Προς το περιεχόμενο

Θέλω να πάρω καινούρια μηχανήματα...

djcensor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίκτη και 1 cd-player...

Ο μίκτης να έχει μετρητη bpm και effect,αλλά να μην είναι από τους ακριβούς(π.χ pionner djm-600 κτλ) γιατί τον θέλω για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική...

ΤΟ ίδιο ισχύει και για το cd-player...Λοιπόν,ακούω προτάσεις... :)

Δημοσ.

erm

90 lires einai 140-150 euro

o miktis exei 130 (einai 3kanalos) ara pes 180 euro

kai apo thema piotitas/timis ta cdplayers pane os eksis: numark axis 2/gemini cdj15-20/pioneer cdj 100

Δημοσ.

Σημερα επεσε στα χερια μου ενα φυλαδιο απο το ΜΑΚΡΟ και ειχε τα εξης:

CD-Players

Pionner CDJ1000 - 949euro +ΦΠΑ

Pionner CDJ100 - 329euro + ΦΠΑ

Pionner CMX3000 - 849euro +ΦΠΑ (dual deck)

US Blaster USB7303 - 169euro +ΦΠΑ

Μεικτες

US Blaster USB7200 - 179euro +ΦΠΑ

Pionner DJM300 - 279euro +ΦΠΑ (με μετρητη BPM)

Tο US Blaster νομιζω ειναι καλο για αρχη. Μοιαζει αρκετα με το CDJ100.

Μεικτη προτιμω τον Pionner...

PS:Το φυλαδιο περιεχει επισης τελικους ενισχυτες καθως και Πικ-Απ.

Δημοσ.

***Toufa: Thank u men!!!!Μάλλον θα τον χτυπήσω τον Behringer που μου πρότεινες...είναι θεικος για επαγγελματική χρήση(οκ,μη βαράτε)..πόσο μάλλον για το σπιτάκι μου και για την προσωπική χρήση που τον θέλω εγώ...Με έσωσες...!

***Green_beret και brothers: Για να ψωνίσεις απο το macro δεν πρεπει να εχεις μια ειδική καρτα που εχουν οι εμποροι???Λεω να το πάρω to us blaster usb7303 αλλα δεν ξέρω αν θα μπορεσω απο το macro...Ξέρεις μήπως κανέναν άλλο προμηθευτή για το συγκεκριμένο προιόν????

Δημοσ.

pantos an to skefteis sfairika pleon aksizei na pareis easyjet na pas londino na psoniseis kai na giriseis ellada afthimeron para na agoraseis new mixanimata apo tin ellada

Δημοσ.
pantos an to skefteis sfairika pleon aksizei na pareis easyjet na pas londino na psoniseis kai na giriseis ellada afthimeron para na agoraseis new mixanimata apo tin ellada

dhl.τι τιμες παιζουν εκει?¨ας πουμε για τα παραπανω εχουν κανα 30% φτηνοτερα?

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να πάει στο μακρο και να πάρει το us blaster cd-player7303 που κάνει 169*1,18=199ευρώ τελική και να μου το στείλει με αντικαταβολή???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...