Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου με βαθμο 16,6 επειδη ομως θελω να παρω και αλλο κλαδο (εκτος απο το ΑΕΙ Κοικωνικης Θεολογιας που εχω),λεω να παω ενα τεχνικο νοσιλευτικης ή βρεφονηπιοκομος. γινεται? και αν ναι σε προκυρηξεις ΔΕ μπορω να βαζω τον βαθμο απο το τεχνικο που πιστευω θα ειναι μεγαλυτερος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, marilenase είπε

Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου με βαθμο 16,6

Ο βαθμος απολυτηριου σου ειναι αυτος εφ ορου ζωης.

Τωρα απο πτυχια, μπορεις να παρεις οσα σου κανει κεφι, και να βαζεις οποιο νομιζεις οτι ζηταει η ειδικοτητα που κανεις αιτηση.

Αν προσπαθεις με καποιο τροπο να ανεβασεις τον βαθμο του απολυτηριου σου, αυτο ειναι ανεφικτο οπως καταλαβαινεις.

Τελος αν πας σε κλαδο υγειας, ειδικοτητα βρεφονηπιοκομειας οπως γραφεις,

θα πρεπει να πας Β' Λυκειου και μετα Γ' Λυκειου, φοιτωντας τα μονο τα μαθηματα ειδικοτητας - δεν ξερω αν σε συμφερει αυτο η καποιο ΙΕΚ.

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.

δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος με τις προκυρηξεις ΔΕ, μην λεω ανακρίβειες και σε παρω στο λαιμο μου οκ?

Θεωρητικα η πιστοποιηση ΙΕΚ ειναι ανωτερη απο αυτη του λυκειου.

Καλυτερα να μελετησεις τις προκυρηξεις που σε ενδιαφερουν και να κοιταξεις πως μοριοδοτουνται τα εκαστοτε πτυχια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, marilenase είπε

Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου με βαθμο 16,6 επειδη ομως θελω να παρω και αλλο κλαδο (εκτος απο το ΑΕΙ Κοικωνικης Θεολογιας που εχω),λεω να παω ενα τεχνικο νοσιλευτικης ή βρεφονηπιοκομος. γινεται? και αν ναι σε προκυρηξεις ΔΕ μπορω να βαζω τον βαθμο απο το τεχνικο που πιστευω θα ειναι μεγαλυτερος?

Εγω αυτο κανω και δεν ειχα ποτε προβλημα με προκυρηξεις.Να σκεφτεις κιολας οτι το πτυχιο τεχνικου επαγγελματικου λυκειου ηταν τμημα αποφοιτων, δηλαδη εκανα μονο μαθηματα προγραμματισμου Η/Υ (που ηταν και η ειδικοτητα) και καθολου μαθηματικα,ιστοριες ,κτλ.Πρεπει να φοιτησεις 2 χρονια Β' και Γ' λυκειου ομως να ξερεις.

Επισης μπορεις να σκεφτεις κ ΙΕΚ αν κ για προκυρηξεις ΔΕ δεν ειναι ανωτερο απο τα αλλα αφου μετραει μονο ο βαθμος και αν η εκαστοτε θεση ΔΕ εχει συγκεκριμενη απαιτηση κατευθυνσης π.χ. λογιστικα,προγραμματισμος. Να ξερεις ομως οτι σε ΙΕΚ περα απο τις τελικες εξετασεις που θα δωσεις στην σχολη, πρεπει μετα να παρεις και την λεγομενη πιστοποιηση (πρακτικο και θεωρητικο μερος) https://www.eoppep.gr αλλιως δεν θα εχει καμια αναγνωριση.

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...