imvrios Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Νέα ενημέρωση από Amazon ότι έστειλαν το δίσκο με αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής 24/04. Εξαιρετικό η Amazon.
imvrios Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Επειδή είχε αναφερθεί και μία φοβία για τελωνείο, δεν υπάρχουν δασμοί κι επίσημα: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη άφιξη εισαγωγής παραγγελίας σας, από την εταιρεία AMAZON Αμερικής. Πρόκειται για δέμα το οποίο έχει κρατηθεί στο Τελωνείο λόγω άφιξης από Τρίτη Χώρα. Για τη συγκεκριμένη αποστολή δεν επιβαρύνεστε με έξοδα εκτελωνισμού, ωστόσο για την τελική αποδέσμευσή της από το Τελωνείο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, είναι απαραίτητο ο αναγραφόμενος παραλήπτης με όνομα ΧΧΧ να υποβάλει ηλεκτρονική εξουσιοδότηση μέσω IcisΝet στην εταιρία UPS of Greece Inc., ακολουθώντας τα αναλυτικά βήματα όπως αυτά επισυνάπτονται στο παρόν.
imvrios Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία η Amazon μου παρέδωσε σήμερα. Πραγματική χωρητικότητα 9.09ΤΒ. Το τροφοδοτικό έρχεται με αμερικανικό φις που δε μπορείς να το αλλάξεις. Θα δω αν είναι συμβατό το τροφοδοτικό από τον My Book 4TB, τον οποίο αντικαθιστά, μόλις τελειώσω τη μεταφορά των αρχείων. Crystal Disk Info: WDC WD100EZAZ-11TDBA0 ---------------------------------------------------------------------------- Enclosure : WD My Book 25ED USB Device (V=1058, P=25ED, sa1) - wd Model : WDC WD100EZAZ-11TDBA0 Firmware : 83.H0A83 Disk Size : 10000,8 GB (8,4/137,4/10000,8/10000,8) Buffer Size : Unknown Queue Depth : 32 # of Sectors : 19532873728 Rotation Rate : 5400 RPM Interface : USB (Serial ATA) Major Version : ACS-2 Minor Version : ATA8-ACS version 4 Transfer Mode : SATA/600 | SATA/600 Power On Hours : 0 hours Power On Count : 7 count Temperature : 26 C (78 F) Health Status : Good Features : S.M.A.R.T., APM, 48bit LBA, NCQ APM Level : 00FEh [OFF] AAM Level : ---- 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Πριν 2-3 ωρες επανηλθε και παλι με πωλητη το αμερικανικο αμαζον με διαθεσιμοτητα "1-2 εβδομαδες" (σε υψηλη βεβαια τιμη). Τοσες μερες ηταν "μη διαθεσιμο απο το αμαζον.κομ" το ειχε μονο τριτος πωλητης, αλλα αυτο αλλαξε επιτελους σημερα, κατι που δειχνει οτι θα εκτελεστουν πιθανοτατα οι παραγγελιες συντομα. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 22/4/2019 στις 8:21 ΜΜ, matrixxx είπε κατι που δειχνει οτι θα εκτελεστουν πιθανοτατα οι παραγγελιες συντομα. Δεν το βλεπω, ακομα 1-2 εβδομαδες λεει, περασαν τοσες ημερες και ακομα τιποτα. Οταν παρηγγειλα ελεγε 1-2 βδομαδες για στοκ. Σημερα ηταν η αρχη του estimate delivery και ακομα δεν εχει ερθει το στοκ 21 μερες μετα την παραγγελια!
lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Άν βρεις χρόνο μίλα τους στο chat, μπορεί να σου δώσουν μια πληροφορία ή να κάνουν πιο γρήγορα
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Άν βρεις χρόνο μίλα τους στο chat, μπορεί να σου δώσουν μια πληροφορία ή να κάνουν πιο γρήγορα H να μου την ακυρωσουν πιο γρηγορα;
imvrios Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 22/4/2019 στις 8:00 ΜΜ, imvrios είπε Το τροφοδοτικό έρχεται με αμερικανικό φις που δε μπορείς να το αλλάξεις. Θα δω αν είναι συμβατό το τροφοδοτικό από τον My Book 4TB, τον οποίο αντικαθιστά, μόλις τελειώσω τη μεταφορά των αρχείων. Για την ιστορία να γράψω κι εγώ ότι οι προδιαγραφές των τροφοδοτικών παλαιού και νέου δίσκου ήταν ακριβώς οι ίδιες. Ο καινούργιος δίσκος λειτουργεί μία χαρά με το τροφοδοτικού του παλαιού κι έτσι δε χρειάζεται adapter.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, imvrios είπε Για την ιστορία να γράψω κι εγώ ότι οι προδιαγραφές των τροφοδοτικών παλαιού και νέου δίσκου ήταν ακριβώς οι ίδιες. Ο καινούργιος δίσκος λειτουργεί μία χαρά με το τροφοδοτικού του παλαιού κι έτσι δε χρειάζεται adapter. Αυτο ειναι το τελευταιο, οποιοδηποτε τροφοδοτικο ακομα και 5ετιας απο 1ΤΒ πχ, θα κανει. Ποσα Α λεει το νεο για κοιτα αν μπορεις. Πχ 1-2 που εχω εδω διπλα και τα κοιταζω τωρα, ειναι 1.5Α στα 12V. Στα ιδια βαττ ειναι τοσα χρονια οι σκληροι δισκοι, μην πω οτι πεφτουν και λιγο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Παρελαβα και εγω χθες μετα απο ενα μηνα αναμονη απο το us στα 167€. Ειναι αρκετα θορυβωδης ο δισκος, δεν ειχα κανεναν helium και δεν ηξερα. Τωρα που το εψαξα (νομιζα οτι ειναι προβληματικο κομματι στην αρχη) ειδα οτι ετσι δουλευει. Επισης επειδη δεν καθεται ποτε ηρεμος στο idle, ανεβαζει θερμοκρασιες 11 βαθμους πανω απο τους αλλους δισκους μου (4ΤΒ χ 2) 46 σε idle αντι για 35 που εχουν οι παλιοι (περιβαλον 22 βαθμοι - αρα καλοκαιρι παμε για 55αρια σε idle). Οπως το βλεπω ειναι για αποθηκη που δεν θα τον δουλευεις συνεχως. Και για τον θορυβο και για τις θερμοκρασιες (αρα λογικα μειωμενη αντοχη) και για την καταναλωση. Για αποθηκη τον ηθελα, αλλα τα γραφω για οποιον σκεφτεται καποιον helium 8-10TB για μονιμη λειτουργια. Δεν κανουν απο ο,τι φαινεται, τουλαχιστον οχι για οσους εχουν ήσυχα και οικολογικα συστηματα. 207-212 MB/s read-write. 1
Rhamnusia Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, matrixxx είπε Παρελαβα και εγω χθες μετα απο ενα μηνα αναμονη απο το us στα 167€. Ειναι αρκετα θορυβωδης ο δισκος, δεν ειχα κανεναν helium και δεν ηξερα. Τωρα που το εψαξα (νομιζα οτι ειναι προβληματικο κομματι στην αρχη) ειδα οτι ετσι δουλευει. Επισης επειδη δεν καθεται ποτε ηρεμος στο idle, ανεβαζει θερμοκρασιες 11 βαθμους πανω απο τους αλλους δισκους μου (4ΤΒ χ 2) 46 σε idle αντι για 35 που εχουν οι παλιοι (περιβαλον 22 βαθμοι - αρα καλοκαιρι παμε για 55αρια σε idle). Οπως το βλεπω ειναι για αποθηκη που δεν θα τον δουλευεις συνεχως. Και για τον θορυβο και για τις θερμοκρασιες (αρα λογικα μειωμενη αντοχη) και για την καταναλωση. Για αποθηκη τον ηθελα, αλλα τα γραφω για οποιον σκεφτεται καποιον helium 8-10TB για μονιμη λειτουργια. Δεν κανουν απο ο,τι φαινεται, τουλαχιστον οχι για οσους εχουν ήσυχα και οικολογικα συστηματα. 207-212 MB/s read-write. Υπάρχει περίπτωση να ρυθμίζεται από τις ρυθμίσεις ενέργειας ώστε να μένει Idle ;
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, matrixxx είπε Παρελαβα και εγω χθες μετα απο ενα μηνα αναμονη απο το us στα 167€. Ειναι αρκετα θορυβωδης ο δισκος, δεν ειχα κανεναν helium και δεν ηξερα. Τωρα που το εψαξα (νομιζα οτι ειναι προβληματικο κομματι στην αρχη) ειδα οτι ετσι δουλευει. Επισης επειδη δεν καθεται ποτε ηρεμος στο idle, ανεβαζει θερμοκρασιες 11 βαθμους πανω απο τους αλλους δισκους μου (4ΤΒ χ 2) 46 σε idle αντι για 35 που εχουν οι παλιοι (περιβαλον 22 βαθμοι - αρα καλοκαιρι παμε για 55αρια σε idle). Οπως το βλεπω ειναι για αποθηκη που δεν θα τον δουλευεις συνεχως. Και για τον θορυβο και για τις θερμοκρασιες (αρα λογικα μειωμενη αντοχη) και για την καταναλωση. Για αποθηκη τον ηθελα, αλλα τα γραφω για οποιον σκεφτεται καποιον helium 8-10TB για μονιμη λειτουργια. Δεν κανουν απο ο,τι φαινεται, τουλαχιστον οχι για οσους εχουν ήσυχα και οικολογικα συστηματα. 207-212 MB/s read-write. Αναμένω να τον παραλάβω από το Ισπανικό άμαζον (στα 204Ε). Για αποθήκη τον προορίζω αλλά σκέφτομαι αν ανοίγει να τον κάνω εσωτερικό. Μπορεί να γίνει όπως τον βλέπεις ?
nkar Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Κι εγω είχα θέμα με το θορυβο σε εναν 8TB HGST (helium). Στην αρχη νόμισα κι έγω ότι ηταν χαλασμένος αλλά ειναι μια χαρά εδώ και περίπου 2 χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα