Προς το περιεχόμενο

Χρήστες - Πυροτεχνήματα!

insomniaK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο raptor ήταν περίπτωση... γραφική θα έλεγα... μηχάνημα που μου έχει κοστίσει κάτι χιλιάδες ευρώ το κοστολόγισε 400...!!!

Ούτε εμπειρογνώμων σε ασφαλιστική δεν σε γδύνει τόσο... μπορεί να μου κατέστρεψε την αγγελία, αλλά τουλάχιστον μπορώ να πω ότι όλοι ευθυμήσαμε, ακόμα και εγώ κράταγα την κοιλιά μου από τα γέλια...

LL_NEO, σωστή η παρατήρηση για το δόλωμα αλλά και καταφατικά να του απαντήσεις ούτε αυτός θα το πιστέψει ότι σε μια τόσο ηλίθια πρόταση, εννοείς το ναι... ακόμα και η βλακεία έχει κόφτη και ας είναι τόσο ψηλά σε μερικούς...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
dimitris74 to fenomeno pou les exei to onoma Rapt0r edo kai mia vdomada exei katastrepsei kathe post stis aggelies (giati exw tin entiposi kai oti o InsomniaK afton enoei? :P ) de mporo otan ego (kai aloi xristes pistevo) thaloume na doume mia aggelia na petagete kapios asxetos kai na tin sfazei...kai to paidi pou dinei ksenoronei kai osoi endiaferonte....

Telospanton an einai as mou stilei tin dieftinsi tou...na tou steno kathe vdomada mia xrisi efkeria na prizei aftous :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Και γενικά, διάβασε τα προηγούμενα posts.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι θετικες αξιολογησεις πχ στο fleamarket ειναι μια φούσκα και μιση,δεν βλεπω τον λογο να κανουμε κατι τετοιο εδω

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...