kostas_anes Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε Θα το δω και στα παιχνιδια, δεν προλαβα να παίξω σημερα. Εσυ πιστευεις οτι εβαλα πολυ? Ναι εβαλες πολυ, αλλα ξαναλεω αν δουλευει εισαι οκ.
rofl Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) λαθος ποστ, αλλο καταλαβα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από rofl
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kostas_anes είπε Ναι εβαλες πολυ, αλλα ξαναλεω αν δουλευει εισαι οκ. μεχρι στιγμης 28αρια σε απλες διεργασιες ενω επαιζα 38c και αν παιρναγε ωρα 40-43c, το κουφο ειναι οτι στην μαμα ψυκτρα το ενα πινακι απο τα τέσσερα δεν ειχε πατησει τοτε που την εβαλα (2013), δλδ απο την μια πλευρα η ψυκτρα μπορει να μην παταγε καλα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από GIANNIS400
kostas_anes Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε μεχρι στιγμης 28αρια σε απλες διεργασιες ενω επαιζα 38c και αν παιρναγε ωρα 40-43c, το κουφο ειναι οτι στην μαμα ψυκτρα το ενα πινακι απο τα τέσσερα δεν ειχε πατησει τοτε που την εβαλα (2013), δλδ απο την μια πλευρα η ψυκτρα μπορει να μην παταγε καλα Αν δεν παταγε δεν θα δουλευε κατα πασα πιθανοτητα.
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τελικα δεν αντεξα την εκανα την παρεμβαση, ξαναεβγαλα την ψυκτρα, καθαρισα οτι θερμοαγωγιμη ειχε η ψυκτρα και αφησα την θερμοαγωγιμη που ειχε ο επεξεργαστης. Επίσης καθάρισα με μια μπατονετα λιγη παστα που ειχε βγει στο πλαίνο του επεξεργαστη. Πιστευω οτι τωρα εχει την σωστη ποσοτητα και οχι λιγοτερη απ οτι πρεπει.
TopCLR Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ίσως δεν είναι λίγη η πάστα που έμεινε στον επεξεργαστή (ποιος ξέρει;) αλλά δεν θα ήταν στρωμένη ομοιόμορφα (με το σήκωμα της ψήκτρας). Υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβίστηκαν μικρές ποσότητες αέρα ανάμεσα στην πάστα (κενά) που θα μειώσουν την απαγωγή θερμότητας. Όσο για την στοκ ψήκτρα, εφόσον είχε ξεκούμπωτο ένα στήριγμα, πολύ πιθανόν να μην έκανε σωστή δουλειά (μειωμένη απαγωγή θερμότητας λόγω κακού "πατήματος").
Havik Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στις 18/4/2019 στις 3:00 ΜΜ, Dantε είπε Σε prime οτι ψυκτρα και να βαλεις το 90αρι θα το πιανει. Στη καθημερινη χρηση σου που παιζει ειναι το θεμα. Δεν είναι αλήθεια ! αν πιάνει 90 βαθμούς κάτι πάει στραβά. Για του λόγου το αληθές. Spoiler Αν το πρόβλημα παραμένει παρακολούθησε το voltage του cpu (π.χ. κάποιο auto OC) και βεβαιώσου ότι το κουτί σου έχει airflow, με μια φορά δεν έγινε τπτ αλλά αν πάει κάθε φορά που παίζεις game εκεί στα 90…. Επίσης η πάστα δεν χρειάζεται αλλαγή όσα χρόνια και να περάσουν, μόνο αν κουνηθεί για κάποιο λόγο, σε αυτό κρατώ μια πισινή, εξαρτάτε και την θερμοαγώγιμη.
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, Havik είπε Δεν είναι αλήθεια ! αν πιάνει 90 βαθμούς κάτι πάει στραβά. Για του λόγου το αληθές. Απόκρυψη περιεχομένων Αν το πρόβλημα παραμένει παρακολούθησε το voltage του cpu (π.χ. κάποιο auto OC) και βεβαιώσου ότι το κουτί σου έχει airflow, με μια φορά δεν έγινε τπτ αλλά αν πάει κάθε φορά που παίζεις game εκεί στα 90…. Επίσης η πάστα δεν χρειάζεται αλλαγή όσα χρόνια και να περάσουν, μόνο αν κουνηθεί για κάποιο λόγο, σε αυτό κρατώ μια πισινή, εξαρτάτε και την θερμοαγώγιμη. Χθες έπαιξα 3 ωρες pes 2019 με ολα τεζα, δλδ υψηλη ανάλυση στην επιλογη γραφικη αποδοση με αναλυση 1920χ1080, θερμοκρασιες 39-41. Θα βάλω και το tom clansy rebow six να δω πως θα πάει
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε Χθες έπαιξα 3 ωρες pes 2019 με ολα τεζα, δλδ υψηλη ανάλυση στην επιλογη γραφικη αποδοση με αναλυση 1920χ1080, θερμοκρασιες 39-41. Θα βάλω και το tom clansy rebow six να δω πως θα πάει To PES δεν είναι και κανένα τέρας επιδόσεων, επίσης στα παιχνίδια δεν μπορείς να δεις τις μεγιστες θερμοκρασίες ενος επεξεργαστή γιατί δεν θα δουλευει συνέχεια 100% Για να μην προβληματίζεσαι (αν και δεν εχω διαβάσει ολο το θέμα) η 4η γενια ιντελ ζεματαει σε prime95 ειδικα αν τρεξεις AVX εντολές. Ο 4790Κ της υπογραφης ειτε στοκ ειτε στα 4.4 στο πριμε95 small FFTs δεν βγάζει χτυπάει 100°C με τη μια.
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 12:34 ΠΜ, kostas_anes είπε Οτι δουλευει δεν το πειραζουμε, εκτος και αν εισαι εγω και εχεις τα ψυχολογικα σου Συμπάσχω 1
Dantε Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε To PES δεν είναι και κανένα τέρας επιδόσεων, επίσης στα παιχνίδια δεν μπορείς να δεις τις μεγιστες θερμοκρασίες ενος επεξεργαστή γιατί δεν θα δουλευει συνέχεια 100% Για να μην προβληματίζεσαι (αν και δεν εχω διαβάσει ολο το θέμα) η 4η γενια ιντελ ζεματαει σε prime95 ειδικα αν τρεξεις AVX εντολές. Ο 4790Κ της υπογραφης ειτε στοκ ειτε στα 4.4 στο πριμε95 small FFTs δεν βγάζει χτυπάει 100°C με τη μια. Τρου.Ο δικος μου βαραγε σε δεκατα δευτερολεπτου 100αρια.Του κανα delid για να καταφερω να μεινει κρυος.Σιγουρα θα μπορουσα να παρω μια γομαροψυκτρα αλλα ηταν πιο οικονομικο το delid και καλυτερο αποτελεσμα ειχε 1 ώρα πριν, Havik είπε Δεν είναι αλήθεια ! αν πιάνει 90 βαθμούς κάτι πάει στραβά. Για του λόγου το αληθές. Απόκρυψη περιεχομένων Αν το πρόβλημα παραμένει παρακολούθησε το voltage του cpu (π.χ. κάποιο auto OC) και βεβαιώσου ότι το κουτί σου έχει airflow, με μια φορά δεν έγινε τπτ αλλά αν πάει κάθε φορά που παίζεις game εκεί στα 90…. Επίσης η πάστα δεν χρειάζεται αλλαγή όσα χρόνια και να περάσουν, μόνο αν κουνηθεί για κάποιο λόγο, σε αυτό κρατώ μια πισινή, εξαρτάτε και την θερμοαγώγιμη. Στο τεστ που εβαλες,80 watt τραβαει,τι να ζεσταθει.Βαλε τιποτα με avx να δεις.Βεβαια δε θυμαμαι αν οι 2ΧΧΧ ειναι soldered.Εαν ειναι τοτε παλευεται η κατασταση. Σε καποια τεστ ο δικος μου φτανει μεχρι και 215 watt.Μονο ο επεξεργαστης.Εκει με tim δε σε σωζει τιποτα. 1
Havik Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Στο τεστ που εβαλες,80 watt τραβαει,τι να ζεσταθει.Βαλε τιποτα με avx να δεις.Βεβαια δε θυμαμαι αν οι 2ΧΧΧ ειναι soldered.Εαν ειναι τοτε παλευεται η κατασταση. Σε καποια τεστ ο δικος μου φτανει μεχρι και 215 watt.Μονο ο επεξεργαστης.Εκει με tim δε σε σωζει τιποτα. Έβαλα το default τεστ σμαλλ FFT χωρίς να πειράξω τπτ, τα watt είναι αυτά που τραβάει λόγο vcore, δεν έχω λόγο να δώσω παραπάνω για 4.2Ghz. To avx δεν ξέρω τι είναι, έχω καιρό να ασχοληθώ και τα αρχικά δεν μου θυμίζουν κάτι.
Dantε Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Havik είπε Έβαλα το default τεστ σμαλλ FFT χωρίς να πειράξω τπτ, τα watt είναι αυτά που τραβάει λόγο vcore, δεν έχω λόγο να δώσω παραπάνω για 4.2Ghz. To avx δεν ξέρω τι είναι, έχω καιρό να ασχοληθώ και τα αρχικά δεν μου θυμίζουν κάτι. To avx ειναι καποιες εντολες που τραβανε πολυ παραπανω φορτιο στον επεξεργαστη.Σε non avx loads και μενα τουρισμο κανει.Το θεμα ειναι σε τετοιο ζορι,γιατι εκει θα φτασει το οριο και θα δεις τι κανει η ψυξη.Με tim επεξεργαστης,χωρις ακριβη ψυξη,ευκολα πιανει σε τετοιες περιπτωσεις 90αρια. 1
Havik Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Dantε είπε To avx ειναι καποιες εντολες που τραβανε πολυ παραπανω φορτιο στον επεξεργαστη.Σε non avx loads και μενα τουρισμο κανει.Το θεμα ειναι σε τετοιο ζορι,γιατι εκει θα φτασει το οριο και θα δεις τι κανει η ψυξη.Με tim επεξεργαστης,χωρις ακριβη ψυξη,ευκολα πιανει σε τετοιες περιπτωσεις 90αρια. Είχα παλιά έκδοση του prime και δεν είχε επιλογή για AVX, tespa κατέβασα την τελευταία και το έτρεξα λίγο, περίμενα κάνα 5λεπτο και όταν είδα ότι δεν ανέβαινε άλλο η θερμοκρασία το σταμάτησα. Διαμαντάκι ο 2500k. Spoiler 1
kostas_anes Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2019 στις 3:03 ΜΜ, Havik είπε Δεν είναι αλήθεια ! αν πιάνει 90 βαθμούς κάτι πάει στραβά. Για του λόγου το αληθές. Απόκρυψη περιεχομένων Αν το πρόβλημα παραμένει παρακολούθησε το voltage του cpu (π.χ. κάποιο auto OC) και βεβαιώσου ότι το κουτί σου έχει airflow, με μια φορά δεν έγινε τπτ αλλά αν πάει κάθε φορά που παίζεις game εκεί στα 90…. Επίσης η πάστα δεν χρειάζεται αλλαγή όσα χρόνια και να περάσουν, μόνο αν κουνηθεί για κάποιο λόγο, σε αυτό κρατώ μια πισινή, εξαρτάτε και την θερμοαγώγιμη. O δικος σου δεν υποστηριζει AVX 2 αδερφε, γι αυτο και δεν φλεγεται. Επισης το IHS ειναι soldered και δεν ειναι με οδοντοπαστα οπως ο 4770 του φιλου απο πανω. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από kostas_anes 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα