Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω η 1660ti είναι καλύτερη και είναι vfm και εγώ περιμένω την νέα σειρά cpu της amd και μετα το καλοκαίρι θα προβώ σε αναβάθμιση.. αυτός ο σύνδεσμος είναι σαν να λέμε ο Σκρουτζ του amazon.. https://www.hagglezon.com τσεκαρε τον γιατί καμιά φορά έχει καλές προσφορές

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VIRUSD είπε

Πιστεύω η 1660ti είναι καλύτερη και είναι vfm και εγώ περιμένω την νέα σειρά cpu της amd και μετα το καλοκαίρι θα προβώ σε αναβάθμιση.. αυτός ο σύνδεσμος είναι σαν να λέμε ο Σκρουτζ του amazon.. https://www.hagglezon.com τσεκαρε τον γιατί καμιά φορά έχει καλές προσφορές

Ευχαριστώ φίλε,κάτι άλλο πόσα φανακια λες να χρειάζομαι στο pc;θα πάρω λογικά την 1660 που λες, και επεξεργαστή τους καινούργιους που βγαίνουν καλοκαίρι,έχω ήδη δύο μου φτάνουν η θέλω περισσότερα;

Δημοσ.

Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα που αναφέρουν σε αυτό που ρωτάς μπορείς να πάρεις μια ιδέα..ο αέρας μπαινει απο μπροστά και βγαίνει από πλάγια, πάνω ,αναλόγως  το κουτί και φυσικά και από την πίσω μεριά..μπορούν βέβαια να σε βοηθήσουν και άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα αν λέω κάτι λάθος

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, VIRUSD είπε

Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα που αναφέρουν σε αυτό που ρωτάς μπορείς να πάρεις μια ιδέα..ο αέρας μπαινει απο μπροστά και βγαίνει από πλάγια, πάνω ,αναλόγως  το κουτί και φυσικά και από την πίσω μεριά..μπορούν βέβαια να σε βοηθήσουν και άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα αν λέω κάτι λάθος

Έγινε, ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pacman22 είπε

Να ρωτήσω κάτι άλλο,αν δεν βγουν οι κάρτες το  καλοκαίρι,ποια κάρτα θα μου προτείνατε να έπαιρνα μέχρι 220;

1660 ξεκαθαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2019 στις 6:56 ΜΜ, logica1 είπε

Μπορει κ να βγουν μαζι τον ιουλιο.

7 ιουλιου--> 7/7--> 7nm cpu/7nm Gpu

https://www.google.com/amp/s/www.pcgamesn.com/amd/navi-gpu-release-date-performance%3famp

Παντως εαν παρεις τωρα GPU διεγραψε την RX580 απο την λιστα σου. Πλεον δεν αξιζει στα €220 που εχει αυτη τη στιγμη. Μιας κ στα ιδια λεφτα περνεις μια Nvidia 1660.  Εαν η rx580 πεσει κανα 50ρικο κατω απο την 1660 μονο τοτε θα αξιζει σαν αγορα. Καλο θα ειναι να περιμενεις μεχρι 7 ιουλιου πάντως.  

Οι 580 παίζουν στα 180 ευρω καινούργιες και στα 140 με 250 μεταχειρισμένες.

Οι 1660 και 1660 ti πρακτικά δεν υπάρχουν. Οι μεν πρώτες είναι υπερβολικά κοντά στις φθηνότερες 580 και οι δεύτερες κοντά στην 2060.

Μια 570 η μία 580 αν έχεις τροφοδοτικό να τη σηκώσεις και είσαι μια χαρά. 

Όταν βγουν οι Navi καταλήγεις. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Οι 580 παίζουν στα 180 ευρω καινούργιες και στα 140 με 250 μεταχειρισμένες.

Οι 1660 και 1660 ti πρακτικά δεν υπάρχουν. Οι μεν πρώτες είναι υπερβολικά κοντά στις φθηνότερες 580 και οι δεύτερες κοντά στην 2060.

Μια 570 η μία 580 αν έχεις τροφοδοτικό να τη σηκώσεις και είσαι μια χαρά. 

Όταν βγουν οι Navi καταλήγεις. 

Συμφωνω. Απλα σαν καρτες μεταξυ τους η 1660 ειναι καπως καλυτερη απο την 580. καθως επισης και εχει λιγοτερη καταναλωση, πραγμα που την κανει καλυτερη επιλογη για ελλαδα και κυριως για καλοκαιρι. Γιατι η φθηνη 580 που γραφεις δεν ειναι υλοποιηση της Sapphire ετσι δεν ειναι? Οποτε οποια υλοποιηση και να ειναι θα τρεχει πολυ ζεστα και με θορυβο. Οποτε θα προτιμουσα μια 1660 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μπορω να αναπνεω χωρις μηχανικη υποστηριξη.

Προσωπικα εαν ηθελα να στησω τωρα και να παρω καρτα δεν θα επαιρνα καμμια. Θα περιμενα τις καινουριες 7nm Οποτε κ αν βγουν και μεχρι τοτε θα επαιρνα μια μεταχειρισμενη προηγουμενης γεννιας ισα ισα να κανω τη δουλεια μου. ΠΧ εγω ακομα εχω την Sapphire VaporX 7970 Ghz Edition. (την οποια εχω ανεβασει σε R9 280x με bios update) δεν εχω δει τις τιμες αλλα ποσο να εχουν? 70-80?

Γιατι το να δωσεις 180-200 ενω σε 2-3 μηνες θα τα ξανασκασεις για τις καινουριες δεν λεει.

εκτος και εαν πας για 2060 και πανω απο τωρα. που σε αυτη την περιπτωση δεν σε καιει τοσο το ποτε θα βγουν οι 7nm της AMD.

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Pacman22 είπε

Ευχαριστώ φίλε,κάτι άλλο πόσα φανακια λες να χρειάζομαι στο pc;θα πάρω λογικά την 1660 που λες, και επεξεργαστή τους καινούργιους που βγαίνουν καλοκαίρι,έχω ήδη δύο μου φτάνουν η θέλω περισσότερα;

Στο ξαναείπαν, μην πάρεις κομμάτια τώρα που θα κάθονται για δύο μήνες. Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να πάρεις 2 μήνες νωρίτερα είναι κουτί και μάλιστα να το παρακολουθείς μήπως το βρεις σε καλύτερη τιμή.

Γι' αυτό μην προβείς σε καμία αγορά. Αν στην περίπτωση που θέλεις το σύστημα άμεσα, τότε ανάφερε μπάτζετ για πιο λόγο το χρειάζεσαι και θα έχεις μια ολοκληρωμένη απάντηση.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ''πάρεις'' ~2070 performance σ' αυτά τα λεφτά. Το ''Radeon VII + 10%'' για 500$ ακούγεται too good to be true. Την RX 3060 την ψήνω για το HTPC, ειδικά αν έχει HDMI 2.1

krrrr.png

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα ''πάρεις'' ~2070 performance σ' αυτά τα λεφτά. Το ''Radeon VII + 10%'' για 500$ ακούγεται too good to be true. Την RX 3060 την ψήνω για το HTPC, ειδικά αν έχει HDMI 2.1

krrrr.png

Υποτίθεται ότι η vii θα είχε έναν περιορισμένο αριθμό κομματιών. Υπάρχει περίπτωση ας πούμε αρχές του 2020 να σταματήσει η παραγωγή της και τότε να σκάσουν μύτη τα μεγάλα navi σε χαμηλότερη τιμή? Αν γίνει κάτι τέτοιο ο αγοραστής της vii θα νοιώσει πολύ θύμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...