ZELOMOTH Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Ε ναι αφου είναι αυτό ddr2 παίρνει.. Μόνο εδω μέσα στις αγγελίες κοίτα μήπως βρείς.. Εστω και ενα 4ρι αν βρεις και έχεις μετά φορεμένα 6 gb , μια χαρά θα είσαι.. Αν και το καλύτερο θα ήταν να έπαιρνες εναν ssd με κανα 20ρικο 120gb και να πέρναγες 64μπιτα windows.. Θα ήταν μια χαρά και τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο.. Ετσι κι αλλιώς, δεν είναι για να κάνει και πολλά αυτό το λαπτοπάκι πέρα απο μια τυπικη καθημερινή χρήση..(ιντερνετ facebook youtube κανα office κτλ) και με τον ssd και βλέποντας 4 gb ram θα ήταν αστεράκι.. Καλή Ανάσταση!🙂 1
kaykis27 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ε ναι αφου είναι αυτό ddr2 παίρνει.. Μόνο εδω μέσα στις αγγελίες κοίτα μήπως βρείς.. Εστω και ενα 4ρι αν βρεις και έχεις μετά φορεμένα 6 gb , μια χαρά θα είσαι.. Αν και το καλύτερο θα ήταν να έπαιρνες εναν ssd με κανα 20ρικο 120gb και να πέρναγες 64μπιτα windows.. Θα ήταν μια χαρά και τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο.. Ετσι κι αλλιώς, δεν είναι για να κάνει και πολλά αυτό το λαπτοπάκι πέρα απο μια τυπικη καθημερινή χρήση..(ιντερνετ facebook youtube κανα office κτλ) και με τον ssd και βλέποντας 4 gb ram θα ήταν αστεράκι.. Καλή Ανάσταση!🙂 σε ευχαριστώ πολύ.. καλή ανάσταση και σε 'σένα...
rofl Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Απλά, η διαφορά θα είναι οτι αν τώρα έχεις γνήσια 32μπιτα, μετά θα πρέπει να ξανα αγοράσεις νέο κλειδί ή να το πάρεις απ τον μπάρμπα δώρο με την λαμπάδα της Αναστάσεως!🙂 δεν νομιζω οτι στα 10αρια παιζει πλεον αυτο. οχι οτι το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι τα κλειδια πλεον ειναι και για τις 2 εκδοσεις Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από rofl 1
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, rofl είπε δεν νομιζω οτι στα 10αρια παιζει πλεον αυτο. οχι οτι το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι τα κλειδια πλεον ειναι και για τις 2 εκδοσεις Δεν το έχω προσέξει να σου πω την αλήθεια αλλά για να σου κάνει Like ο Sheo, λογικά πρέπει να έχεις δίκιο..👍 Χρόνια πολλά σε όλους!🙂 1
ziaba Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στις 27/4/2019 στις 9:51 ΜΜ, rofl είπε δεν νομιζω οτι στα 10αρια παιζει πλεον αυτο. οχι οτι το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι τα κλειδια πλεον ειναι και για τις 2 εκδοσεις σιγά μην έχει γνήσια 10άρια σε λάπτοπ με ddr2 μνήμες
rofl Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, ziaba είπε σιγά μην έχει γνήσια 10άρια σε λάπτοπ με ddr2 μνήμες απλα απαντησα σ αυτο που ειπε ο zelemoth αλλα μια που τα αναφεραμε ξερεις οτι τα 10αρια μπορουσες να κανεις το upgrade απο vista χωρις κλειδι ε? μπορει και να μπορεις ακομη 1
ziaba Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, rofl είπε απλα απαντησα σ αυτο που ειπε ο zelemoth αλλα μια που τα αναφεραμε ξερεις οτι τα 10αρια μπορουσες να κανεις το upgrade απο vista χωρις κλειδι ε? μπορει και να μπορεις ακομη ναι το ξέρω το χω κάνει άλλα πλέον δεν...
rofl Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ziaba είπε ναι το ξέρω το χω κάνει άλλα πλέον δεν... upgrade παιζει ακομα παντως, το κανε φιλος μου πριν κανα μηνα. απο κανονικα win 7 https://www.zdnet.com/article/heres-how-you-can-still-get-a-free-windows-10-upgrade/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα