Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετε,

παρηγγειλα προσφατα τον παραπανω υπολογιστη για μια φιλη. βαλαμε κι εναν ssd για να φορτωνει γρηγορα και ολα κομπλε. στο σπιτι μου δεν υπηρχε θεμα, εβλεπε το δικο μου ιντερνετ κανονικα και δουλευε πενα. οταν τον πηρε η φιλη μου ομως σπιτι της, μου ειπε οτι δεν βλεπει το wifi της. συγκεκριμενα, βλεπει τα wifi των γειτονων, αλλα δεν βλεπει το δικο της. ο δικος μου φορητος, οπως και αυτος της αδερφης της, οπως και ο παλιος της υπολογιστης, εβλεπαν κανονικα το δικτυο.

η συνδεση της ειναι μια 4αρα cyta. δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα το αναφερω.

αυτη τη στιγμη κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και λυθει το θεμα. edit:δε λυθηκε.

εχετε καποια ιδεα μηπως;

Επεξ/σία από metropontikas
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, metropontikas είπε

δλδ; :D

μπες στις ρυθμίσεις του ρουτερ κάπου εκεί στο wifi θα δεις ρυθμίσεις για το Wireless Mode  11g 11b  11n και έχει και επιλογή να αλλάξεις κανάλι  μην περιμένεις ακριβός να σε πω το μενού που θα πρέπει να πας κάθε ρουτερ είναι και διαφορετικό

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ice25 είπε

μπες στις ρυθμίσεις του ρουτερ κάπου εκεί στο wifi θα δεις ρυθμίσεις για το Wireless Mode  11g 11b  11n και έχει και επιλογή να αλλάξεις κανάλι  μην περιμένεις ακριβός να σε πω το μενού που θα πρέπει να πας κάθε ρουτερ είναι και διαφορετικό

εγινε, ευχαριστώ για τη βοήθεια. προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω στο ρουτερ, αλλα οι κωδικοι ειναι αλλαγμενοι. και δεν παιζει από τη φίλη μου. με το 30-30-30 ρεσετ που ειδα στο ιντερνετ, θα μπορεσω να μπω λες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, metropontikas είπε

εγινε, ευχαριστώ για τη βοήθεια. προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω στο ρουτερ, αλλα οι κωδικοι ειναι αλλαγμενοι. και δεν παιζει από τη φίλη μου. με το 30-30-30 ρεσετ που ειδα στο ιντερνετ, θα μπορεσω να μπω λες;

βαλε cytauser και για user name και για password

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...