Προς το περιεχόμενο

Razer kraken pro v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει κάποιος τα Razer kraken pro v2 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να χαμηλώνεις την ένταση από το chat (παίζω από PS4) προκειμένου να ακούγεται ποιο δυνατά το game και το αντίθετο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ZachZach είπε

Αν έχει κάποιος τα Razer kraken pro v2 θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να χαμηλώνεις την ένταση από το chat (παίζω από PS4) προκειμένου να ακούγεται ποιο δυνατά το game και το αντίθετο.

Ευχαριστω.

Αυτό που ζητάς να κάνεις γίνεται ούτως ή άλλως μέσα από τις ρυθμίσεις του PlayStation. Τώρα αν τα ακουστικά έρχονται με dial φαντάζομαι θα δουλεύει κι αυτό. Απλά το dial αυξάνει και μειώνει την ένταση στο σύνολο της.

Σε καθε περίπτωση η μίξη του η ήχου (επίπεδα party chat με game audio) μόνο από τις ρυθμίσεις γίνονται. Κάποια Games έχουν ρυθμίσεις για (music/sound effects/in-game chat) αλλά για party chat audio + game audio πάλι απο τις ρυθμίσεις του PlayStation θα πας

Δημοσ.

Μέσα από το ps πατάς το κεντρικό το κουμπί του ps λέει γρήγορο μενού μετά ηχος/Συσκευές και εκεί έχει για τον έλεγχο ήχου έντασης και ρυθμίσεις έντασης μικροφώνου. 

Δημοσ.

Ναι οοκ ρε παιδιά τις ξέρω αυτές τις ρυθμίσεις. Δεν κάνουν δουλειά όμως. Θέλω να κλείνω τελείως τον ήχο από το chat μερικές φορές γιατί μιλάνε πολύ οι φίλοι που παίζω και δεν ακούω τα βήματα των αντιπάλων. Έχω ακουστικά που έχουν αυτή τη ρύθμιση αλλά είναι wireless. Για αυτό ρωτάω αν έχουν τη ρύθμιση αυτή τα Razer που είναι με jack

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ZachZach είπε

Ναι οοκ ρε παιδιά τις ξέρω αυτές τις ρυθμίσεις. Δεν κάνουν δουλειά όμως. Θέλω να κλείνω τελείως τον ήχο από το chat μερικές φορές γιατί μιλάνε πολύ οι φίλοι που παίζω και δεν ακούω τα βήματα των αντιπάλων. Έχω ακουστικά που έχουν αυτή τη ρύθμιση αλλά είναι wireless. Για αυτό ρωτάω αν έχουν τη ρύθμιση αυτή τα Razer που είναι με jack

Αν μιλας για push to talk, δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μου headsets που να το υποστηρίζουν στο ps4

Το αντιθετο, να μην τους ακους, λέγεται mute (μονο αν τους κλείνεις εντελως). Δεν εχω ακουσει ποτέ για ακουστικα που να εχουν push to hear

Edit: για ποιο game μιλαμε?

Επεξ/σία από jon_pallis
Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου πως λέγεται αυτή η τεχνολογια. Έχω τα turtle beach 700 και στο αυτί έχει 2 ροδέλες. Η μια είναι το master volume (δυναμώνεις, χαμηλώνεις και παιχνίδι και chat) και η δεύτερη ροδέλα στη μια πλευρά έχει το chat και στην άλλη το παιχνίδι οποτε ρυθμίζεις αν θέλεις να ακούς πιο δυνατά τους φίλους ή το παιχνίδι. Είναι όμως wireless και συνέχεια θέλουν φόρτιση. Για αυτό ψάχνω κάτι σε analog όπως τα Razer 

Call of duty φίλε 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ZachZach είπε

Δεν ξέρω φίλε μου πως λέγεται αυτή η τεχνολογια. Έχω τα turtle beach 700 και στο αυτί έχει 2 ροδέλες. Η μια είναι το master volume (δυναμώνεις, χαμηλώνεις και παιχνίδι και chat) και η δεύτερη ροδέλα στη μια πλευρά έχει το chat και στην άλλη το παιχνίδι οποτε ρυθμίζεις αν θέλεις να ακούς πιο δυνατά τους φίλους ή το παιχνίδι. Είναι όμως wireless και συνέχεια θέλουν φόρτιση. Για αυτό ψάχνω κάτι σε analog όπως τα Razer 

Call of duty φίλε 

Τα x800 elite παντος κραταει η μπαταρια καμια  10αρια ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...