statharasstathis Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Θα είμαι λίγο σύντομος. Θέλω να ανοίξω μια Port 8333 ώστε να έχω εισερχόμενες συνδέσεις από όλο το εύρος των IP και πρέπει να το κάνω από το router. Έχω κάνει αμέτρητες προσπάθειες και δεν την δείχνει ανοιχτή. οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής: αν ξέρει κανείς τι πρέπει να αλλάξω ας μου πει.
mpentenis Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Αν έχεις vdsl θέλει ptm όχι atm. Αν θες από όλες τις ips βγάλε τα 2.1 1 μπλα μπλα, ολη η γραμμή κενη 1
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 14 hours ago, statharasstathis said: Θα είμαι λίγο σύντομος. Θέλω να ανοίξω μια Port 8333 ώστε να έχω εισερχόμενες συνδέσεις από όλο το εύρος των IP και πρέπει να το κάνω από το router. Έχω κάνει αμέτρητες προσπάθειες και δεν την δείχνει ανοιχτή. οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής: αν ξέρει κανείς τι πρέπει να αλλάξω ας μου πει. wan host ip range ειναι το Range που θες να σε αφηνει απεξω.δηλαδη αφηνεις ολο το δικτυο 2.χ.χ.χ το οποιο δεν ξερω καν που ανηκει.οποιος αλλος παει να μπει πχ καποιος απο ελλαδα με range Πχ 194 απλα δεν θα παιξει το Port forward.to αφηνεις κενο ή 0 οτι ειχε απο Default.Και αν εχεις cosmote κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια που κοβει ports. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα