dollyyy19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Εννοείται, ότι και αν γράψεις στο ιντερνετ σου βγάζει ανόητα συμπεράσματα. Εγώ μια φορά είχα πατήσει αχινό και κατά το ψάξιμο μου έλεγε ότι πρέπει να γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθούν τα αγκάθια... Εννοείται ότι σε λίγες μέρες τα είχε αποβάλει ο οργανισμός χωρίς να κάνω τίποτα. Το δικό σου πρόβλημα όμως χρειάζεται παρακολούθηση. Τα φάρμακα βοηθάνε αλλά απλά θα καλύψουν τον πόνο και το πρόβλημα για λίγο. Αν ξαναεμφανιστεί καλό είναι να πας σε γιατρό ή να κοιτάξεις να βελτιώσεις την στάση του σώματος ή να κοιτάξεις κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο και κάποιο στήριγμα καρπού. Εννοεις οτι το αποροφαει,δεν αποβαλονται τα αγκαθια αχινου....
thant Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε Εννοεις οτι το αποροφαει,δεν αποβαλονται τα αγκαθια αχινου.... Τα απορροφάει και που τα πάει; Καλά λέει. Τα αγκάθια του αχινού αν δεν αφαιρεθούν με κάτι αιχμηρό ειναι πολυ πιθανό να τα αποβάλει ο οργανισμός. Εγω χρησιμοποιούσα καρφίτσα.
nkar Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι πιο πολλοι το συνδρομο καρπιαιου σωλήνα το έχουν απο το ποντίκι. Οταν το κουνάμε τριβεται το κατω μέρος του καρπου στο τραπέζι. Η λύση (αν δεν είσαι σε πολυ προχωρημένο στάδιο) είναι να παρεις trackball. Θα δεις πολυ γρήγορα θεαματική βελτίωση. Π.χ. εγω χρησιμοποιώ ενα logitech m570 . Την πρωτη μέρα θα σου φανει λίγο άβολο , από την επόμενη δε θα το αλλάζεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Και γλιτώνεις πόνους , γιατρους εγχειρήσεις... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από nkar 1
Miracle Worker Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, nkar είπε Οι πιο πολλοι το συνδρομο καρπιαιου σωλήνα το έχουν απο το ποντίκι. Οταν το κουνάμε τριβεται το κατω μέρος του καρπου στο τραπέζι. Η λύση (αν δεν είσαι σε πολυ προχωρημένο στάδιο) είναι να παρεις trackball. Θα δεις πολυ γρήγορα θεαματική βελτίωση. Π.χ. εγω χρησιμοποιώ ενα logitech m570 . Την πρωτη μέρα θα σου φανει λίγο άβολο , από την επόμενη δε θα το αλλάζεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Και γλιτώνεις πόνους , γιατρους εγχειρήσεις... Ευχαριστώ, αλλά ευτυχώς δεν είναι σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Με πονάει κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς και χτυπάει μόνο αντίχειρα. Ίσως κάποια τενοντίτιδα. Βέβαια, καλό είναι να είμαστε και προληπτικοί πλέον, γιατί περνάνε τα χρόνια και από ότι βλέπω θα φάμε τα νιάτα μας(μέχρι τα 67) στα πισιά.🙂
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μπαίνεις στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου που ενδιαφέρεσαι και βλέπεις το τηλ των ραντεβού για τα εξωτερικά ιατρεία (κάποια μεγάλα νοσοκομεία έχουν δώσει τα ραντεβού σε εταιρίες πχ Παπανικολάου και πρέπει να καλέσεις στα νούμερα όπως 1535 που ειπώθηκε πιο πάνω αλλά αυτό θα το λέει στο site του νοσοκομείου που θέλεις). Παίρνεις τηλ, λες "θέλω πρωινό ραντεβού με ορθοπεδικό" και σου λέει πότε είναι η κοντινότερη ημερομηνία. Όπως ειπώθηκε παραπάνω τα πρωινά ραντεβού είναι δωρεάν, τα απογευματινά χρεώνονται σαν να πήγαινες σε ιδιώτη. Μία άλλη λύση για δωρεάν είναι τα πρώην ΙΚΑ, όπου είτε παίρνεις τηλ στη γραμματεία των ραντεβού για να ρωτήσεις αν έχει ορθοπεδικό και αν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού είτε (πλέον) υπάρχει μία ηλεκτρονική πλατφορμα που μπορείς να κλείσεις ραντεβού (για ικα και κέντρα υγείας, όχι για νοσοκομεία) η οποία δεν είναι πάντα αξιόπιστη δυστυχώς (δηλ μπορεί να δείχνει ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού αλλά να μην υπάρχουν γτ αυτός ο γιατρός έχει πάρει μετάθεση κλπ), οπότε καλό είναι να κάλέσεις απευθείας στη γραμματεία. Εδώ να πω ότι τα ραντεβού είναι μέχρι τις 2 το μεσημέρι περίπου. Μία τρίτη λύση είναι οι ιδιώτες συμβεβλημένοι, οι οποίοι είναι πολύ περίπλοκη ιστορία, διότι δεν λειτουργούν με ενιαίο τρόπο. Θεωρητικά έχουν 200 ραντεβού το μήνα που τα διαθέτουν σε ασθενείς δωρεάν αλλά στην πράξη ο καθένας λειτουργεί, όπως θέλει δηλαδή κάποιοι κρατάνε αυτά τα δωρεάν ραντεβού μόνο για συνταγογραφήσεις και χρεώνουν κανονικά τις επισκέψεις που θέλουν εξέταση, άλλοι βλέπουν δωρεάν του 200 πρώτους (άσχετα από συνταγογράφηση ή εξέταση), άλλοι κλείνουν ραντεβού και σε ωτάνε ή ρωτάς εσύ αν θα πας ιδιωτικά ή μέσω εοπυυ και αν υάρχει διαθέσιμο ραντεβού μέσω εοπυυ (εδώ έχουν παρατηρηθεί άπειρα φαινόμενα, όπου ο γιατρός λέει ότι έχουν τελείωσει τα δωρεάν ραντεβού, ενώ στην ηδικα φαίνεται ότι έχει δωρεάν ραντεβού), άλλοι πάλι ναι μεν σε δέχονται μέσω εοπυυ αλλά χρεώνουν μία συμμετοχή 10€ επειδή τα λεφτά που δίνει ο εοπυυ είναι πολύ λίγα και άλλες περιπτώσεις που δεν έχει νόημα να αναλύω. Επειδή έτσι, όπως το ρωτάς είναι πολύ γενικά, αν θέλεις γράψε ή στείλε προσωπικό για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι και ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω δίνοντας σου πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Στις 15/4/2019 στις 11:25 ΜΜ, fotodv7 είπε Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο, μπήκα στην εφαρμογή και μου φαίνεται πολύ απλό για να ναι ελληνικό! Για παράδειγμα έχει δυνατότητα επιλογής για σήμερα το πρωί στις 8.30. Δεν γίνεται επιβεβαίωση του ραντεβού; Όχι δεν γίνεται αλλά καλό είναι να διασταυρώσεις με τη γραμματεία, ότι όντως υπάρχει ο γιατρός στον οποίο έκλεισες το ραντεβού. Αυτή η εφαρμογή είναι για ΙΚΑ και κέντρα υγείας, όχι δημόσια νοσοκομεια. Όπως έγραψα και στο φίλο πιο πάνω, αν θέλεις, πες μου μέρος και ειδικότητα και ίσως μπορέσω να σου δώσω πιο πρακτικές πληροφορίες.
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 1:48 ΠΜ, thant είπε Τα ραντεβού κλείνονται στο 1535 (με χρέωση) και να έχετε πρόχειρα ΑΜΚΑ και ΑΜΑ. Αυτό έλειπε να μην τους πας για εκατομμυριοστή φορά τα στοιχεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα