Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ηθελα να ρωτησω για οποιον ξερει αμα μπορω να κατεθεσω φακελο για ελληνικη ιθαγενεια αμα δεν εχει βγει η αδεια παραπμονης μου ακομα,εχω δηλαωση εδω και 1,5 χρονο για την αδεια διαμονης και οπω ςολοι οι υπολοιποι φετος υπαρρχει μια τεραστειααα καθυστερηση για το ποτε βγαινουν οι αδειες και επειδη ηθελα να ξερω,μπορω να βγαλω ταυτοτητα μονο με την βεβαιωση αδειας διαμονης (μπλε βεβαιωση) η πρπεει να εχει βγει η κναονικη αδεια διαμονης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φανταστώ το insomnia είναι πιο αρμόδιο για τέτοια θέματα, σε σχέση με το υπουργείο Εσωτερικών;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Να φανταστώ το insomnia είναι πιο αρμόδιο για τέτοια θέματα, σε σχέση με το υπουργείο Εσωτερικών;

Θα μπορέσει να πάει να ρωτήσει,αλλά μάλον ούτε αυτοί ξέρουν... χαχαχα
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την βεβαίωση.Το ίδιο είναι...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dragora24 είπε

Λοιπον ηθελα να ρωτησω για οποιον ξερει αμα μπορω να κατεθεσω φακελο για ελληνικη ιθαγενεια αμα δεν εχει βγει η αδεια παραπμονης μου ακομα,εχω δηλαωση εδω και 1,5 χρονο για την αδεια διαμονης και οπω ςολοι οι υπολοιποι φετος υπαρρχει μια τεραστειααα καθυστερηση για το ποτε βγαινουν οι αδειες και επειδη ηθελα να ξερω,μπορω να βγαλω ταυτοτητα μονο με την βεβαιωση αδειας διαμονης (μπλε βεβαιωση) η πρπεει να εχει βγει η κναονικη αδεια διαμονης;

Πληροίς όμως τις προυποθέσεις για την Ελληνική Ιθαγένεια;;;

Για να γίνει κάτι τέτοιο αν έχεις ξένη υπηκοότητα δεν αρκεί να έχεις πάρει μία απλή άδεια διαμονής.Δεν ξέρω πόσο αλλά πρέπει να παίρνεις για αρκετά χρόνια.

Μόνο αν είσαι ομογενής π.χ. Ρωσοπόντιος , Βόρεια ΄Ηπειρο πράγμα το οποίο προκύπτει από επίσημα έγγραφα μπορείς να καταθέσεις κατευθείαν αίτηση για Ελληνική Ιαθαγένεια. Λεπτομέρειες φυσικά στο Υπουργείο Εξωτερικών που είπαν και άλλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Dragora24 είπε

Ρώτα δικηγόρο ρε συ ή την ίδια την υπηρεσία. Τι κάθεσαι και ρωτάς στο insomnia για υπόθεση η οποία ενδεχομένως να είναι μπερδεμενη.

Επεξ/σία από natural_sgf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...