Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι η AMD και μπορώ να φτιάξω ισάξια κάρτα με την RTX 2070. Όταν ο ανταγωνιστής μου την δίνει 599$, γιατί να τη δώσω 330$; Θεωρώ απίθανη αυτή την τιμή. Ακόμα κι αν μπορεί να την δώσει, θα ξεκινήσει την διάθεση σε μεγαλύτερη τιμή (πχ 499$ που και πάλι είναι 15% χαμηλότερη) και μετά αν χρειαστεί θα κατέβει κι άλλο.

• Like 2
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, malakudi είπε

Είμαι η AMD και μπορώ να φτιάξω ισάξια κάρτα με την RTX 2070. Όταν ο ανταγωνιστής μου την δίνει 599$, γιατί να τη δώσω 330$; Θεωρώ απίθανη αυτή την τιμή. Ακόμα κι αν μπορεί να την δώσει, θα ξεκινήσει την διάθεση σε μεγαλύτερη τιμή (πχ 499$ που και πάλι είναι 15% χαμηλότερη) και μετά αν χρειαστεί θα κατέβει κι άλλο.

499 εχει η 2070 και παλι υπερκοστολογημενη ειναι  , αν και ειναι αρκετα χαμηλά τα 330 δεν ειναι παράλογη η τιμη, τοσο έπρεπε να εχουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Δε θα τη δώσεις 300.  Κάπου στην τιμή του ανταγωνιστή θα τη δώσεις. Δεν είναι χαζοί να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους. Άσε που η Nvidia έχει το περιθώριο να τους πιέσει ρίχνοντας τις τιμές ή ΚΑΙ να παρουσιάσει νέα μοντέλα, πχ 2070 ti.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

η Founders Edition εχει 599 , αυτες που βγαζουν οι τρίτοι κατασκευαστες ειναι στα 499 https://www.tomshardware.com/news/nvidia-rtx-2080-ti-2070-price-specs-release,37647.html

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Votritis είπε

η Founders Edition εχει 599 , αυτες που βγαζουν οι τρίτοι κατασκευαστες ειναι στα 499 https://www.tomshardware.com/news/nvidia-rtx-2080-ti-2070-price-specs-release,37647.html

Σωστά, έχεις δίκιο (αν και οι εκδόσεις στα 499$ είναι λίγο σάπιες). Και πάλι, πιστεύω θα την ξεκινήσει 399 ή 449, το 330 δε το θεωρώ πιθανό. Μακάρι φυσικά να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να είναι δροσερές και με σωστή κατανάλωση για τις επιδόσεις τους γιατί ο Κουβανος ο AdoredTV λέει τα συγκεκριμένα και ελπίζω να μην ισχύουν. 

https://www.guru3d.com/news-story/rumor-amd-allegdely-to-release-seven-navi-gpus-but-have-efficiency-issues.html

Δημοσ.

Αυτές πιστευω θα είναι οι τιμές τους.
Ενεργοβόρες και πολύ ζεστές. Θα το θέλουν το undevolt τους λογικά.
Φυσικά όλα αυτά που λέμε και γράφονται είναι λόγια του αέρα και υποθέσεις και φήμες ενός "θείου" μου που "δουλεύει" στην AMD και "ξέρει" . :D

Navi Prices.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...