papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Είχα κατέβει κέντρο για κάτι δουλειές οπότε κάτι εργαλείο έπρεπε να πάρω πήρα το συγκεκριμένο μαζί με τις ασφαλειούλες με 1 ευρώ από τον Κινέζο. Λέει 6 έως 24 Volt άρα νομίζω για αυτοκίνητο με 12βολτες είναι οκ. Ξέρει κανείς πως τις κοιτάμε;;;;;;; Που πιάνουμε το κροκοδειλάκι περισσότερο γιατί τη μύτη του κατσαβιδιού ασφαλώς θα την ακουπάμε στην πίσω πλευρά της ασφάλειας.
aGka8l Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 το κροκοδειλάκι πάει στην γείωσh (καπου στο σασι πχ μεντεσέ ΤΗς πόρτας ) , για να ελεξεις την ασφάλεια ελεγχεις και απο δεξια και απο αριστερα αν αναβει μονο απο την μια σημαίνει οτι είναι καμμένη, προσοχή με τις κινεζοασφάλειες , δεν σπαει η αντισταση πολλες φορες ενω η ιδια η ασφάλεια λιώνει και γίνεται ενα σωμα με τις υπόλοιπες. 1
papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, aGka8l είπε το κροκοδειλάκι πάει στην γείωσh (καπου στο σασι πχ μεντεσέ ΤΗς πόρτας ) , για να ελεξεις την ασφάλεια ελεγχεις και απο δεξια και απο αριστερα αν αναβει μονο απο την μια σημαίνει οτι είναι καμμένη, προσοχή με τις κινεζοασφάλειες , δεν σπαει η αντισταση πολλες φορες ενω η ιδια η ασφάλεια λιώνει και γίνεται ενα σωμα με τις υπόλοιπες. Ευχαριστώ.Να είσαι καλά ευχαριστώ.Θα φάνε πέταμα οι ασφάλειες.Έτσι κι αλλιώς το opel μου παίρνει τις πιο μικρές οπότε μου είναι άχρηστες. Το βρήκα μπροστά μου και το πήρα γιατί τις προάλες που έκαψε του αναπτήρα από βραχυκύκλωμα απροσεξίας μου και τις έβγαζα μία μία να δω ποια είναι.Έβγαλα και του εγκεφάλου και θέλει 2-3 μέρες να κάνει επαναπρογραμματισμό ειδικά στο ανέβασμα - κατέβασμα παραθύρου. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από papoys1
Alxnks Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Ευχαριστώ.Να είσαι καλά ευχαριστώ.Θα φάνε πέταμα οι ασφάλειες.Έτσι κι αλλιώς το opel μου παίρνει τις πιο μικρές οπότε μου είναι άχρηστες. Το βρήκα μπροστά μου και το πήρα γιατί τις προάλες που έκαψε του αναπτήρα από βραχυκύκλωμα απροσεξίας μου και τις έβγαζα μία μία να δω ποια είναι.Έβγαλα και του εγκεφάλου και θέλει 2-3 μέρες να κάνει επαναπρογραμματισμό ειδικά στο ανέβασμα - κατέβασμα παραθύρου. μπορεις να τις ελεγχεις και με πολυμετρο (στη ρυθμιση που εχει για συνεχεια κυκλωματος) χωρις να τις βγαζεις, απλα ακουμπωντας δεξια αριστερα στα εκτεθειμενα μεταλλικα ελασματακια. 1
papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Alxnks είπε μπορεις να τις ελεγχεις και με πολυμετρο (στη ρυθμιση που εχει για συνεχεια κυκλωματος) χωρις να τις βγαζεις, απλα ακουμπωντας δεξια αριστερα στα εκτεθειμενα μεταλλικα ελασματακια. Αυτό το εργαλείο αν και μου αρέσει δεν τόχω πάρει μέχρι τώρα.Πήρα με 1 ευρώ το δοκιμαστικό για ασφάλειες οπότε θα βολευτώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα