Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν συγνώμη για SOS αλλά το θέμα επείγει καθώς το θυμήθηκαν και μου το ανέθεσαν τελευταία στιγμή.

Έχουμε λοιπόν έναν χώρο με 2 αίθουσες συνεδριάσεων (μεγάλη και μικρή αίθουσα) με απόσταση περίπου 15 μέτρα η μία από την άλλη.(ίδιος χώρος είναι αλλά με τις 2 αίθοθσες χώρια)
Θα γίνει μία εκδήλωση και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να δεχτούν παραπάνω κόσμο και επειδή δεν χωράνε όλοι στην μεγάλη αίθουσα όσοι περισσέψουν θα πάνε στην μικρή.

Χρειάζομαι λοιπόν έναν τρόπο να μεταφέρω εικόνα και ήχο από την μεγάλη αίθουσα στην μικρή.
Και οι 2 αίθουσες διαθέτουν έναν υποτυπώδες δίκτυο με καλώδιο lan, υπάρχει wifi που καλύπτει ολόκληρο τον χώρο αλλά όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο και τέλος η μικρή αίθουσα διαθέτει μόνο ένα πανί προβολών χωρίς projector.

Φαντάζομαι ότι πρέπει να μπεί μία κάμερα στην μεγάλη αίθουσα που θα στέλνει live feed στην μικρή.
Το live feed σημαίνει ότι πρέπει να φαίνεται ο ομιλητής και ενδεχωμένος να φαίνεται και το power point που θα προβάλεται πίσω του. (η μεγάλη αίθουσα διαθέτει οθόνη παρουσιάσεων και projector)

Ξέρω ότι είναι κομματάκι παλούκι το θέμα αλλά πρέπει να κάνω μία πρότασδη οπότε τί υλικά μου προτείνεται για να το υλοποιήσω;;;
Τουλάχιστον να δώσω κάποια απάντηση περί του κόστους.

Ευχαριστώ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...