Miracle Worker Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Γνωρίζεις κανείς τη διαδικασία επίσκεψης σε ιατρό δημόσιου νοσοκομείου επαρχίας; Θυμάμαι πριν 5 χρόνια που είχα πάει έβγαζες εισιτήριο μόνο Τρίτη-Πέμπτη και μετά περίμενες 1 με 5 ώρες αναλόγως την ειδικότητα. Στα εξωτερικά ιατρεία το απόγευμα μπορείς να βρεις νορμάλ τιμές και πως τις βλέπεις; Επίσης, αν γνωρίζει κανείς, για πρόβλημα στον καρπό από γράψιμο-πληκτρολόγησηξ (όχι κάταγμα), τι γιατρός χρειάζεται;
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Επίσης, αν γνωρίζει κανείς, για πρόβλημα στον καρπό από γράψιμο-πληκτρολόγησηξ (όχι κάταγμα), τι γιατρός χρειάζεται; Ορθοπεδικός. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα Spoiler 50€ 2 2
Miracle Worker Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ορθοπεδικός. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 50€ Κάτι τέτοιο φαίνεται, αλλά στο ίντερνετ έλεγε ότι θέλει νευροχειρούργο ή νευρολόγο το συγκεκριμένο, που είναι απλησίαστοι εδώ που είμαι. Γενικά όλοι οι ιδιώτες έχουν από 30ευρω και πάνω.
chsam Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Γνωρίζεις κανείς τη διαδικασία επίσκεψης σε ιατρό δημόσιου νοσοκομείου επαρχίας; Θυμάμαι πριν 5 χρόνια που είχα πάει έβγαζες εισιτήριο μόνο Τρίτη-Πέμπτη και μετά περίμενες 1 με 5 ώρες αναλόγως την ειδικότητα. Στα εξωτερικά ιατρεία το απόγευμα μπορείς να βρεις νορμάλ τιμές και πως τις βλέπεις; Επίσης, αν γνωρίζει κανείς, για πρόβλημα στον καρπό από γράψιμο-πληκτρολόγησηξ (όχι κάταγμα), τι γιατρός χρειάζεται; http://www.idika.gr/pfy/ηλεκτρονικα-ραντεβου.html 1
Miracle Worker Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, chsam είπε http://www.idika.gr/pfy/ηλεκτρονικα-ραντεβου.html Ευχαριστώ! Φαίνεται λίγο περίπλοκο πάντως ή η περιοχή μου δεν έχει μπει στο σύστημα. Δε βρίσκω ραντεβού μέχρι το ΄τελος της χρονιάς για ορθοπεδικό.
fotodv7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο, μπήκα στην εφαρμογή και μου φαίνεται πολύ απλό για να ναι ελληνικό! Για παράδειγμα έχει δυνατότητα επιλογής για σήμερα το πρωί στις 8.30. Δεν γίνεται επιβεβαίωση του ραντεβού;
thant Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ραντεβού κλείνονται στο 1535 (με χρέωση) και να έχετε πρόχειρα ΑΜΚΑ και ΑΜΑ. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από thant
fotodv7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, thant είπε Τα ραντεβού κλείνονται στο 1535 (με χρέωση) και να έχετε πρόχειρα ΑΜΚΑ και ΑΜΑ. Φίλε προσπάθησα να κλείσω μέσω του 1535 και όσα νοσοκομεία δοκίμασα δεν έχουν μπει ακόμα στο πρόγραμμα του 1535. Πχ δοκίμασα ραντεβού στο Γεννηματά Αθηνών και λέει το νοσοκομείο δεν είναι στο πρόγραμμά. Εντωμεταξύ στο site του νοσοκομείου γράφει για ραντεβού καλέστε στο 1535...
christakos07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Γιατί δεν τηλεφωνείς στο νοσοκομείο, ώστε να κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία(απογευματινό);
fotodv7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) “Για ΤΑΚΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥκαλέστε στο 1535” 😂 Και αν πάρεις στο νοσοκομείο σου λένε καλέστε στο 1535... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από fotodv7
christakos07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η πλατφόρμα συμπεριλαμβάνει δείγμα νοσοκομείων. Έβαλα τυχαίο ραντεβού και πήρα το παρακάτω: Δεν ξέρω τι λόγο ύπαρξης έχει το 1355 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από christakos07
james01gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, christakos07 είπε Η πλατφόρμα συμπεριλαμβάνει δείγμα νοσοκομείων. Έβαλα τυχαίο ραντεβού και πήρα το παρακάτω: Δεν ξέρω τι λόγο ύπαρξης έχει το 1355 κάποιοι γιατροί έχουν ιατρεία απογευματινά μέσα στα νοσοκομεία που τα δουλεύουν μέσω γραμματέων... αυτά δεν τα επισκέπτεσαι δωρεάν όμως
Miracle Worker Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τελικά, βολεύτηκα απλα με φαρμακείο, μετα απο συζητησεις με ομοιοπαθουντες συναδελφους. Ισως ισχυει οτι στο ιντερνετ μπαινεις να δεις για ενα απλο συμπτωμα και σε βγαζει με το ενα ποδι στον αλλο κοσμο. Θα μου μεινει η απορια για το δημοσιο νοσοκομειο παντως, γιατι εξω οι ορθοπεδικοι χρεωναν 40αρια την επισκεψη. Αν δε δουλευα πρωινα θα πηγαινα απο περιεργια.
The_Judas Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Εννοείται, ότι και αν γράψεις στο ιντερνετ σου βγάζει ανόητα συμπεράσματα. Εγώ μια φορά είχα πατήσει αχινό και κατά το ψάξιμο μου έλεγε ότι πρέπει να γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθούν τα αγκάθια... Εννοείται ότι σε λίγες μέρες τα είχε αποβάλει ο οργανισμός χωρίς να κάνω τίποτα. Το δικό σου πρόβλημα όμως χρειάζεται παρακολούθηση. Τα φάρμακα βοηθάνε αλλά απλά θα καλύψουν τον πόνο και το πρόβλημα για λίγο. Αν ξαναεμφανιστεί καλό είναι να πας σε γιατρό ή να κοιτάξεις να βελτιώσεις την στάση του σώματος ή να κοιτάξεις κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο και κάποιο στήριγμα καρπού.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε Εννοείται, ότι και αν γράψεις στο ιντερνετ σου βγάζει ανόητα συμπεράσματα. Εγώ μια φορά είχα πατήσει αχινό και κατά το ψάξιμο μου έλεγε ότι πρέπει να γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθούν τα αγκάθια... Εννοείται ότι σε λίγες μέρες τα είχε αποβάλει ο οργανισμός χωρίς να κάνω τίποτα. Το δικό σου πρόβλημα όμως χρειάζεται παρακολούθηση. Τα φάρμακα βοηθάνε αλλά απλά θα καλύψουν τον πόνο και το πρόβλημα για λίγο. Αν ξαναεμφανιστεί καλό είναι να πας σε γιατρό ή να κοιτάξεις να βελτιώσεις την στάση του σώματος ή να κοιτάξεις κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο και κάποιο στήριγμα καρπού. Πιστεύω από το τάμπλετ το έπαθα, γιατί έβλεπα ταινίες και αγώνες nba ξαπλωμένος και το κρατούσα με το ένα χέρι ψηλά για ώρες. Η βλακεία είναι ότι το άφησα καιρό, ενώ αν είχα πάρει έστω μία voltaren στην αρχή θα ήμουνα ok. Τώρα πήρα ένα ναρθηκάκι και μία θερμαντική (25 euros nevertheless) και ήδη είδα μεγάλη διαφορά, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Ελπίζω να αποφύγω τα χειρότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα