Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Ιδού κάτι ανάλογο με το θέμα που συζητήσαμε
achilles_g_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλες οι συναλλαγές εμπεριέχουν ρίσκο. Κι εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα ευτυχώς. Βέβαια επειδή είμαι επαρχία και το χέρι με χέρι είναι δύσκολο, η τιμή όταν πουλάω κάτι είναι ελαφρώς χαμηλότερη από την τιμή που παίζει στις αγγελίες. Πάντως όπως κ να έχει προτιμώ άτομα τα οποία έχουν μόνο θετικές αξιολογήσεις και είναι χρόνια μέλη στο φόρουμ. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από achilles_g_ 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Προσωπικα δε θα εκανα ποτε μα ποτε καταθεση σε ατομο που δεν εχω γνωρισει προσωπικα ακομα κι αν εχει 500 θετικες αξιολογησεις. Δεν εχω διαθεση να προσθεσω ουτε ενα μικρο ποσοστο στρεςς για το αν θα λαβω αντικειμενο ή οχι. Αντικαταβολη θα εκανα υπο προυποθεσεις και μονο αν ηταν καμια θηκη για κινητο ή κατι μικρο. Καλα για ηλεκτρονικη συσκευη με τιποτα. Ταυτοχρονα παρολο που εχουν προσφερθει αρκετες φορες ατομα να μου κανουν καταθεση ως πωλητης (μαλλον λογω ιδιοτητας εικαζω), δεν εχω δεχθει ποτε. Δε θελω να ασχοληθω να πακεταρω αντικειμενα και να στελνω και να παει κατι στραβα ξερωγω και να ψαχνομαι. Για τον ιδιο λογο δεν στελνω αντικαταβολη. Προτιμω χερι με χερι γιατι μπορω να δω τι αγοραζω και μπορει να δει και ο αγοραστης τι αγοραζει και τελειωνει εκει. Less stress 1 1
karaLRS Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 1:03 ΜΜ, Geo4ever είπε Η αντικαταβολή με ΕΛΤΑ προσφέρει μια ασφάλεια με την προϋπόθεση ότι ανοίγεις το δέμα εντός του καταστήματος ώστε να πιάσουν οι κάμερες το περιεχόμενο. Αν σου έχουν στείλεις κρεμμύδια πας καρφί στην αστυνομία και κάνεις καταγγελία μήνυση, φαντάζομαι το υλικό το υλικό από τις κάμερες τψν ΕΛΤΑ είναι αποδεικτικό στοιχείο. Γενικά και εγώ πιστεύω με αντικαταβολή ο άλλος φοβάται να κάνει πουστια ναι τα ΕΛΤΑ με τις 4κ κάμερες σε κάθε γκισέ θα πιάσουν τα κρεμμύδια και η αστυνομική με αυτό το υπερβιντεο θα πιάσει τον μανάβη. 🤔🤔
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, stormrain είπε Προτιμω χερι με χερι γιατι μπορω να δω τι αγοραζω και μπορει να δει και ο αγοραστης τι αγοραζει και τελειωνει εκει. Less stress stormrain εχω μια καρτα γραφικων που δεν λειτουργει, την θελεις ? Αν την δεις , ειναι κουκλι, θα καταλαβεις αμεσως οτι αγοραζεις κελεπουρι 😆.Θα της βαλω και φιογκακι Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από bluesattack
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε stormrain εχω μια καρτα γραφικων που δεν λειτουργει, την θελεις ? Αν την δεις , ειναι κουκλι, θα καταλαβεις αμεσως οτι αγοραζεις κελεπουρι 😆.Θα της βαλω και φιογκακι Για κατι τετοια χαιρομαι που εχω laptop Θελω να πω, αναφερομαι μονο σε πραγματα που θα αγοραζα εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα