Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να καταθέσω μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζω με τις διάφορες εταιρίες Courier που συνεργάζονται με καταστήματα που πωλούν μέσω Internet.

Συγκεκριμένα, είμαι εργαζόμενος και γυρίζω στο σπίτι μου μετά τις 17:00. Κάθε φορά βρίσκω χαρτάκι που με πληροφορεί ότι ο υπάλληλος της εταιρίας πέρασε αλλά δεν βρήκε κάποιον να παραδώσει.

Δυστυχώς στο σπίτι μένουμε μόνο εγώ και ο γιος μου, ο οποίος είναι μέχρι το απόγευμα στο σχολείο (φύλαξη λόγω ηλικίας).

Αναγκάζομαι λοιπόν επιστρέφοντας να πηγαίνω στο κατάστημα  της εκάστοτε εταιρίας Courier για να παραλάβω. Έχω πάρα πολλές φορές ζητήσει να κρατούν την παραγγελία μου εκεί.

Παρ' όλα αυτά μου λένε ότι την παραγγελία την έχει ο υπάλληλος ο οποίος δεν έχει επιτρέψει ακόμα, συνεπώς ξαναπεράστε αύριο. Τους εξηγώ ότι έχω ζητήσει να κρατούν την παραγγελία μου εκεί

και παίρνω σαν απάντηση "μη βάζετε διεύθυνση όταν παραγγέλνετε". Είναι πολύ δύσκολο να πηγαινοέρχομαι στα γραφεία τους...

Αυτά είναι αστειότητες βρε παιδιά. Εργαζόμενοι είμαστε κι εμείς και οι πελάτες πρέπει να εξυπηρετούνται. Τουλάχιστον έτσι υπαγορεύει η λογική μου.

Δεν είναι δυνατόν να γίνομαι μπαλάκι επειδή κάποιοι έχουν θεσπίσει ώρα παύσης των εργασιών τους στις 17:00.

Θα ήθελα τις απόψεις σας!

Δημοσ.

Να μην βάζεις τη διεύθυνση του σπιτιού αλλά να λες στο μαγαζί ότι θα παραλάβεις από την κούριερ απευθείας.

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω και αυτό το πρόβλημα είναι γενικευμένο καθώς πολλοί τομείς λειτουργούν αποκλειστικά πρωί πχ τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες.

Κάποιος που εργάζεται πρωί πως υποτίθεται ότι πρέπει να βγάζει πέρα τις δουλειές του? Να πάρει άδεια από την δουλειά ή να παντρευτεί για να μοιραστεί το πρόβλημα στην μέση (ελπίζοντας πως έστω η γυναίκα δεν θα δουλεύει για να μπορεί να τρέχει)?

Θα έπρεπε διά νόμου όλοι οι απαραίτητοι φορείς κλπ να είναι ανοιχτοί τουλάχιστον δύο απογεύματα την εβδομάδα. Το τωρινό σύστημα είναι τελείως παράλογο και ανάλγητο.

Στα των κούριερ τώρα, παρότι είναι ιδιωτικές εταιρείες και υποτίθεται πως υπάρχει ανταγωνισμός, δεν συγκινούνται και πολύ για να βελτιωθούν. Το σύστημα που πρέπει να περιμένεις όλο το πρωί στο σπίτι για να σε πετύχει ο κούριερ είναι τελείως προβληματικό και προσωπικά δεν με βολεύει στο 80% των περιπτώσεων. Προτιμώ να παραλαμβάνω από το μαγαζί

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

εγω βρισκω χαρτάκι ενω ειμαι μέσα και περιμένω. 4 φορες εχει γινει αυτο!

Χαχαχαχα τα ΕΛΤΑ τουλάχιστον χτυπάνε καμιά φορά. Άρα για να καταλαβω, οι διανομείς courier τι ακριβώς διανέμουν? Δέματα η χαρτάκια? Γεμίζουν το βανακι με δέματα, τα κάνουν μια βόλτα να πάρουν αέρα και μετά πάνε σπίτι τους με το βανακι γεμάτο και τα επιστρέφουν την επόμενη στο κατάστημα? Τι παίζει?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οταν τους πεις να το κρατήσουν το κρατάνε στο κατάστημα και πας την επόμενη και το παραλαμβάνεις τι πιο απλό.

Αυτό ζήτησα αλλά δεν έγινε ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολο απαιτησεις ειστε :) .Εμας απο τοτε που αλλαξε ο ταχυδρομος ουτε χαρτακι δεν αφηνει.διευθυνση εργασιας εχω δηλωσει απο τις 8:00-16:00.Αυτα για τα δεματα των ΕΛΤΑ.Για των υπολοιπων θα ερθουν παντα 16:00-17:00 ωστε να αναγκαζομαι να πηγαινω εγω την επομενη να το παραλαμβανω.Πραγματικα εξυπηρετηση 0.

Επεξ/σία από vasilllis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasilllis είπε

ολο απαιτησεις ειστε.Εμας απο τοτε που αλλαξε ο ταχυδρομος ουτε χαρτακι δεν αφηνει.διευθυνση εργασιας εχω δηλωσει απο τις 8:00-16:00.Αυτα για τα δεματα των ΕΛΤΑ.Για των υπολοιπων θα ερθουν παντα 16:00-17:00 ωστε να αναγκαζομαι να πηγαινω εγω την επομενη να το παραλαμβανω.Πραγματικα εξυπηρετηση 0.

βρες το τηλέφωνο της διανομής των ΕΛΤΑ της περιοχής σου, κάλεσέ τους και ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο. εμένα μου λύθηκαν πολλά προβλήματα έτσι καθώς ο ταχυδρόμος δεν με ήξερε (παίζει πολύ αυτό με τους ταχυδρόμους, να σε ξέρουν δηλαδή). 

για τις υπόλοιπες κούριερ που έχετε προβλήματα, συνήθως βάζω διεύθυνση της δουλειάς να μου έρχονται τα δέματα. εάν δεν είσαι σε συγκεκριμένο σημείο ή δεν μπορείς να παραλάβεις στην δουλειά, τότε πήγαινε την επόμενη ημέρα αφότου σου άφησαν το χαρτάκι αφού επικοινωνήσεις μαζί τους να μην στο ξαναστείλουν.

οι περισσότερες στέλνουν και μήνυμα στο κινητό εάν δεν σε βρουν. τουλάχιστον αυτό γίνεται στην περιοχή μου.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, james01gr είπε

βρες το τηλέφωνο της διανομής των ΕΛΤΑ της περιοχής σου, κάλεσέ τους και ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο. εμένα μου λύθηκαν πολλά προβλήματα έτσι καθώς ο ταχυδρόμος δεν με ήξερε (παίζει πολύ αυτό με τους ταχυδρόμους, να σε ξέρουν δηλαδή). 

για τις υπόλοιπες κούριερ που έχετε προβλήματα, συνήθως βάζω διεύθυνση της δουλειάς να μου έρχονται τα δέματα. εάν δεν είσαι σε συγκεκριμένο σημείο ή δεν μπορείς να παραλάβεις στην δουλειά, τότε πήγαινε την επόμενη ημέρα αφότου σου άφησαν το χαρτάκι αφού επικοινωνήσεις μαζί τους να μην στο ξαναστείλουν.

οι περισσότερες στέλνουν και μήνυμα στο κινητό εάν δεν σε βρουν. τουλάχιστον αυτό γίνεται στην περιοχή μου.

ξεχασα να βαλω το χαμογελο(το αναφερω επειδη χρησιμοποιησες παραθεση).συμφωνω οτι ειναι μια λυση αυτο ομως σημαινει οτι δεν κανουν την δουλεια τους και δεν παρεχουν εξυπηρετηση.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vasilllis είπε

ξεχασα να βαλω το χαμογελο(το αναφερω επειδη χρησιμοποιησες παραθεση).συμφωνω οτι ειναι μια λυση αυτο ομως σημαινει οτι δεν κανουν την δουλεια τους και δεν παρεχουν εξυπηρετηση.

προφανώς παρέχουν εξυπηρέτηση οι ταχυδρόμοι ειδικά όσοι είναι σε χωριά και εξυπηρετούν απομακρυσμένες περιοχές. καθώς στέλνω πολλά δέματα λόγω e-shop που έχω, υπάρχουν πάρα πολλά χωριά στην Ελλάδα που δεν έχουν δρόμους και όμως οι ταχυδρόμοι τους βρίσκουν. ο μόνος λόγος πιστεύω είναι πως οι ταχυδρόμοι γνωρίζουν όλους τους κατοίκους στις περιοχές που εξυπηρετούν. άνετα έβγαιναν δήμαρχοι πιστεύω😋

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

speedex ελεινοι κλεφτες. 20 ευρω για εναν φακελο στην επαρχία και συγκεκριμένα Πελοπόννησο.
γράφους στον τιμοκατάλογο τους

Απομακρυσμένες ορίζονται οι περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται εκτός ορίων πόλεως και σε ακτίνα έως 40 χλμ.
από το κέντρο της πόλης. Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές που βρίσκονται εκτός ορίων πόλης και σε
ακτίνα άνω των 40 χλμ. Στις παραπάνω περιοχές υπάρχει οικονομική επιβάρυνση λόγω της χιλιομετρικής
απόστασης.

Ποια ειναι η πόλη που αναφέρουν; Η πρωτεύουσα του κάθε νομού ή η Αθήνα; Λαμόγια όπου και να στειλεις απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη θα σου πουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...