tonypapadovic Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παίδες, Δύο ερωτήσεις προς τους κατόχους κάποιας εκ των δύο τηλεοράσεων (οι τηλεοράσεις λογικά είναι ίδιες ακριβώς, εκτός από την βάση, και οι δύο παρουσίασαν ακριβώς τα ίδια προβλήματα): 1. HDMI ARC με CEC σας δουλεύει as expected; Εμένα με την Creative Stage 2.1 μία δουλεύει όπως θα έπρεπε, μία όχι. Δηλαδή μπορεί να την δουλεύω ένα βράδυ και να παίζει σωστά, και την επόμενη φορά να ανοίγω την TV και να ακούω ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης ή και από τα ηχεία και από την μπάρα ή μόνο από την TV. Αν επιλέξω HDMI Sound System μπορεί να βγάλει το σωστό μηνυματάκι "ARC Active" μπορεί και να βγάλει ένα "External Amplifier Connected" ή κάτι τέτοιο. γενικά ΔΕΝ έχει καθόλου καλή συμπεριφορά. Την ηχόμπαρα την δοκίμασα και σε άλλη TV φυσικά χωρίς να έχει θέματα. 2. Freezes. Εξαιρετικά σπαστικό. Μπορεί να τύχει οπουδήποτε, είτε στην εφαρμογή του Netflix, είτε στο media player, είτε στην TV. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς αν το προκαλεί κάτι συγκεκριμένο. Ουσιαστικά πατάω κάποιο κουμπί στο remote (πχ ρυθμίσεις) και η τηλεόραση απλά δεν ανταποκρίνεται. Μπορεί να μπει στο μενού και να κολλήσει εκεί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά την βγάλεις από την πρίζα. Δοκίμασα να την δουλέψω και χωρίς την ηχόμπαρα (μπας και προκαλεί αυτή το πρόβλημα - λέμε τώρα) αλλά μου έκανε κανονικά και τότε ένα freeze. Στα ίντερνετς δεν βρίσκω πολλές αναφορές προβλημάτων. Κάπου είδα 2-3 αναφορές για τα προβλήματα στην ARC βέβαια. Πραγματικά μου φαίνεται φοβερό να μου συμβαίνουν αυτά και να μην αναφέρονται από άλλους τέτοια θέματα μιας και την 6703 την αγόρασε κόσμος λόγω της προσφοράς του Κώτσου. 1
tonypapadovic Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Παιδιά sorry για το stalking tagάρισμα από το thread των προσφορών, θέλω να δω τι μπορεί να μου προκαλεί εμένα τα freezes κυρίως Έχω συνδεδεμένα πάνω PS4, Mi Box, Creative Stage Soundbar (στην 1 για το ARC-CEC) Τελευταίως κόλλησε σε δύο περιπτώσεις με παρόμοιες κινήσεις: 1. Plex μέσω PS4, κατά την διάρκεια του video πήγα στις ρυθμίσεις να παίξω με τα Picture Settings και πέθανε το μενού (εικόνα από πίσω συνεχίζει και παίζει, το PS4 δηλαδή δεν έχει freezarei) 2. Media Player: Τέλος 1ου επεισοδίου GOT, λέω ας πάω πάλι να παίξω στις ρυθμίσεις. Ε πάλι φρίζαρε μόλις πάτησα το Home κουμπί Τέτοιες είναι οι περιπτώσεις. Έχει κολλήσει και απλά βγάζοντας το usb στικ Μιλάω με την Philips και τους στέλνω logs (μου έδωσαν οδηγίες για το πώς) και περιμένω απάντηση, δεν έχω απευθυνθεί ακόμη στον Κώτσο γιατί είναι κρίμα η TV ρε γμτ @aoc4000 @Hero1 @nek4d @MacPhisto @sakispap @bloodraven @kepagior 1
MacPhisto Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 προσωπικα δεν εχω τετοια θεματα με freezes... 1
bloodraven Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @tonypapadovic Με αφορμή το ερώτημα σου χτές εκανα αρκετά πειράματα με τις συνδέσεις HDMI της τηλεορασης χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίσω καποιο πρόβλημα, Την HDMI1 την εχω συνδεσει με εναν ενισχητή YAMAHA και το ARC λειτουργεί κανονικά. χρησημοποιώ τον media player της τηλεορασης για αναπαραγωγή απο NAS και εως τώρα φριζαρίσματα δεν εχω παρατηρήσει, το πολύ πολύ εαν πατήσω τις ρυθμησεις την ωρα της αναπαραγωγής να με πετάξει απο τον media player. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από bloodraven 1
tonypapadovic Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, bloodraven είπε @tonypapadovic Με αφορμή το ερώτημα σου χτές εκανα αρκετά πειράματα με τις συνδέσεις HDMI της τηλεορασης χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίσω καποιο πρόβλημα, Την HDMI1 την εχω συνδεσει με εναν ενισχητή YAMAHA και το ARC λειτουργεί κανονικά. χρησημοποιώ τον media player της τηλεορασης για αναπαραγωγή απο NAS και εως τώρα φριζαρίσματα δεν εχω παρατηρήσει, το πολύ πολύ εαν πατήσω τις ρυθμησεις την ωρα της αναπαραγωγής να με πετάξει απο τον media player. Ναι όντως το κάνει αυτό με το media player, αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό χεχε Ευχαριστώ για το update, θα επανέλθω και γω μόλις έχω νεώτερα, έτσι για την ιστορία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα