ZachZach Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Αν έχει κάποιος τα Razer kraken pro v2 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να χαμηλώνεις την ένταση από το chat (παίζω από PS4) προκειμένου να ακούγεται ποιο δυνατά το game και το αντίθετο. Ευχαριστω.
jon_pallis Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, ZachZach είπε Αν έχει κάποιος τα Razer kraken pro v2 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να χαμηλώνεις την ένταση από το chat (παίζω από PS4) προκειμένου να ακούγεται ποιο δυνατά το game και το αντίθετο. Ευχαριστω. Αυτό που ζητάς να κάνεις γίνεται ούτως ή άλλως μέσα από τις ρυθμίσεις του PlayStation. Τώρα αν τα ακουστικά έρχονται με dial φαντάζομαι θα δουλεύει κι αυτό. Απλά το dial αυξάνει και μειώνει την ένταση στο σύνολο της. Σε καθε περίπτωση η μίξη του η ήχου (επίπεδα party chat με game audio) μόνο από τις ρυθμίσεις γίνονται. Κάποια Games έχουν ρυθμίσεις για (music/sound effects/in-game chat) αλλά για party chat audio + game audio πάλι απο τις ρυθμίσεις του PlayStation θα πας
dinos234 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέσα από το ps πατάς το κεντρικό το κουμπί του ps λέει γρήγορο μενού μετά ηχος/Συσκευές και εκεί έχει για τον έλεγχο ήχου έντασης και ρυθμίσεις έντασης μικροφώνου.
ZachZach Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Ναι οοκ ρε παιδιά τις ξέρω αυτές τις ρυθμίσεις. Δεν κάνουν δουλειά όμως. Θέλω να κλείνω τελείως τον ήχο από το chat μερικές φορές γιατί μιλάνε πολύ οι φίλοι που παίζω και δεν ακούω τα βήματα των αντιπάλων. Έχω ακουστικά που έχουν αυτή τη ρύθμιση αλλά είναι wireless. Για αυτό ρωτάω αν έχουν τη ρύθμιση αυτή τα Razer που είναι με jack
jon_pallis Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZachZach είπε Ναι οοκ ρε παιδιά τις ξέρω αυτές τις ρυθμίσεις. Δεν κάνουν δουλειά όμως. Θέλω να κλείνω τελείως τον ήχο από το chat μερικές φορές γιατί μιλάνε πολύ οι φίλοι που παίζω και δεν ακούω τα βήματα των αντιπάλων. Έχω ακουστικά που έχουν αυτή τη ρύθμιση αλλά είναι wireless. Για αυτό ρωτάω αν έχουν τη ρύθμιση αυτή τα Razer που είναι με jack Αν μιλας για push to talk, δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μου headsets που να το υποστηρίζουν στο ps4 Το αντιθετο, να μην τους ακους, λέγεται mute (μονο αν τους κλείνεις εντελως). Δεν εχω ακουσει ποτέ για ακουστικα που να εχουν push to hear Edit: για ποιο game μιλαμε? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από jon_pallis
ZachZach Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω φίλε μου πως λέγεται αυτή η τεχνολογια. Έχω τα turtle beach 700 και στο αυτί έχει 2 ροδέλες. Η μια είναι το master volume (δυναμώνεις, χαμηλώνεις και παιχνίδι και chat) και η δεύτερη ροδέλα στη μια πλευρά έχει το chat και στην άλλη το παιχνίδι οποτε ρυθμίζεις αν θέλεις να ακούς πιο δυνατά τους φίλους ή το παιχνίδι. Είναι όμως wireless και συνέχεια θέλουν φόρτιση. Για αυτό ψάχνω κάτι σε analog όπως τα Razer Call of duty φίλε
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, ZachZach είπε Δεν ξέρω φίλε μου πως λέγεται αυτή η τεχνολογια. Έχω τα turtle beach 700 και στο αυτί έχει 2 ροδέλες. Η μια είναι το master volume (δυναμώνεις, χαμηλώνεις και παιχνίδι και chat) και η δεύτερη ροδέλα στη μια πλευρά έχει το chat και στην άλλη το παιχνίδι οποτε ρυθμίζεις αν θέλεις να ακούς πιο δυνατά τους φίλους ή το παιχνίδι. Είναι όμως wireless και συνέχεια θέλουν φόρτιση. Για αυτό ψάχνω κάτι σε analog όπως τα Razer Call of duty φίλε Τα x800 elite παντος κραταει η μπαταρια καμια 10αρια ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα