Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Pacman22 είπε Άρα για ένα 144hz full hd monitor πάμε σε rx 580/gtx 1660 Aν παιζεις online παιχνιδια και μειωσεις ρυθμισεις ναι εκει θα πας ειναι η καλυτερη επιλογη. Αν παιζεις ΑΑΑ βαρια παιχνιδια και θες very high γραφικα τοτε θα εισαι στα 1080p60fps.
Pacman22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Aν παιζεις online παιχνιδια και μειωσεις ρυθμισεις ναι εκει θα πας ειναι η καλυτερη επιλογη. Αν παιζεις ΑΑΑ βαρια παιχνιδια και θες very high γραφικα τοτε θα εισαι στα 1080p60fps. Μια χαρά,έτσι κι αλλιώς το full hd έχει χρόνια ζωής ακόμα
Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Pacman22 είπε Μια χαρά,έτσι κι αλλιώς το full hd έχει χρόνια ζωής ακόμα Εννοειται οτι εχει ειδικα στην κινηση στα περισσοτερα παιχνιδια δεν καταλαβαινεις διαφορες απο 1440p. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, Pacman22 είπε Άρα για ένα 144hz full hd monitor πάμε σε rx 580/gtx 1660 Η παίρνεις την Pulse Vega 56 από Γερμανία στα 331 ευρώ (δες το νήμα των προσφορών) με το Tom Clancy the division 2 Gold edition και το world War Z δώρο και καθάρισες. Αν δεν τα θέλεις τα δίνεις κάνα 70σρι ευρώ και κέρδισες και από εκεί. Θα έχεις και 4 frames διαφορά στο 4k. :D. Στο skroutz παίζει η Rog Strix Vega 56 στα 293. Λίγο δύσκολη υλοποίηση από θέμα θερμοκρασιών, οι πρώτες παρτίδες είχαν θέματα τώρα θεωρητικά το έχουν διορθώσει, εγγύηση έχει οπότε την επιστρέφεις αν δεις ότι έχει θέματα. Μια χαρά κάρτες είναι και σε γενικές γραμμές πολύ καλύτερες από τις 1660. Ε ας έχεις διαφορά στα frames στα AC games, δεν τρέχει και τίποτα. Σε dx12 και Vulkan θα είσαι εντάξει.
Pacman22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Η παίρνεις την Pulse Vega 56 από Γερμανία στα 331 ευρώ (δες το νήμα των προσφορών) με το Tom Clancy the division 2 Gold edition και το world War Z δώρο και καθάρισες. Αν δεν τα θέλεις τα δίνεις κάνα 70σρι ευρώ και κέρδισες και από εκεί. Θα έχεις και 4 frames διαφορά στο 4k. :D. Στο skroutz παίζει η Rog Strix Vega 56 στα 293. Λίγο δύσκολη υλοποίηση από θέμα θερμοκρασιών, οι πρώτες παρτίδες είχαν θέματα τώρα θεωρητικά το έχουν διορθώσει, εγγύηση έχει οπότε την επιστρέφεις αν δεις ότι έχει θέματα. Μια χαρά κάρτες είναι και σε γενικές γραμμές πολύ καλύτερες από τις 1660. Ε ας έχεις διαφορά στα frames στα AC games, δεν τρέχει και τίποτα. Σε dx12 και Vulkan θα είσαι εντάξει. Ποίο είναι το μαγαζί στην Γερμανία,λινκ αν μπορείς. Την πρόσεξα και γω αυτήν την vega στο Σκρουτζ και μου κίνησε το ενδιαφέρον,αλλά είδα ότι έχει πολύ χαμηλότερο base clock και ταχύτητα μνήμης απτής άλλες vega,δεν ξέρω αν πολύ αξίζει.
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Pacman22 είπε Ποίο είναι το μαγαζί στην Γερμανία,λινκ αν μπορείς. Την πρόσεξα και γω αυτήν την vega στο Σκρουτζ και μου κίνησε το ενδιαφέρον,αλλά είδα ότι έχει πολύ χαμηλότερο base clock και ταχύτητα μνήμης απτής άλλες vega,δεν ξέρω αν πολύ αξίζει. Καλή είναι, αν δεν κάνω λάθος είναι η έκδοση Arez της Asus. Σε κάθε περίπτωση η υλοποίηση της Pulse είναι καλύτερη και παίρνεις και τα δύο games συνολικής αξίας 130 ευρώ στα αντίστοιχα καταστήματα της ubisoft και της Epic. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από DsLmAnIaC 1
Pacman22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Καλή είναι, αν δεν κάνω λάθος είναι η έκδοση Arez της Asus. Σε κάθε περίπτωση η υλοποίηση της Pulse είναι καλύτερη και παίρνεις και τα δύο games συνολικής αξίας 130 ευρώ στα αντίστοιχα καταστήματα της ubisoft και της Epic. Ευχαριστώ,να ρωτήσω αν ξέρεις πότε λήγει η προσφορά;και κάτι άλλο, δηλαδή τώρα δεν κάνει ένα 650watt τροφοδοτικό 80plus gold για αυτήν ε; θέλει 750watt;
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Pacman22 είπε Ευχαριστώ,να ρωτήσω αν ξέρεις πότε λήγει η προσφορά;και κάτι άλλο, δηλαδή τώρα δεν κάνει ένα 650watt τροφοδοτικό 80plus gold για αυτήν ε; θέλει 750watt; Μια χαρα κάνει αν είναι καλής εταιρίας και όχι του κιλού. Γισ την προσφορά δεν ξέρω πότε λήγει.
Pacman22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Μια χαρα κάνει αν είναι καλής εταιρίας και όχι του κιλού. Γισ την προσφορά δεν ξέρω πότε λήγει. Coolermaster είναι, ελπίζω να μην τελειώσει τώρα:d μέχρι 25-26 μαϊου αν δεν έχει τελειώσει η προσφορά την τσιμπάω.
geo4sar Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Όλοι ελπίζουμε να βγουν συντομα οι navi και όπως τις περιγράφουν τα leaks. Πιστεύω ότι οι τιμές από RTX θα πέσουν 50-100 ευρώ στο επόμενο μήνα. Εγώ έχω μείνει με την Intel HD 630 και επειδή η AMD μας έμαθε να κρατάμε μικρο καλάθι, εάν βρω 2080 σε ένα μήνα 100 ευρώ κάτω θα την τσιμπήσω. Aυτη τη στιγμή για κάποιον που θέλει 1080p gpu μπορεί να πάει στην πιο φτηνή 1660ti πχ palit xstrom oc κοντά στα 250 και για ακόμα πιο bugdet μπορεί να πάει σε rx580 που πέφτουν κάτω από 200 ευρώ.
Pacman22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, geo4sar είπε Όλοι ελπίζουμε να βγουν συντομα οι navi και όπως τις περιγράφουν τα leaks. Πιστεύω ότι οι τιμές από RTX θα πέσουν 50-100 ευρώ στο επόμενο μήνα. Εγώ έχω μείνει με την Intel HD 630 και επειδή η AMD μας έμαθε να κρατάμε μικρο καλάθι, εάν βρω 2080 σε ένα μήνα 100 ευρώ κάτω θα την τσιμπήσω. Aυτη τη στιγμή για κάποιον που θέλει 1080p gpu μπορεί να πάει στην πιο φτηνή 1660ti πχ palit xstrom oc κοντά στα 250 και για ακόμα πιο bugdet μπορεί να πάει σε rx580 που πέφτουν κάτω από 200 ευρώ. Οπότε τι γίνεται τώρα;έχω τρελαθεί λίγο τώρα,τι παίρνω ρε παιδιά από αυτές; Για 1080p gaming πάντα
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, geo4sar είπε Όλοι ελπίζουμε να βγουν συντομα οι navi και όπως τις περιγράφουν τα leaks. Πιστεύω ότι οι τιμές από RTX θα πέσουν 50-100 ευρώ στο επόμενο μήνα. Εγώ έχω μείνει με την Intel HD 630 και επειδή η AMD μας έμαθε να κρατάμε μικρο καλάθι, εάν βρω 2080 σε ένα μήνα 100 ευρώ κάτω θα την τσιμπήσω. Aυτη τη στιγμή για κάποιον που θέλει 1080p gpu μπορεί να πάει στην πιο φτηνή 1660ti πχ palit xstrom oc κοντά στα 250 και για ακόμα πιο bugdet μπορεί να πάει σε rx580 που πέφτουν κάτω από 200 ευρώ. Στα 185 η Armor. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε δραστικές αλλαγές στις τιμές πάντως. 1
geo4sar Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, Pacman22 είπε Οπότε τι γίνεται τώρα;έχω τρελαθεί λίγο τώρα,τι παίρνω ρε παιδιά από αυτές; Για 1080p gaming πάντα Εγώ πήρα για τον αδερφό μου 1660ti msi gaming x. Έχει i5 4460 kai 8gb ram, 1080p monitor και τροφοδοτικό να τα σηκώσει, οπότε πιστευω θα είναι μια χαρά για αρκετό καιρό. 5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Στα 185 η Armor. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε δραστικές αλλαγές στις τιμές πάντως. Βασίζω την πρόβλεψη στην πτώση τιμής περισσότερο στο ότι θα σταματήσει την παραγωγή non-A-Chips η nvidia.
kostiger Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε Στα 185 η Armor. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε δραστικές αλλαγές στις τιμές πάντως. Κακη υλοποίηση. Στα ιδια χρηματα την Pulse..
Azerothakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά. Νέα leaks και roumors άντε να δούμε επιτέλους τι θα γίνει...ανάμεικτα τα συναισθήματα. https://wccftech.com/amd-navi-radeon-rx-gpu-rumors-navi-20-2020-rx-navi-graphics-cards/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα