc
  • Thanks 1
Δημοσ.

αν μπορεις τσεκαρε τον λιγο και πες μας εντυπωσεις, και γενικα πως σου φαινεται σε αυτην την τιμη. Αν επισης μπορεις τσεκαρε και το θεμα με την ραμ, αν εχει δηλαδη ακομα μια θεση για ραμ.

Δημοσ.

Βρηκα στο user manual πως τα memory slots ειναι 2 αλλα τα laptop τωρα τα κανουν χωρις το πορτακι που ειχες ευκολη προσβαση στη μνημη παλια. Επομενως θέλει ανοιγμα που σημαίνει εγγυηση τελος μετα. Ξέρετε ποσο χρεωνει η hp την τοποθέτηση μνημης;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Giannisvtc είπε

Αργότερα θα το κάνω. Προς το παρόν ..............

001.jpg

002.jpg

003.jpg

Μου φαίνεται απίστευτό ότι το είχαν στα 229€. Τσάμπα! :o

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Η οθόνη τι λέει?

Στα προκαταρκτικά είμαι ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου δώσω σωστή απάντηση, εξάλλου ο προηγούμενος υπολογιστής μου ήταν 8 ετών i3 .Εμένα πάντως μου αρέσει , κλάσεις ανώτερη από την προηγούμενη , για σένα και για τον καθένα δεν ξέρω........... 

• Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...