nikοs Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 9:14 ΜΜ, kwstasg_85 είπε Από που το πηρες;;; Το πήρα από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών.δεν μπορώ να πω επωνυμία γιατί ήταν ειδική προσφορά. Στις 17/4/2019 στις 11:07 ΜΜ, jimis98 είπε μπορείς να περνεις τηλέφωνο από το Apple watch? Ναι αρκεί να είναι κοντά το iphone όπως είπε και φίλος leonidas_fs. Από προχθές που το πήρα κυρίως από αυτό μιλάω, ειδικά όταν οδηγάω , έχει πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο και δεν χρειάζεται να το έχεις κοντά στο στόμα σου, έχω το χέρι στο τιμόνι και μιλάω χωρίς καν αν αυξάνω τον τόνο της φωνής μου. Γενικά τα πάει άψογα με ότι έχει να κάνει με την φωνή(φωνητικές εντολές, μιλάς και γράφει κανονικά, siri κλπ) δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά είναι απροβλημάτιστο σε αυτό. Η οθόνη είναι εξωπραγματική δεν συγκρίνεται με τα άλλα που κυκλοφορούν, οι εφαρμογές δουλεύουν ομαλά χωρίς κανένα κόλλημα, και η ποιότητα κατασκευής δικαιολογεί το κόστος...γενικά κάνει τα υπόλοιπα να φαίνονται παιδικά παιχνίδια και μάλιστα "κακά" παιχνίδια...Δεν υπάρχει σύγκριση κατ εμέ γενικά σε κανένα apple προϊόν με τον ανταγωνισμό...
nikοs Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, jimis98 είπε πρπει να ανοιξω τα δεδομενα ή το bluethoth? Τα δεδομένα όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, nikοs είπε Το πήρα από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών.δεν μπορώ να πω επωνυμία γιατί ήταν ειδική προσφορά. Ναι αρκεί να είναι κοντά το iphone όπως είπε και φίλος leonidas_fs. Από προχθές που το πήρα κυρίως από αυτό μιλάω, ειδικά όταν οδηγάω , έχει πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο και δεν χρειάζεται να το έχεις κοντά στο στόμα σου, έχω το χέρι στο τιμόνι και μιλάω χωρίς καν αν αυξάνω τον τόνο της φωνής μου. Γενικά τα πάει άψογα με ότι έχει να κάνει με την φωνή(φωνητικές εντολές, μιλάς και γράφει κανονικά, siri κλπ) δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά είναι απροβλημάτιστο σε αυτό. Η οθόνη είναι εξωπραγματική δεν συγκρίνεται με τα άλλα που κυκλοφορούν, οι εφαρμογές δουλεύουν ομαλά χωρίς κανένα κόλλημα, και η ποιότητα κατασκευής δικαιολογεί το κόστος...γενικά κάνει τα υπόλοιπα να φαίνονται παιδικά παιχνίδια και μάλιστα "κακά" παιχνίδια...Δεν υπάρχει σύγκριση κατ εμέ γενικά σε κανένα apple προϊόν με τον ανταγωνισμό... Σιγά ρε φίλε, και με ενα Bluetooth handsfree μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 300 ευρώ για να μιλάς ενώ οδηγείς.
nikοs Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Σιγά ρε φίλε, και με ενα Bluetooth handsfree μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 300 ευρώ για να μιλάς ενώ οδηγείς. Γιατί δεν παίρνεις ένα ωραιότατο Bluetooth τότε και να πάψεις να ασχολείσαι με το που διαθέτω εγώ τα χρήματα μου ;;;;Δεν είπα ότι το πήρα μόνο γι αυτό , σχολίασα απλά ότι και σε αυτό το κομμάτι λειτουργεί άριστα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από nikοs
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, nikοs είπε Γιατί δεν παίρνεις ένα ωραιότατο Bluetooth τότε και να πάψεις να ασχολείσαι με το που διαθέτω εγώ τα χρήματα μου ;;;;Δεν είπα ότι το πήρα μόνο γι αυτό , σχολίασα απλά ότι και σε αυτό το κομμάτι λειτουργεί άριστα. Εγώ; Δεν το έχω ανάγκη. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Το που θα διαθέσεις εσύ τα χρήματα, μόνο εσύ το ξέρεις. Και εγώ σχολίασα ότι σιγά το feature, σε ένα gadget που κοστίζει 300 ευρώ (κατ' ελάχιστο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα