brakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Θελω εναν τροπο ωστε καποιος να μπορει να μου στειλει χρηματα μεσω internet. Εχω κανονικη VISA καρτα και σκεφτομαι σοβαρα καποια sites οπως paypal ή moneybookers. Το θεμα δεν ειναι να μου στειλει καποιος χρηματα στον account που θα δημιουργησω στο ταδε site αλλα ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ στον τραπεζικο μου λογαριασμο διοτι πχ ειδα στην paypal να μην εχει ελληνικες τραπεζες και στη moneybookers να εχει κατι "International Bank" οπου παλι δεν καταλαβα. Ερωτηση : Εχει ασχοληθει κανενας ωστε να μου προτεινει κατι που "να δουλεψει" Ερωτηση2 : Γινεται αντι να λαβω τα χρηματα στον τραπεζικο λογαριασμο να τα παραλαβω στην VISA μου ? Αλλα και παλι τι θα φαινεται εκει ? Σαν πιστωτικο ? Χρεωστικο διοτι αλλο πιστωτικη και αλλο λογαριασμος. Ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια διοτι καιγομαι για μια αγορα. Αποκλειστε το ενδεχομενο με καταθεση χρηματων σε τραπεζα κλπ γιατι εχει εμβασματα και παπαριες που χρεωνεσαι τζαμπα νταβατζιλικια. edited by paredwse
Aligator21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μα νομιζω πως το paypal που προανέφερες το κάνει αυτό και μάλιστα πολύ καλά. Μην σε απασχολεί το θέμα στο οτι δεν αναγράφει Ελληνικές τράπεζες. Δουλεύει κανονικότατα εφόσον έχεις VISA. Νομίζω και πάλι όμως πως και το Paypal πρέπει να σου κρατάει ένα μικρό έμβασμα. Όσο δε για το εαν η "κατάθεση" αυτή στην VISA σου φαίνεται ως χρεωστική ή πιστωτική δυστηχώς δεν το γνωρίζω.
tzoykas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 metafora se trapeziko logariasmo mesw internet mporeis na kaneis mono an exeis internet banking sthn trapeza pou einai o logariasmos. Oi trapezes de dexontai alles sunallages mesw internet.
brakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δεν θελω να γινει με web-banking διοτι δεν αφορα στην ελλαδα συναλλαγη. Πχ θελω να λαβω χρηματα απο καποιον που ειναι στην Ολλανδια αλλα ΟΧΙ με τραπεζικο εμβασμα δικο του στον λογαριασμο μου (που μπορω σαφως να το κανω με IBAN αριθμο κλπ). Θελω μια εταιρια οπου πχ να μπορει καποιος και να με πληρωσει του στυλ [email protected] οπου ειναι ο λογαριασμος μου δηλωμενος και "βλεπει" στην VISA καρτα μου την χχχχ-χχχχ-χχχχ. Αρα εστω οτι ο αλλος εβαλε 10.000ευρω στο [email protected] που εχω πληρη δικαιωματα σαν account εστω στη paypal, πως θα τα στειλω εστω στην τραπεζα μου την alpha bank ή nova bank ή eurobank (οπου εχω σε αυτες τις 3 πιστωτικη καρτα ?). Υπαρχει επισης και American Express διαθεσιμη Sorry που σας πρηζω αλλα ειναι πολυ σοβαρο θεμα και ειναι μεγαλο το ποσο και δεν θελω να γινει καμμια στραβη
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Κοίταξε τι θα κάνεις θα ανοίξεις έναν λογαριασμό στην PayPal και εκεί θα σου στέλνουν τα χρήματα και σε αυτόν τον λογαριασμό θα έχεις την πιστωτική σου κάρτα. Μόλις σου στέλνει κάποιος χρήματα σε 0 sec γίνεται μεταφορά στην κάρτα σου VISA και σε 2-3 μέρες φαίνονται και τα χρήματα στην κάρτα σου. Μπορείς να ανοίξεις στην Alpha Bank έναν οποιοδήποτε λογαριασμό και θα σου δώσουν μια χρεωστική κάρτα όπου θα μπορείς να την βάλεις στο PayPal κι εκεί να σου καταθέτουν τα χρήματα. MoneyBookers.com είναι γνωστό και αξιόπιστο και συνεργάζεται στην Ελλάδα με την Alpha Bank (έχει έναν λογαριασμό στην Θεσσαλονίκη) και μπορείς να βάλεις στον λογαριασμό σου στο MoneyBookers.com έναν λογαριασμό τράπεζας αρκεί να κάνουν verify ότι είναι δικό σου. Οπότε όταν σου στέλνει κάποιος χρήματα στον λογαριασμό σου στο MoneyBookers.com είτε να βάζεις τα χρήματα στην κάρτα VISA όπως λέει παραπάνω είτε στον λογαριασμό σου στην τράπεζα!
vagos789 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Αν καποιος σου στειλει λεφτα στον λογαριασμό σου στους moneybookers,μετα ουτως η αλλως για να τα παρεις απο εκει πρεπει να μπουν σε τραπεζικο λογαριασμό με μία μικρή προμήθεια (δεν μιλαμε για φιλανθρωπικά ιδρύματα), οι συγκεκριμένοι συνεργάζονται καλά με alpha bank. Μετα για να τα μεταφέρεις στην visa σου,αυτο θα μπορούσε να γίνει μεσω web banking απο την alpha (εφόσον ο λογαριασμός ειναι αλφα και η καρτα επίσης αλφα),λογικά αυτό δεν θα έχει χρέωση,και αυτο θα εμφανίζεται ως χρεωστικο υπολοιπο,πχ εγω στην eurobank αν δεν χρωσταω στη καρτα μου βλεπω υπολοιπο 0,αν βαλω 100 ευρώ θα βλέπω -100.
brakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 ευχαριστω guys για την πολυτιμη βοηθεια σας. Ηδη ανοιγω σε paypal και moneybookers και εχω απο alpha bank μονο καρτα VISA electron ενω εχω κανονικη VISA απο Eurobank και American Express. Αντε να δουμε....Ευχαριστω και παλι! 8)
grkostis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Diladi ean anoiksoume enan logariasmo stin ALPHA Bank mporoume na ton dilosoume sto Paypal kai na mas ta kathathetoun ekei?
maxtak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δεν θελω να γινει με web-banking διοτι δεν αφορα στην ελλαδα συναλλαγη. Πχ θελω να λαβω χρηματα απο καποιον που ειναι στην Ολλανδια αλλα ΟΧΙ με τραπεζικο εμβασμα δικο του στον λογαριασμο μου (που μπορω σαφως να το κανω με IBAN αριθμο κλπ). Asxeti me to 8ema erwtisi...alla kai sxetiki ektos apo IBAN pou ton vriskoume aneta kai mesa apo to site tis ALPHA,exw dei pws zitane kai SWIFT, pou kai aftos vrisketai mesa apo to site tis ALPHA,alla kai ena BIC pou den to vrika...Gnwrizei kaneis se ti aposkopei afto kai gia poio logo xreiazetai kai an einai kati sigkekrimeno gia tin ALPHA kai gia olous tous logariasmous?? THNKS gia apantiseis...;-)
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Diladi ean anoiksoume enan logariasmo stin ALPHA Bank mporoume na ton dilosoume sto Paypal kai na mas ta kathathetoun ekei? Στo PayPal θα δώσεις τον αριθμό της κάρτας που σου δώσαν όταν άνοιξες τον λογαριασμό (που αυτή η κάρτα θα είναι συνδεμένη στον λογαριασμό). Έτσι το PayPal θα σου τα βάζει στην κάρτα και αυτά θα φαίνονται στον λογαριασμό σου!
ntg24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Paidia diavasa kati gia to paypol kai dikasthria sthn amerikh. Psaxto kai prosoxh. Nomizw sthn Hmerisia tou sabbatokuriakou
grkostis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Diladi ean anoiksoume enan logariasmo stin ALPHA Bank mporoume na ton dilosoume sto Paypal kai na mas ta kathathetoun ekei? Στo PayPal θα δώσεις τον αριθμό της κάρτας που σου δώσαν όταν άνοιξες τον λογαριασμό (που αυτή η κάρτα θα είναι συνδεμένη στον λογαριασμό). Έτσι το PayPal θα σου τα βάζει στην κάρτα και αυτά θα φαίνονται στον λογαριασμό σου! Tha mporo na ta eispratw diladi apo ATM tis alpha?
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Ναι αφού μετά από την κάρτα θα πηγαίνουν στον λογαριασμό, ΠΡΟΣΟΧΗ όμως η κάρτα δεν πρέπει να είναι πιστωτική γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα μένουν στην κάρτα και δεν θα πηγαίνουν στον λογαριασμό. Τώρα πλεον με οποιοδίποτε λογαρισμό σου δίνουν μια VISA electron που μπορείς αργότερα να την χρησιμοποιήσεις και αγορές μέσω internet! Κι αυτή βασικά έχει υπόλοιπο όσο έχει κι ο λογαριασμός!
Deathstar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Sto paypal vazis enan trapeziko logariasmo pera apo tin karta to paypal den mpori na ta vali stin karta. Opote otan ta lefta mpoun sto paypal esi aplos ta kanis trasfer ston trapeziko logariasmo auto kani 5-7 meres na mpoun sto logariasmo. exe ipopsin sou oti to paypal xreoni gia kathe kinisi diladi an sou stilo kapia lefta aspoume 200 euro to paypal tha kratisi giro sta 10 kai esi tha lavis 190. meta paizi rolo kai pou einai i trapeza isos se xreosi kai gia tin metafora stin trapeza apo to logariasmo sou sto paypal. Auta elpizo na se voithisa
zaxoys Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Πάντως αν κατάλαβα καλά γι'αυτό που θες να κάνεις (δλδ να πληρώνεσαι πχ στο mail σου και να τα καταθέτεις στο τραπεζικό λογαριασμό σου )για moneybookers δεν χρειάζεται καν VISA απλώς δηλώνεις την τράπεζα σου στο moneybookers και κάνεις "ανάληψη" αν υποστηρίζεται και e-bank από την τράπεζα σου νομίζω γίνεται την ίδια μέρα .Εγώ που έχω Αγροτική κάνει 3-5 εργάσιμες.Για να τα μεταφέρεις στην VISA παρόμοιο θα είναι λογικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.