Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για εμένα είναι εντελώς λάθος η εμπορική πολιτική κονσόλα + digital games δώρο, απορώ τι ακριβώς κάνει το τμήμα marketing της MS. Η κονσόλα έπρεπε να έχει €150 με ένα χρόνο Gamepass + XBLG μαζί. Δηλαδή ουσιαστικά να πλήρωνες μόνο το Pass + Gold και η κονσόλα να ήταν δωράκι (θα μπορούσαν ιδανικά να σου έκαναν και μία έκπτωση της τάξης του 10% σε περίπτωση που ήθελες να ανανεώσεις και για επόμενα χρόνια).

Έχουν τεράστια ευκαιρία να εγκαταστήσουν τα GaaS και την πετάνε στον Καιάδα με αυτόν τον τρόπο.

Εντάξει, με το συμπάθειο, αλλά σε λίγο θα ζητήσεις να τους μαμήσεις και την γυναίκα 😛 :D

Εγώ βρίσκω καλή ευκαιρία να δώσουν bundle που να έχει μία γερή εκπτωση σε σχέση με το αν τα έπαιρνες ξεχωριστά...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, kotsos1983 είπε

Τραγικοι πραγματικα,οι περισσοτεροι που δεν κανουν συλλογη απο παιχνιδια οταν τερματιζεις ενα τιτλο μετα τον μεταπουλας τουλαχιστον ετσι κανω εγω,π.χ οταν αγοραζεις παιχνιδι 60€ οταν το τερματιζεις το δινεις 50€ ή το βρισκεις μεταχειρισμενο μετα απο λιγο καιρο γυρω στο 25€,εγω γιατι να κατεβασω ενα digital και μετα να μου μεινει αμανατι..

Για τη δική σου περίπτωση, ταιριάζει τέλεια αυτό που περιγράφεις και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο από την οπτική σου γωνία. Σε άλλες περιπτώσεις όμως (πχ. στη δική μου) μπορεί κάποιος να ξεκινήσει το παιχνίδι των 60 ευρώ σήμερα και να το τελειώσει σε... δύο χρόνια. Ή περισσότερο (για ΑΑΑ τίτλο έχω φτάσει και τα τέσσερα χρόνια, πχ. GTA 4, AC Unity κλπ).

Συνήθως έτσι κάνω, λόγω έλλειψης χρόνου ή αλλαγής ενδιαφέροντος ή πολύ απλά επειδή δεν μου αρέσει να βιάζομαι να τελειώσω το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο μόνο τον τελευταίο χρόνο έχω παρατήσει στη μέση παιχνιδάρες όπως GTA 5, God of War 4, AC: Odyssey, RDR2 και ένα τσούρμο άλλα (ενώ πρακτικά έχω τελειώσει μόνο το Uncharted 4). Σε τέτοιες περιπτώσεις η αξία μεταπώλησης θα είναι προφανώς πολύ μικρότερη, οπότε το παραπάνω μοντέλο δεν δουλεύει πάντα και παντού. Αν ήξερα από την αρχή ότι θα το πιάσω σήμερα και θα το τελειώσω μέχρι το Μάιο, τότε ναι πολύ ευχαρίστως να το πουλούσα και άρα να το έπαιρνα σε δισκάκι.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι τους τελείωσαν τα αποθέματα drives και έφαγαν άκυρο από τον προμηθευτή οπότε φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

kristen bell tah-dah GIF

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Για τη δική σου περίπτωση, ταιριάζει τέλεια αυτό που περιγράφεις και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο από την οπτική σου γωνία. Σε άλλες περιπτώσεις όμως (πχ. στη δική μου) μπορεί κάποιος να ξεκινήσει το παιχνίδι των 60 ευρώ σήμερα και να το τελειώσει σε... δύο χρόνια. Ή περισσότερο (για ΑΑΑ τίτλο έχω φτάσει και τα τέσσερα χρόνια, πχ. GTA 4, AC Unity κλπ).

Συνήθως έτσι κάνω, λόγω έλλειψης χρόνου ή αλλαγής ενδιαφέροντος ή πολύ απλά επειδή δεν μου αρέσει να βιάζομαι να τελειώσω το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο μόνο τον τελευταίο χρόνο έχω παρατήσει στη μέση παιχνιδάρες όπως GTA 5, God of War 4, AC: Odyssey, RDR2 και ένα τσούρμο άλλα (ενώ πρακτικά έχω τελειώσει μόνο το Uncharted 4). Σε τέτοιες περιπτώσεις η αξία μεταπώλησης θα είναι προφανώς πολύ μικρότερη, οπότε το παραπάνω μοντέλο δεν δουλεύει πάντα και παντού. Αν ήξερα από την αρχή ότι θα το πιάσω σήμερα και θα το τελειώσω μέχρι το Μάιο, τότε ναι πολύ ευχαρίστως να το πουλούσα και άρα να το έπαιρνα σε δισκάκι.

Να προσθέσω ότι υπάρχουμε και εμείς που βαριόμαστε να σηκωθούμε να βάλουμε το game ενώ έχουμε κάτσει ανάποδα στον καναπέ και θέλουμε απλά να παίξει χωρίς δισκάκι.

Ναι για κάποιους είναι τραγικό , αλλά ειλικρινά εγώ για αυτό το λόγο να αγοράζω όλα digital. 2 που μου έχουν μείνει κουτάτα δεν τα παίζω για αυτό τον λόγο ....

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, Retromaniac said:

Εντάξει, με το συμπάθειο, αλλά σε λίγο θα ζητήσεις να τους μαμήσεις και την γυναίκα 😛 :D

Εγώ βρίσκω καλή ευκαιρία να δώσουν bundle που να έχει μία γερή εκπτωση σε σχέση με το αν τα έπαιρνες ξεχωριστά...

Μα ήδη χαρίζουν τρίμηνα με €1. Δεν είναι τραγικό αυτό που λέω: σου χαρίζουν μια κονσόλα εξαετίας (big deal, έχουν κάψει εκατομμύρια και εκατομμύρια) και σου χρεώνουν Pass και Gold combo στην κανονική του τιμή για ένα χρόνο*. Μετά σου πετάνε τυράκι: έχεις κάνει τόση δουλειά ένα χρόνο τώρα, πάρε κι άλλη συνδρομή με έκπτωση.

*αν θυμάμαι καλά έχουν πει ότι θα κοστίζει €15/μήνα, οπότε λογικά ο χρόνος θα βγαίνει γύρω στα €150.

17 minutes ago, tsofras said:

Να προσθέσω ότι υπάρχουμε και εμείς που βαριόμαστε να σηκωθούμε να βάλουμε το game ενώ έχουμε κάτσει ανάποδα στον καναπέ και θέλουμε απλά να παίξει χωρίς δισκάκι.

Ναι για κάποιους είναι τραγικό , αλλά ειλικρινά εγώ για αυτό το λόγο να αγοράζω όλα digital. 2 που μου έχουν μείνει κουτάτα δεν τα παίζω για αυτό τον λόγο ....

Και κάτι ακόμα: νήπια και κονσόλα με οπτικό μέσο στο σαλόνι δεν είναι καλός συνδυασμός, trust me.

Το ζω κάθε μέρα σχεδόν.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Αν η τιμή είναι τελικά ψεύτικη ή αν δίνει κάποιο γαμάτο bundling με gamepass και gold για κάμποσο καιρό (φυσιολογικό αφού μιλάμε για full digital), τότε έχει καλώς. Αν όμως είναι γυμνό στα 229, τότε τελείως άκυρο. Μόνο αν θες να κάνεις τον έξτρα χώρο κουμπαρά. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Μένει να δούμε τι ισχύει τελικά. Θέλω να πιστεύω κάποιο από τα 2 πρώτα. Όχι για να μην βγω λάθος, αλλά γιατί θέλω να πάει καλά, αφού θα ήθελα κονσόλα πιο φθηνή χωρίς drive.

Δε φτάνει μόνο να βάλει πιο μεγάλο HDD. Υπάρχουν και εξωτερικοί SSD που είναι πιο γρήγοροι και από τον εσωτερικό του. Ας δώσουν δωρεάν υπηρεσίες και περισσότερα games αν θέλουν να κρατήσουν την τιμή, αλλιώς πρέπει να κόψουν αρκετά για να γίνει ενδιαφέρουσα πρόταση, για όσους ενδιαφέρονται.

Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν κάνεις λάθος. Αυτοί διοικούν την εταιρεία τους, όχι εσύ. Αν δεν έχουν μυαλό θα την πατήσουν. Δε λογοδοτείς εσύ για τη MS.😊

1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Μπορεί τελικά να το κάνουν. Πιστεύω ότι θα φάει γερή έκπτωση, γι αυτό ξεκινούν από ψηλά για να καταλήξουν στα 170-180€ και όχι στα 150...

Με τα digital θα βγάλουν περισσότερα χρήματα, αφού τα φυσικά αντίγραφα μπορεί να τα ανταλλάξουν και να παίξουν με ένα αντίγραφο 4-5 χρήστες. Με το digital μόνο 1...

44 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό δεν είναι καλό. Αν βαριέσαι να περπατήσεις 2-3 μέτρα υπάρχει θέμα...

Γούστο του καθενός να παίρνει ψηφιακά ή φυσικά αντίγραφα, αλλά το να βαριέσαι να σηκωθείς είναι πρόβλημα... Φιλικά στο γράφω.😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johncorfas είπε

Δε φτάνει μόνο να βάλει πιο μεγάλο HDD. Υπάρχουν και εξωτερικοί SSD που είναι πιο γρήγοροι και από τον εσωτερικό του. Ας δώσουν δωρεάν υπηρεσίες και περισσότερα games αν θέλουν να κρατήσουν την τιμή, αλλιώς πρέπει να κόψουν αρκετά για να γίνει ενδιαφέρουσα πρόταση, για όσους ενδιαφέρονται.

Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν κάνεις λάθος. Αυτοί διοικούν την εταιρεία τους, όχι εσύ. Αν δεν έχουν μυαλό θα την πατήσουν. Δε λογοδοτείς εσύ για τη MS.😊

Μπορεί τελικά να το κάνουν. Πιστεύω ότι θα φάει γερή έκπτωση, γι αυτό ξεκινούν από ψηλά για να καταλήξουν στα 170-180€ και όχι στα 150...

Με τα digital θα βγάλουν περισσότερα χρήματα, αφού τα φυσικά αντίγραφα μπορεί να τα ανταλλάξουν και να παίξουν με ένα αντίγραφο 4-5 χρήστες. Με το digital μόνο 1...

Αυτό δεν είναι καλό. Αν βαριέσαι να περπατήσεις 2-3 μέτρα υπάρχει θέμα...

Γούστο του καθενός να παίρνει ψηφιακά ή φυσικά αντίγραφα, αλλά το να βαριέσαι να σηκωθείς είναι πρόβλημα... Φιλικά στο γράφω.😊

Καλά δεν σε παρεξηγώ ο καθένας ότι θέλει κάνει στην ζωή του :D

Απλά ξυπνάω στις 07.00 ετοιμάζω τα παιδιά και τα πάω σχολείο , πάω γυμναστήριο , μετά πάω στη δουλειά μετά πάω καπάκι τα παιδιά ενόργανη ή βόλλει ανάλογα την μέρα , γυρίζω και τα κάνω μπάνιο και αφού φάνε και δούν και λίγο netflix στις 21.00 πάνε για ύπνο. Ε εκείνη την στιγμή κάθομαι στον καναπέ για μισή με μία ώρα να παίξω , το ξέρω σου ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν μπορώ να σηκωθώ παρα μόνο μετά απο 2 ώρες για να πάω στο κρεβάτι μου.

Συγνώμη για το μακρυνάρι , δεν το έγραψα για να δικαιολογηθώ (δεν υπάρχει λόγος άλλωστε) , αλλά όταν πιστέυεις ότι υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος δεν σηκώνεται απο τον καναπέ πρέπει να καταλάβεις λίγο και σε τι κατάσταση βρίσκεται εκείνη την στιγμή :D

Αυτά

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Και κάτι ακόμα: νήπια και κονσόλα με οπτικό μέσο στο σαλόνι δεν είναι καλός συνδυασμός, trust me.

Το ζω κάθε μέρα σχεδόν.

Το ξέρω και εγώ .....

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά να σας πω ότι άλλαξα την παλιά lcd με oled γιατί μου την έσπασαν τα πιτσιρίκια. Τώρα όμως η oled είναι κολλημένη στον τοίχο και μπροστά το σύνθετο, οπότε είναι λιγότερο εκτεθειμένη. Παράλογη η αγορά τόσο ακριβής τηλεόρασης με 2 πιτσιρίκια, αλλά πάθος είναι αυτό. Ζω ριψοκίνδυνα 😛 Δεν την παλεύω πάντως να σηκωθώ να ψάχνω DVD για να βάλω με την καμία. Όλη μέρα τρέχω σαν το Βέγγο. Άμα πέσω στο καναπέ το βράδυ σηκώνομαι μόνο με σεισμό η γιατί πάει να σπάσει η κύστη.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Απλά να σας πω ότι άλλαξα την παλιά lcd με oled γιατί μου την έσπασαν τα πιτσιρίκια. Τώρα όμως η oled είναι κολλημένη στον τοίχο και μπροστά το σύνθετο, οπότε είναι λιγότερο εκτεθειμένη. Παράλογη η αγορά τόσο ακριβής τηλεόρασης με 2 πιτσιρίκια, αλλά πάθος είναι αυτό. Ζω ριψοκίνδυνα 😛 Δεν την παλεύω πάντως να σηκωθώ να ψάχνω DVD για να βάλω με την καμία. Όλη μέρα τρέχω σαν το Βέγγο. Άμα πέσω στο καναπέ το βράδυ σηκώνομαι μόνο με σεισμό η γιατί πάει να σπάσει η κύστη.

Εγώ πάλι παρακαλάω μήπως την σπάσουν να την αλλάξω επιτέλους αλλά τίποτα :D

Και για να είμαι και λιγο στο τοπικ , πολλά τα λεφτά , ένας απο τους λόγους που και εγώ πήγαν στο S ήταν το blueray . Έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα 50ρικο κάτω 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsofras είπε

Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να σηκωθώ από τον καναπέ για να βάλω δισκάκι στην κονσόλα, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που έκανα τέτοιο πράμα (πάνω από 5 σίγουρα). Εάν το τηλεκουμάντο (δεν έχει σημασία ποιο, οποιοδήποτε από τα 5-6 που περιφέρονται) είναι εκτός εμβέλειας του χεριού, παίζει πάντα χειρισμός μέσω κινητού και του εκάστοτε smart remote control app. 

Μέγιστο κοπροσκύλιασμα. Όταν λιώνουμε στον καναπέ πρέπει να λιώνουμε σωστά. 

Δημοσ.

Καληνυχτα ζωη xbox digital! Μαλλον ζουνε σε αλλο πλανητη εκει στη Microsoft. Βρισκεις πιο φτηνα το ιδιο μοντελο και με 4K drive και δε το αγοραζεις...θα αγορασεις αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...