imvrios Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Κατάλαβα. Εγώ πράγματι είχα παραγγείλει λίγο αφότου ανέβηκε εδώ. Δεν είχα εικόνα αργότερα. Θέλω να αγχώσω λίγο όσους παραγγείλαμε, γιατί χωρίς άγχος δεν έχει πλάκα: στο Ισπανικό Amazon απ' όπου ξεκίνησε το νήμα πλέον δεν υπάρχει ως πωλητής η ίδια η Amazon και υπάρχει η παρακάτω προειδοποίηση σε μετάφραση Google Translate: ----- Product under review Although this product is available through sellers of our Marketplace, it is not available on Amazon.es because some customers have pointed out that there may be errors in the product inventory, shipping mode or product description. (Thanks for the info.) We are working to resolve the problem as soon as possible. ----- Ότι και αν σημαίνει το παραπάνω. Και τέλος δε μπορώ να μη παρατηρήσω ότι η αυτόματη μετάφραση από Ισπανικά σε Αγγλικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, imvrios είπε Κατάλαβα. Εγώ πράγματι είχα παραγγείλει λίγο αφότου ανέβηκε εδώ. Δεν είχα εικόνα αργότερα. Θέλω να αγχώσω λίγο όσους παραγγείλαμε, γιατί χωρίς άγχος δεν έχει πλάκα: στο Ισπανικό Amazon απ' όπου ξεκίνησε το νήμα πλέον δεν υπάρχει ως πωλητής η ίδια η Amazon και υπάρχει η παρακάτω προειδοποίηση σε μετάφραση Google Translate: Ναι το ιδιο ακριβως ειδα και στο Γερμανικο αμαζον πριν 1.5 ωρα που ποσταρισα και τον 8αρη και ηθελα να διαβασω τις κακες αξιολογησεις στους 8/10ΤΒ. Πολλοι μιλανε για θορυβο απο συντονισμο τους WD αυτου του τυπου. Πλακα εχει να στελνουν κανεναν 4-6-8TB στις παραγγελιες των 10. Να προσθεσω αγχος: Το ερωτημα ειναι, τι τροφοδοτικακι θα εχει; Θα εχει φισακι για ευρωπαικη πριζα; Θα ειναι universal τασης ή θα παιζει καμια φρικη να ειναι μονο 110V απο πλευρας τασης;
paparockas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ναι το ιδιο ακριβως ειδα και στο Γερμανικο αμαζον πριν 1.5 ωρα που ποσταρισα και τον 8αρη και ηθελα να διαβασω τις κακες αξιολογησεις στους 8/10ΤΒ. Πολλοι μιλανε για θορυβο απο συντονισμο τους WD αυτου του τυπου. Πλακα εχει να στελνουν κανεναν 4-6-8TB στις παραγγελιες των 10. Να προσθεσω αγχος: Το ερωτημα ειναι, τι τροφοδοτικακι θα εχει; Θα εχει φισακι για ευρωπαικη πριζα; Θα ειναι universal τασης ή θα παιζει καμια φρικη να ειναι μονο 110V απο πλευρας τασης; Απο φωτογραφιες που τραβηξαν το προιον βλεπω οτι εχει αμερικανικη πριζα και ειναι 100-240V
imvrios Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Α, ωραία. Γιατί μετά την αναφορά του matrixχχ παρατήρησα ότι τα model numbers σε ισπανικό και αμερικανικό amazon είναι ελαφρώς διαφορετικά και έψαχνα να βρω ποια είναι η διαφορά. Πληροφορίες τροφοδοσίας δε βρήκα ούτε στο manual ούτε στη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών. Για το θόρυβο, όσο αξία έχει η καταγραφή μίας εμπειρίας, τον 8ΤΒ που έχω τον είχα βάλει δίπλα στο γραφείο μου και έκανα μονοκόμματη μεταφορά 6ΤB δεδομένων από δύο δίσκους. Δεν αντιλήφθηκα θόρυβο, για θερμοκρασία να είμαι ειλικρινής δε τον άγγιξα να δω αν είχε ζεσταθεί. Τώρα σε idle state πάντως δεν είναι ζεστός. Σίγουρα έχω δει δίσκους να λειτουργούν σε υψηλότερη θερμοκρασία.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Α, ωραία. Γιατί μετά την αναφορά του matrixχχ παρατήρησα ότι τα model numbers σε ισπανικό και αμερικανικό amazon είναι ελαφρώς διαφορετικά και έψαχνα να βρω ποια είναι η διαφορά. Πληροφορίες τροφοδοσίας δε βρήκα ούτε στο manual ούτε στη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών. Για το θόρυβο, όσο αξία έχει η καταγραφή μίας εμπειρίας, τον 8ΤΒ που έχω τον είχα βάλει δίπλα στο γραφείο μου και έκανα μονοκόμματη μεταφορά 6ΤB δεδομένων από δύο δίσκους. Δεν αντιλήφθηκα θόρυβο, για θερμοκρασία να είμαι ειλικρινής δε τον άγγιξα να δω αν είχε ζεσταθεί. Τώρα σε idle state πάντως δεν είναι ζεστός. Σίγουρα έχω δει δίσκους να λειτουργούν σε υψηλότερη θερμοκρασία. Για τον 10 διαβασα καπου εκει οτι μετα απο λιγο σε αντιγραφη κλπ, πιανει 52 βαθμους. Δεν πρεπει να ειναι helium;
paparockas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για τον 10 διαβασα καπου εκει οτι μετα απο λιγο σε αντιγραφη κλπ, πιανει 52 βαθμους. Δεν πρεπει να ειναι helium; Δεν βρηκα τι φορανε ακριβως οι 8TB και 10ΤΒ που το εψαξα νωριτερα, απο σποντα βρηκα μια αγγελια για τον 8TB και ειχε ανεβασει benchmark και ανεφερε το προγραμμα οτι ηταν EZZX, αναφερουν οτι ειναι helium Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από paparockas
imvrios Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Ναι helium είναι αλλά και οι 8ΤΒ το ίδιο αν δε κάνω λάθος. Τώρα για τη θερμοκρασία, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες: σε τις συνθήκες τον έχεις εκτεθειμένο, σκόνη κλπ Crystal Disk Info για τον 8ΤΒ τώρα που είναι idle ομως: Enclosure : WD My Book 25EE USB Device (V=1058, P=25EE, sa1) - wd Model : WDC WD80EZAZ-11TDBA0 Firmware : 83.H0A83 Disk Size : 8001,5 GB (8,4/137,4/8001,5/8001,5) Buffer Size : Άγνωστο Queue Depth : 32 # of Sectors : 15628053168 Rotation Rate : 5400 RPM Interface : USB (Serial ATA) Major Version : ACS-2 Minor Version : ATA8-ACS version 4 Transfer Mode : SATA/600 | SATA/600 Temperature : 32 C (89 F) Health Status : Καλή
Thrylos7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 καλα, ας ερθει στην τιμη που λενε ο 10αρης και τροφοδοτικο βρισκεις και εδω δεν ειναι θεμα...
deschri Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δηλαδη παραγγελνουμε τον 8 αρη απο Αμερική; Θα μπορεσουμε να τον λειτουργήσουμε ή θα έχουμε πρόβλημα με το τροφοδοτικό.Αν θελουμε να τον κάνουμε εσωτερικό για χρήση σε νας συμφέρει η αγορά του;
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Αυτο ειναι οκ; Μηδεν φορο λεει στην λιστα του τι πληρωνεις. Μηπως βγει κανενας επιπλεον φορος κατα την αποστολη; Λεει κατω στην τελικη φαση παραγγελιας απο Amazon export sales LLC: Your Order: Tax and Seller Information Your order contains one or more items from an Amazon.com partner and may be subject to local sales tax, depending on the state to which the item is being shipped. The following products are sold by Amazon Export Sales LLC: WD 10TB My Book Desktop External Hard Drive, USB 3.0 - WDBBGB0100HBK-NESN Unless otherwise noted, items sold by Amazon.com LLC are subject to sales tax in select states in accordance with the applicable laws of that state. If your order contains one or more items from a seller other than Amazon.com LLC, it may be subject to state and local sales tax, depending upon the seller's business policies and the location of their operations. We do not collect sales or use taxes in all states. For states imposing sales or use taxes, your purchase is subject to use tax unless it is specifically exempt from taxation. Your purchase is not exempt merely because it is made over the Internet or by other remote means. Many states require purchasers to file a sales/use tax return at the end of the year reporting all of the taxable purchases that were not taxed and to pay tax on those purchases. Details of how to file these returns may be found at the websites of your respective taxing authorities. Please note: The sales tax indicated on the checkout form is an estimate. The sales tax ultimately charged to your credit card will be calculated when your credit card charge is authorized and will reflect applicable state and local taxes.
lefta_yparxoun Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δεν υπάρχει θέμα, αυτό το σχόλιο είναι πάντα στις αγορές. Το έχουν σαν ασφαλιστική δικλείδα όμως δεν μου έχει τύχει να αλλάξουν οι δασμοί κάποιας αγοράς μου. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις παραγγελιες σου δηλαδη στον υπολογισμο εγραφε παντα μηδεν φορο και χρεωνε μονο "import fees deposit"; (αν εχεις προσβαση σε αυτα τωρα ή αν θυμασαι)
lefta_yparxoun Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι έτσι ήταν, είχε Import fees Deposit και μια παλιά παραγγελία, η επιβεβαίωση Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από lefta_yparxoun 1
rofl Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, deschri είπε Δηλαδη παραγγελνουμε τον 8 αρη απο Αμερική; Θα μπορεσουμε να τον λειτουργήσουμε ή θα έχουμε πρόβλημα με το τροφοδοτικό.Αν θελουμε να τον κάνουμε εσωτερικό για χρήση σε νας συμφέρει η αγορά του; εδω ενα σχετικο νημα με τον 8αρη με το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει εγγυηση τι δισκο εχει αλλα μπορει να ερθει ακομα και με hgst ultra και red ειδα. βεβαια αυτα παιζουν πολυ με παρτιδες. https://www.reddit.com/r/DataHoarder/comments/84e9uo/wd_8tb_mybook_hgst_helium_enterprise_drive_white/ εγω δει οτι για whites σε καποιες περιπτωσεις με παλιοτερα τροφοδοτικα χρειαζεται ειτε ενα μικρο mod- να μπει ταινια σε ενα pin, η καλυτερα και απλουστερα ενα καλωδιο molex > sata δισταζω γιατι κι εγω shuck θελω να τον κανω, δε θελω εξωτερικο, αλλα φοβαμαι μην χασω εγγυηση. παντως απο οτι λενε με λιγη προσοχη δεν καταστρεφεται το enclosure. οπως και να χει τετοιες τιμες μονο αμερικη και με τρωει ασχημα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από rofl
pedrojay Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, matrixxx είπε Στις παραγγελιες σου δηλαδη στον υπολογισμο εγραφε παντα μηδεν φορο και χρεωνε μονο "import fees deposit"; (αν εχεις προσβαση σε αυτα τωρα ή αν θυμασαι) Επιβεβαιώνω κι εγώ,δεν θα έχει κάποια επιβάρυνση. Αυτό που γράφει είναι για εντός USA,δεν μας απασχολεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα