Pacman22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Ιούλιο η Ιούνιο βγαίνουν η καινούργιες κάρτες γραφικών και cpu της amd, πιστεύετε αξίζει να περιμένω μέχρι τότε, ώστε να φτιάξω ένα καλό buildaki,η απλά να πάρω έναν ryzen 5 2600 και μια rx 580;
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μεγάλη αρετη η υπομονή.. Εκτος κι αν δεν εχεις άλλο μηχάνημα στο διάστημα αυτο για να κάνεις την δουλειά σου.. Τότε πάω πάσο.. 3 1
Pacman22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Μεγάλη αρετη η υπομονή.. Εκτος κι αν δεν εχεις άλλο μηχάνημα στο διάστημα αυτο για να κάνεις την δουλειά σου.. Τότε πάω πάσο.. Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι όντως δεν έχω άλλο μηχάνημα, αυτήν τη στιγμή και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να περιμένω,να αγοράσω τώρα, θα αξίζουν τον κόπο να περιμένω;πολλές ερωτήσεις...
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Αφου κατάλαβες τι σου λέω, τότε προς τι το confused?🙄 Αν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε και δεν έχεις άλλο, τότε πάρε 2600 τώρα κτλ.... Αν όμως μπορείς να περιμένεις το δίμηνο, τότε περίμενε γιατί λογικά θα είναι αρκετά καλύτερα να νέα τσιπάκια... 2
Pacman22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Αφου κατάλαβες τι σου λέω, τότε προς τι το confused?🙄 Αν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε και δεν έχεις άλλο, τότε πάρε 2600 τώρα κτλ.... Αν όμως μπορείς να περιμένεις το δίμηνο, τότε περίμενε γιατί λογικά θα είναι αρκετά καλύτερα να νέα τσιπάκια... Το confused το έβαλα γιατί έχω μπερδευτεί εγώ κάπως,δεν στόχευα το σχόλιο σου,εσύ μια χαρά απάντηση έδωσες και συγγνώμη αν σε πρόσβαλε,είναι πολύ tempting όμως η νέα γενιά της AMD,και αν είναι και αλήθεια η φήμες που έχουν βγεί, θα είναι πολύ καλά για την AMD και για τούς αγοραστές τούς, εγω το pc το θέλω αποκλειστικά για gaming όμως.
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Pacman22 είπε Το confused το έβαλα γιατί έχω μπερδευτεί εγώ κάπως,δεν στόχευα το σχόλιο σου,εσύ μια χαρά απάντηση έδωσες και συγγνώμη αν σε πρόσβαλε,είναι πολύ tempting όμως η νέα γενιά της AMD,και αν είναι και αλήθεια η φήμες που έχουν βγεί, θα είναι πολύ καλά για την AMD και για τούς αγοραστές τούς, εγω το pc το θέλω αποκλειστικά για gaming όμως. Οχι ρε τι προσβολές κτλ μου λες? Κανένα θέμα.. Αρα λοιπόν αν μπορείς να κρατηθείς, περίμενε γιατί σίγουρα θα αξίζει, αλλιώς πας σε 2600 κτλ και μετα απο καιρό ίσως τον πουλήσεις και πάρεις 3600.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Το θέμα είναι ότι και να βγουν θα περάσουν κάνα εξάμηνο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να στήσεις μηχάνημα τώρα.
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ε αφου δεν μιλάει καθόλου για μπάτζετ εννοείται οτι θα την κάνει έτσι κι αλλιώς... Η΄αν είναι τόσο ακριβά και δεν του βγαίνουν τα κουκιά, τότε μπορεί να πάρει και μεταχειρ. 2600 που τον καιρό εκείνο θα είναι πολύ πιο φθηνός και θα παίξει λογικά πολύ μπάλα στις αγγελίες με μητρικες πακετακια κτλ.. Αλλιώς ας τα πάρει τώρα όπως είπα και πιο πρίν με 2600 κτλ και σε καναν χρόνο απο τώρα πετάει πάνω τον 3600..🙂
Pacman22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Τελικά θα περιμένω,κάτι άλλο όμως θέλω να με βοηθήσετε με ένα buildaki που θα φτιάξω, θα βάλω αυτό το τροφοδοτικό https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M.html λέτε να θέλουν περισσότερο η καινούργιες κάρτες;για cpu άκουσα ότι θα τρώει περισσότερο ρεύμα οπότε αγχώνομαι λίγο για το τι τροφοδοτικό θα πάρω. Ram θα είναι λογικά αυτές. https://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html εκτός αν αλλάξει κάτι και η καινούργιες cpu τις amd θέλουν παραπάνω συχνότητα. Τώρα για μητρικη, κάτι άκουσα ότι δεν θα υποστηρίζονται τα chipset b450, και όλα τα παραπάνω οπότε φοβάμαι να προχωρήσω σε μητρική αυτήν την στιγμή. Επεξεργαστή και κάρτες με το καλό το καλοκαίρι θα πάρω.
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ο,τι έχεις πει, ακριβώς τα ανάποδα ισχύουν!🤣 Λοιπόν, αν δεν πεις πια κάρτα γραφικών θα βάλεις, δεν γίνεται δουλειά.. Αν βάλεις την radeon VII και τα κλοκάρεις όλα κιόλας, τότε ναι χρειάζεσαι 650ρι τροφοδοτικο.. Αλλιώς και με 550 μια χαρα είσαι.. Για τις μητρικές, ίσως να μην παίρνουν τους καινούργιους κάποιες απο την πρώτη γενιά, δηλαδή ΑΒ320, Β350.. Και πάλι παίζεται αναλόγως τους κατασκευαστές αν θα δώσουν update και τα watt που θα παιχτούν.. Τέλος για τις μνήμες, το πιο πιθανό είναι να είναι αρκετές και οι μικρότερων συχνοτήτων, παρά να θέλει μεγαλύτερες..🙂
Pacman22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ο,τι έχεις πει, ακριβώς τα ανάποδα ισχύουν!🤣 Λοιπόν, αν δεν πεις πια κάρτα γραφικών θα βάλεις, δεν γίνεται δουλειά.. Αν βάλεις την radeon VII και τα κλοκάρεις όλα κιόλας, τότε ναι χρειάζεσαι 650ρι τροφοδοτικο.. Αλλιώς και με 550 μια χαρα είσαι.. Για τις μητρικές, ίσως να μην παίρνουν τους καινούργιους κάποιες απο την πρώτη γενιά, δηλαδή ΑΒ320, Β350.. Και πάλι παίζεται αναλόγως τους κατασκευαστές αν θα δώσουν update και τα watt που θα παιχτούν.. Τέλος για τις μνήμες, το πιο πιθανό είναι να είναι αρκετές και οι μικρότερων συχνοτήτων, παρά να θέλει μεγαλύτερες..🙂 Έχεις δίκιο το ξανά κοίταξα,ότι νάνε έλεγα 😂 σε 3070 ποντάρω πάντως.Θα πάρω και αυτή την μητρική https://www.skroutz.gr/s/15570059/MSI-B450-Gaming-Plus.html εκτός αν βρω καμία καλύτερη.
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μητρική εδω είσαι στα ίδια λεφτα περίπου.. https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html 3070 τι εννοεις?
Pacman22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Μητρική εδω είσαι στα ίδια λεφτα περίπου.. https://www.skroutz.gr/s/15570073/MSI-B450-Tomahawk.html 3070 τι εννοεις? Κάτσε 3 καινούργια μοντέλα δεν βγαίνουν; rx3060, 3070, και 3080;
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Για κάρτα γραφικών λες? Αυτες σε κανα χρονο+ θα βγουν, ίσως και 2 Τώρα για 2060-2070-1660 κτλ
Pacman22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Για κάρτα γραφικών λες? Αυτες σε κανα χρονο+ θα βγουν, ίσως και 2 Τώρα για 2060-2070-1660 κτλ Αααα καλά, εγώ νόμιζα ότι θα βγουν το καλοκαίρι, δηλαδή η cpu θα βγουν το καλοκαίρι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα