κουξκουκ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα μάγκες μου έδωσαν ένα iphone 6plus με εγκατεστημένο το 9.3.2 ios και μπορώ να κατεβάσω το ποιο πρόσφατο ,από άλλη συσκευήipad mini 2 που έχω δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί είναι πολύ αργό πλέων,εσείς τι λέτε αξίζει να το κατεβάσω , ευχαριστώ αν είναι και κάποιο παιδί με την ίδια συσκευή θα το εκτιμούσα
farasi Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 τα iOS 12 θα δώσουν ταχύτητα στο κινητό . Άμα δεις ότι κολλάει άντε στα settings της μπαταρίας και δες την υγεία . άμα είναι χαμηλά θέλει αλλαγή η μπαταρία
κουξκουκ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, farasi είπε τα iOS 12 θα δώσουν ταχύτητα στο κινητό . Άμα δεις ότι κολλάει άντε στα settings της μπαταρίας και δες την υγεία . άμα είναι χαμηλά θέλει αλλαγή η μπαταρία έχεις την ίδια Έχεις την ίδια συσκευή φίλε από κρασαρισματα πως πάει ;
Jiakometi Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Κατέβασε το Ios 12 (12.2.1) χωρίς φόβο. Η συσκευή δεν κρασάρει .......
κουξκουκ Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Κατέβασε το Ios 12 (12.2.1) χωρίς φόβο. Η συσκευή δεν κρασάρει ....... Τώρα το κατεβάζω ,άλλο πράγμα που εντόπισα είναι ότι έβαλα την σιμ μου και λέει ότι είναι κλειδωμένη και με παραπέμπει να μιλήσω με την Apple ξέρει κάποιος γιατί η συσκευή ήρθε από συγγενικό πρόσωπο απο την Αμερική
κουξκουκ Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Κανένας που να γνωρίζει παιδιά ;;κατέβασα το 12.2 και όντως τρέχει ωραία ,όταν μου το έστειλαν πρέπει να βάλανε καινούργια μπαταρία γιατί είναι 100% . τωρα έχω το θέμα με την σιμ 1
Jiakometi Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν είναι η sim είναι μάλλον το τηλέφωνο που είναι network locked σε αμερικανό provider. Υπάρχουν τρόποι να το ξεκλειδώσεις. Μπορείς να βάλεις το μήνυμα εδώ να δούμε τι γράφει ? Η Apple δεν έχει καμμία σχέση με αυτό ..... 1
κουξκουκ Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Λέει "Η κάρτα SIM που έχετε εισάγει τώρα σε αυτό το iphone είναι από φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποίησης,η οποία έχει εκχωρηθεί επί του παρόντος από τον διακομιστή ενεργοποίησης.Αυτο δεν αποτελεί ζήτημα υλισμικου του iphone. Εισαγαγετε άλλη κάρτα SIM από υποστηριζόμενο φορέα η ζητηστε από τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iphone . Επικοινωνήστε με την apple για περισσότερες πληροφορίες." Αυτό είναι το μήνυμα
κουξκουκ Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Κάποιος παιδιά που να το έχει λύση το θέμα ;
Jiakometi Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Το τηλέφωνο σου είναι network locked. Δηλαδή είναι κλειδωμένο στον πάροχο. Ρώτα αυτόν που στο έδωσε εάν το συμβόλαιο του στον πάροχο έχει λήξει. Επίσης μπορέις να βρεις λύσεις στο Ebay αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ άρα δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως αφού έχεις το μήνυμα γιατί δεν καλείς την Apple να σου λυθούν οι απορίες ?
κουξκουκ Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Έχεις κάποιο νούμερο να καλέσω η να καλέσω ένα σέρβις στην Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα