metropontikas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαιρετε, παρηγγειλα προσφατα τον παραπανω υπολογιστη για μια φιλη. βαλαμε κι εναν ssd για να φορτωνει γρηγορα και ολα κομπλε. στο σπιτι μου δεν υπηρχε θεμα, εβλεπε το δικο μου ιντερνετ κανονικα και δουλευε πενα. οταν τον πηρε η φιλη μου ομως σπιτι της, μου ειπε οτι δεν βλεπει το wifi της. συγκεκριμενα, βλεπει τα wifi των γειτονων, αλλα δεν βλεπει το δικο της. ο δικος μου φορητος, οπως και αυτος της αδερφης της, οπως και ο παλιος της υπολογιστης, εβλεπαν κανονικα το δικτυο. η συνδεση της ειναι μια 4αρα cyta. δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα το αναφερω. αυτη τη στιγμη κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και λυθει το θεμα. edit:δε λυθηκε. εχετε καποια ιδεα μηπως; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από metropontikas
ice25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Γύρνα το wifi mode στο ρουτερ άλλαξε κανάλι κτλ κτλ 1
metropontikas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, ice25 είπε Γύρνα το wifi mode στο ρουτερ άλλαξε κανάλι κτλ κτλ δλδ;
ice25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, metropontikas είπε δλδ; μπες στις ρυθμίσεις του ρουτερ κάπου εκεί στο wifi θα δεις ρυθμίσεις για το Wireless Mode 11g 11b 11n και έχει και επιλογή να αλλάξεις κανάλι μην περιμένεις ακριβός να σε πω το μενού που θα πρέπει να πας κάθε ρουτερ είναι και διαφορετικό 1
metropontikas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ice25 είπε μπες στις ρυθμίσεις του ρουτερ κάπου εκεί στο wifi θα δεις ρυθμίσεις για το Wireless Mode 11g 11b 11n και έχει και επιλογή να αλλάξεις κανάλι μην περιμένεις ακριβός να σε πω το μενού που θα πρέπει να πας κάθε ρουτερ είναι και διαφορετικό εγινε, ευχαριστώ για τη βοήθεια. προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω στο ρουτερ, αλλα οι κωδικοι ειναι αλλαγμενοι. και δεν παιζει από τη φίλη μου. με το 30-30-30 ρεσετ που ειδα στο ιντερνετ, θα μπορεσω να μπω λες;
ice25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, metropontikas είπε εγινε, ευχαριστώ για τη βοήθεια. προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω στο ρουτερ, αλλα οι κωδικοι ειναι αλλαγμενοι. και δεν παιζει από τη φίλη μου. με το 30-30-30 ρεσετ που ειδα στο ιντερνετ, θα μπορεσω να μπω λες; βαλε cytauser και για user name και για password 1
metropontikas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, ice25 είπε βαλε cytauser και για user name και για password τελειαααα. το θεμα λυθηκε! ευχαριστω παρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα