nikοs Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Παιδιά στα 300€ αξίζει να πάει κανείς σε Apple Watch series 3 ; Μου έγινε η συγκεκριμένη προσφορά από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών και ήθελα την γνώμη σας πριν προχωρήσω ...
donblunts Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, nikοs είπε Πιο φτηνά δεν έχει ούτε Σκρουτζ ... Ναι έχεις δίκιο, το πιο φτηνο στο σκρουτζ έχει 308€
nikοs Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, donblunts είπε Ναι έχεις δίκιο, το πιο φτηνο στο σκρουτζ έχει 308€ 308 + μεταφορικά! προφανώς 20 ευρώ λιγότερα είναι 20 ευρώ λιγότερα συν ότι θα το έχω πάρει από μεγάλη αλυσίδα. Το θέμα μου δεν είναι αυτό όμως , είναι αν αξίζει σαν smartwatch.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ναι να το πάρεις σαν προσφορά είναι μια χαρα. Τώρα απο εκει και πέρα αν αξίζει, θα το κρίνεις εσυ! Εγω που έχω μπορώ να σου πω οτι με βοηθάει αρκετά σε θέματα γύρω απο την γυμναστική και με ειδοποιήσεις! Όταν σου στέλνουν μηνύματα, fb, viber κτλ χτυπάει μόνο το Watch και είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθείς. Επίσης το άλλο το καλό είναι οτι δεν ανησυχώ που είναι το τηλέφωνο μου και εαν το έχω στο αθόρυβο, διότι όταν με καλεί κάποιος χτυπάει στο watch και επίσης μπορώ να απαντήσω και να συνομιλήσω απο το Watch! Εαν τα 300ευρώ σου ψιλοπερισεύουν, πάρτο εχει την φάση του. 1
nikοs Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Ναι να το πάρεις σαν προσφορά είναι μια χαρα. Τώρα απο εκει και πέρα αν αξίζει, θα το κρίνεις εσυ! Εγω που έχω μπορώ να σου πω οτι με βοηθάει αρκετά σε θέματα γύρω απο την γυμναστική και με ειδοποιήσεις! Όταν σου στέλνουν μηνύματα, fb, viber κτλ χτυπάει μόνο το Watch και είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθείς. Επίσης το άλλο το καλό είναι οτι δεν ανησυχώ που είναι το τηλέφωνο μου και εαν το έχω στο αθόρυβο, διότι όταν με καλεί κάποιος χτυπάει στο watch και επίσης μπορώ να απαντήσω και να συνομιλήσω απο το Watch! Εαν τα 300ευρώ σου ψιλοπερισεύουν, πάρτο εχει την φάση του. Δεν είναι ότι μου περισσεύουν είναι πως θέλω να πάρω κάτι καλό, από xiaomi και λοιπές κινεζιές ποτέ δεν έμεινα ικανοποιημένος , πάντα σε κάτι υπολείπονται!! Επίσης έχω iphone και θέλω να επικοινωνεί σωστά το ρολόι με το τηλέφωνο...Αφού λες πως αξίζει θα περάσω στην αγορά...
leonidas_fs Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εαν όντως θέλεις κατι καλό, εννοείται οτι θα το πάρεις! Εγω να σου πω την αλήθεια είναι και ενας λόγος που δεν αλλάζω το iPhone με το Samsung S10+! Εχω IPhone πολλά χρόνια και έτσι για αλλαγή είπα να πάω σε Android, αλλα με βολεύει πολύ το Apple Watch! Θα σε βολέψει πολύ, μην το αγχώνεσαι. Γράψε εντυπώσεις όταν το πάρεις! 1
nikοs Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Εαν όντως θέλεις κατι καλό, εννοείται οτι θα το πάρεις! Εγω να σου πω την αλήθεια είναι και ενας λόγος που δεν αλλάζω το iPhone με το Samsung S10+! Εχω IPhone πολλά χρόνια και έτσι για αλλαγή είπα να πάω σε Android, αλλα με βολεύει πολύ το Apple Watch! Θα σε βολέψει πολύ, μην το αγχώνεσαι. Γράψε εντυπώσεις όταν το πάρεις! Σε κανά δίωρο τρίωρο θα γράψω εντυπώσεις αχαχαχαχ 2
nikοs Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 To αγόρασα πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές!!!
jimis98 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 μπορείς να περνεις τηλέφωνο από το Apple watch?
leonidas_fs Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jimis98 είπε μπορείς να περνεις τηλέφωνο από το Apple watch? Ναι μπορείς και μιλάς κανονικά (μιλάω για το Apple Watch χωρίς κάρτα SIM - εννοείται το iPhone πρέπει να είναι κοντά)! Το άλλο που έχει κάρτα SIM εννοείται οτι παρίρνει τηλέφωνο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από leonidas_fs
jimis98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 e sim περνουν τα Apple watch? και περνεις και δέχεσαι τηλέφωνα εφόσον είναι lte?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, jimis98 είπε e sim περνουν τα Apple watch? και περνεις και δέχεσαι τηλέφωνα εφόσον είναι lte? Ε ναι. Το μοντέλο 4. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα