APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, vasilis1 είπε Είχα πόλο 1.4 16ν αυτό με τα διπλά φανάρια,το ξεφορτωθηκα και σώθηκα. τωρα τι εχεις? διαβασα οτι τα LAnos ειναι οτι χειροτερο και τις το ελεγα οταν ηταν να το παρει αλλα δεν ακουνε η μαμαδες
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε τα γερμανικά - ιαπωνικά δεν βγάζουν.... αλλα δεύτερο χερι ολο και κατι 8α βγαλει... Από όσο ξέρω opel κινητήρα έχουν τα lanos... απλά παλαιότερης τεχνολογίας.
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Από όσο ξέρω opel κινητήρα έχουν τα lanos... απλά παλαιότερης τεχνολογίας. αλήθεια? ΟΚ ευχαριστω παιδια- θα το παω σε μάστορα να το δει
barman_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Ήταν ένα αμάξι που πέρασε από τα χέρια μου.. Αδιάφορο τελείως αλλά ήταν αμάξι εργαλείο. Βλάβες έβγαλε μπόλικες αλλά λογικές για τα χιλιόμετρα του και το αέριο που το ζόριζε. Αν είναι τζάμπα θα το έπαιρνα Για τις εκκινήσεις κοίταξε τη μίζα
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, barman_ είπε Ήταν ένα αμάξι που πέρασε από τα χέρια μου.. Αδιάφορο τελείως αλλά ήταν αμάξι εργαλείο. Βλάβες έβγαλε μπόλικες αλλά λογικές για τα χιλιόμετρα του και το αέριο που το ζόριζε. Αν είναι τζάμπα θα το έπαιρνα Για τις εκκινήσεις κοίταξε τη μίζα ευχαριστω φιλε....εγω για λιγα χιλιομετρα το 8ελω αντε 50 την ημερα
barman_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 50 την ημέρα δεν είναι λίγα. Αλλά έχω κάνει και ταξίδια. Όσο το προσέχεις σε προσέχει
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, barman_ είπε 50 την ημέρα δεν είναι λίγα. Αλλά έχω κάνει και ταξίδια. Όσο το προσέχεις σε προσέχει 17 +17 για δουλεια δεν 8α κανω και καμια βολτα ειδα οτι τρωει βενζινα πολυ
Haldol Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καταλαβαίνετε ότι το "είχα αυτό και ήταν κακό/ καλό" δε σημαίνει απολύτως τίποτα έτσι; 1
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Καταλαβαίνετε ότι το "είχα αυτό και ήταν κακό/ καλό" δε σημαίνει απολύτως τίποτα έτσι; standar
kostakis81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Φιλέ είχαμε και έχουμε 3 Λάνος στην οικογένεια Τώρα εχουν απομείνει 2 με 200κ και 18-20 χρονιά στην πλάτη τους Σκυλιά Δεν στοίχισαν τιποτα στα 20 χρόνια Αθανατο μοτερ Ιμαντας εκεντροφορου μια φορα αλλαγη στις 60χιλ και ποτε ξανα ….. Το 90 hp extreme ειχε άλλο εγκεφαλο από το κανονικο που εβγαζε 75 Με 500 μαξ το έχεις κάνει κούκλα μηχανικά και δεν πιάνετε Κορεατικο αμαξι = αθανατο φαντασου η μανα μου αλλαζε λαδια κάθε 5 χρονια Και αθανατο το μοτερ general motors από το παλαιο opel astra δισκο πλατο στα 12οκ περιπου 200ευρο δισκοι και τακακια ολα μαζι 90ευρο αλαγη α και το αμαξι ειναι σχεδιαστικα 20 χρονον και δεν του φαινετε μοιαζει 7ετιας 1
jgeorgiou Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλύτερα ένα "παλιό-μεταχειρισμένο" δικό σου που υπολογίζεις στο περίπου πόσο θα σου φάει τα επόμενα χρόνια παρά ένα ξένο "παλιό-μεταχειρισμένο" που ενδέχεται να σου βγάλει ζημιές μεγάλες και να πληρώνεις ξένα κερατιάτικα. Mεταχειρισμένο παίρνουμε μόνο με σχετικά λίγα χιλιόμετρα και αν γνωρίζουμε προιστορία ή μας δίνουν εγγυηση. Να χρυσοπληρώνουμε τις δικές μας αμαρτίες και όχι των αλλων. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από jgeorgiou
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Φιλέ είχαμε και έχουμε 3 Λάνος στην οικογένεια Τώρα εχουν απομείνει 2 με 200κ και 18-20 χρονιά στην πλάτη τους Σκυλιά Δεν στοίχισαν τιποτα στα 20 χρόνια Αθανατο μοτερ Ιμαντας εκεντροφορου μια φορα αλλαγη στις 60χιλ και ποτε ξανα ….. Το 90 hp extreme ειχε άλλο εγκεφαλο από το κανονικο που εβγαζε 75 Με 500 μαξ το έχεις κάνει κούκλα μηχανικά και δεν πιάνετε Κορεατικο αμαξι = αθανατο φαντασου η μανα μου αλλαζε λαδια κάθε 5 χρονια Και αθανατο το μοτερ general motors από το παλαιο opel astra δισκο πλατο στα 12οκ περιπου 200ευρο δισκοι και τακακια ολα μαζι 90ευρο αλαγη α και το αμαξι ειναι σχεδιαστικα 20 χρονον και δεν του φαινετε μοιαζει 7ετιας Ιμαντας εκεντροφορου μια φορα αλλαγη στις 60χιλ και ποτε ξανα ….. αυτο ποσο παει ? δεν ξερω εαν εχει αλαχτει - 8α καταλαβει ο μηχανικος? 5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε καλύτερα ένα "παλιό-μεταχειρισμένο" δικό σου που υπολογίζεις στο περίπου πόσο θα σου φάει τα επόμενα χρόνια παρά ένα ξένο "παλιό-μεταχειρισμένο" που ενδέχεται να σου βγάλει ζημιές μεγάλες και να πληρώνεις ξένα κερατιάτικα. μεταχειρισμένο παίρνουμε μόνο με σχετικά λίγα χιλιόμετρα και αν γνωρίζουμε προιστορία ή μας δίνουν εγγυηση λεει 88.000 αλλα ποιος μου λεει οτι δεν τα πειραξε ο αλλος? επισης πισω δεξια στο παρα8υρο λεει baby on board
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Εσύ δεν είσαι που διαλαλείς σε κάθε ευκαιρία ότι είσαι υψηλόμισθος; Τι κάθεσαι κι ασχολείσαι με τα Lanos και δεν πας να πάρεις ένα που να σου ταιριάζει;
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Εσύ δεν είσαι που διαλαλείς σε κάθε ευκαιρία ότι είσαι υψηλόμισθος; Τι κάθεσαι κι ασχολείσαι με τα Lanos και δεν πας να πάρεις ένα που να σου ταιριάζει; 1600 eu δεν ειναι τιποτα για ελλαδα οταν δινω 500 ενοικιο + 500 φαει..... λανος και ξηρο ψωμί αλλοι λενε οτι ειναι υψηλος εγω λεω ειναι πανω απο το μέτριο Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από APPLEGEEK
kostakis81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Ιμαντας εκεντροφορου μια φορα αλλαγη στις 60χιλ και ποτε ξανα ….. αυτο ποσο παει ? δεν ξερω εαν εχει αλαχτει - 8α καταλαβει ο μηχανικος? λεει 88.000 αλλα ποιος μου λεει οτι δεν τα πειραξε ο αλλος? επισης πισω δεξια στο παρα8υρο λεει baby on board 300 παει ο ιμαντασ μαζι με τρομπα νερου φιξ μαζι με τα εργατικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα