gkerem Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 εχω προτεινει στο φιλο τα αξιολογα mia2 και 6note pro,ειπα και το poco f1 στα 250 αλλα ειναι overkill και του φάνηκαν αρκετα παροτι εδωσα εξηγησεις. Ηθελε λογισμικο που να θυμιζει ios του λεω δεν υπαρχει κατι τετοιο στα 150-60 χαχα,μονάχα το καθαρο android του mia2. Μήπως υπάρχει κατι αλλο σαν all around σε αυτα τα λεφτα?σας ευχαριστώ πολυ!
Nikolas00 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, gkerem είπε εχω προτεινει στο φιλο τα αξιολογα mia2 και 6note pro,ειπα και το poco f1 στα 250 αλλα ειναι overkill και του φάνηκαν αρκετα παροτι εδωσα εξηγησεις. Ηθελε λογισμικο που να θυμιζει ios του λεω δεν υπαρχει κατι τετοιο στα 150-60 χαχα,μονάχα το καθαρο android του mia2. Μήπως υπάρχει κατι αλλο σαν all around σε αυτα τα λεφτα?σας ευχαριστώ πολυ! Δύσκολα...ίσως κάποιο huawei απο Σκρουτζ. 18 λεπτά πριν, gkerem είπε εχω προτεινει στο φιλο τα αξιολογα mia2 και 6note pro,ειπα και το poco f1 στα 250 αλλα ειναι overkill και του φάνηκαν αρκετα παροτι εδωσα εξηγησεις. Ηθελε λογισμικο που να θυμιζει ios του λεω δεν υπαρχει κατι τετοιο στα 150-60 χαχα,μονάχα το καθαρο android του mia2. Μήπως υπάρχει κατι αλλο σαν all around σε αυτα τα λεφτα?σας ευχαριστώ πολυ! Δύσκολα...ίσως κάποιο huawei απο Σκρουτζ.
saruman123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, gkerem είπε εχω προτεινει στο φιλο τα αξιολογα mia2 και 6note pro,ειπα και το poco f1 στα 250 αλλα ειναι overkill και του φάνηκαν αρκετα παροτι εδωσα εξηγησεις. Ηθελε λογισμικο που να θυμιζει ios του λεω δεν υπαρχει κατι τετοιο στα 150-60 χαχα,μονάχα το καθαρο android του mia2. Μήπως υπάρχει κατι αλλο σαν all around σε αυτα τα λεφτα?σας ευχαριστώ πολυ! Σε αυτή την τιμή είναι κλεψιά https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ 2
gkerem Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 πωω..ισχυει ρε γμτ το ειχαν ρίξει τοσο και σε black friday η με επιστροφη με πιστωτικη κατι τετοιο θυμαμαι η ηταν πιο ακριβο?
saruman123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gkerem είπε πωω..ισχυει ρε γμτ το ειχαν ρίξει τοσο και σε black friday η με επιστροφη με πιστωτικη κατι τετοιο θυμαμαι η ηταν πιο ακριβο? Την ίδια τιμή. Τη περιμένετε..... χτυπήστε το. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα