Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έφτασα και εγώ σε σημείο να χρειαστώ την βοήθεια σας μιας που δεν έχω άτομα στον χώρο να πάρω συμβουλές και γενικά είμαι confused σε αυτή την φάση........έχει φτάσει λοιπόν η ώρα  που χρειάζομαι χρήματα έστω χαρτζιλίκι για προσωπικούς λόγους για λίγο διάστημα.....με λίγα λόγια για λίγους μήνες θέλω να βγάζω ένα χαρτζιλίκι έστω 100-200Ε τον μήνα ακόμη και λιγότερα....μιας που σε περίπου 1 χρόνο θα συνεχίσω αλλιώς την καριέρα μου (δεν μπορώ να πω περισσότερα πάνω σε αυτό) άρα για λίγους μήνες θέλω να βγάλω τον χαρτζιλίκι μου όχι main δουλειά,παράλληλα συνεχίζω να μαθαίνω web des/dev.Αρχικά να πω ότι δεν είμαι αρχάριος,ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια και πέρα από αυτά ασχολούμαι και με γραφιστική...και βλέπω λοιπόν τόσους ινδούς να βγάζουν χαρτζιλίκια με πολύ απλές δουλειές και εγώ να κάθομαι να μαθαίνω και να φτιάχνω πράγματα για τον εαυτό μου ενώ θα μπορούσα να το συνδύαζα δλδ να έκανα μικρό δουλειές στο upwork να παίρνω την εμπειρία-να χτίσω και το portofolio με τις δουλειές μου και γενικά να πάρω την εμπειρία και να βγάλω το χαρτζιλίκι μου.πέρα απτό front end το έχω γενικά με την γραφιστική (έχω κάνει κάποιες δουλειές στο παρελθόν και με το video editing)ξέρω ότι θα με κράξετε πολλά άτομα και ότι αυτό δεν είναι μια σταθερή δουλειά....αλλά σας ξανά λέω  ότι δεν θα είναι για πολύ καιρό και για λίγους μήνες για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου και όχι να κάθομαι και απλά να λέω ότι μαθαίνω χωρίς να βγάζω κάτι ελπίζω να έρθετε στην θέση μου και να με καταλάβετε γιατί δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λύση,εκτός από μερικά άτομα που με λένε δεν πειράζει απλά συνέχισε να μαθαίνεις ή τους άλλους που θα με πουν δεν υπάρχει περίπτωση και δεν θα έχει μέλλον ή ακόμη πολλά άτομα ξέρω θα με πουν αν θες λεφτά τράβα βρες μια άλλη δουλειά.......αυτές δεν είναι απαντήσεις πάνω σε αυτό που ρωτάω απλά θέλω μια γνώμη από κάποιον που έχει κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα........γουστάρω πολύ να μαθαίνω,μου έχει αρέσει πάρα πολύ το web dev/des και η γραφιστική και ασχολούμαι αρκετό καιρό για να μπορώ να κάνω κάτι επαγγελματικά,ότι βοήθεια μου δώσετε θα είναι πολύ χρήσιμη και θα με βγάλετε απο αυτήν την δύσκολη θέση που είμαι για τους επόμενους μήνες κιόλας,ευχαριστώ που με ακούσατε :)

Περνάμε στις ερωτήσεις

1.Σε θέμα φορολογίας στην Ελλάδα δεν έχω καταλάβει τίποτα.....άλλοι λένε είναι νορμαλ για 3 δουλειές τον χρόνο,άλλοι δεν θα έχω θέμα αν βγάζω λίγα,άλλοι να κάνω κάποια δήλωση στην εφορία...εδώ θέλω μια βοήθεια γιατί ο καθένας λέει τα δικά του

2.Πιστεύεται θα με πάρει πολύ χρόνο να βρω κάποια  δουλειά στην αρχή

3.Υπάρχει περίπτωση να παίσει scam και να μην με πληρώσει?

4.Αξίζει αυτό που σκοπεύω να κάνω για αυτούς τους μήνες ή δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω ούτε 100Ε τον μήνα λόγο Ινδών 

5.Αν όχι το Upwork υπάρχει κάποια καλύτερη λύση online?

Ελπίζω να τα κάλυψα όλα....ευχαριστώ και πάλι που με ακούσατε :)

Δημοσ.

Αν αφιέρωνες τον χρόνο που σου πήρε να γράψεις το κείμενο αυτό στο upwork, μπορεί να είχες ήδη την πρώτη σου δουλίτσα.

Φτιάξε ένα προφίλ σωστό, και κυνήγησε φτηνές δουλειές που ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις ώστε να αποκτήσεις εμπειρία feedback και αστεράκια.

Όταν με το καλό έχεις τις απαραίτητες συστάσεις, μπορείς και να ζητήσεις παραπάνω χρήματα για μια δουλειά.

Τέλος εφορία μη δηλώσεις τίποτα, μιλάμε για μικρά ποσά και όχι σταθερό εισόδημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StigmaX είπε

Αν αφιέρωνες τον χρόνο που σου πήρε να γράψεις το κείμενο αυτό στο upwork, μπορεί να είχες ήδη την πρώτη σου δουλίτσα.

Φτιάξε ένα προφίλ σωστό, και κυνήγησε φτηνές δουλειές που ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις ώστε να αποκτήσεις εμπειρία feedback και αστεράκια.

Όταν με το καλό έχεις τις απαραίτητες συστάσεις, μπορείς και να ζητήσεις παραπάνω χρήματα για μια δουλειά.

Τέλος εφορία μη δηλώσεις τίποτα, μιλάμε για μικρά ποσά και όχι σταθερό εισόδημα. 

ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου.....είμαι μικρός σε ηλικία (φυσικά πάνω από 18)  και δεν θέλω να έχω μπλεξίματα με την εφορία κλπ,η πληρωμές θα γίνονται μέσω paypal? και αν σε κάποια φάση (όνειρο τώρα) αν βγάζω ένα σχετικά μεγάλο ποσό τον μήνα θα πρέπει τότε να δηλώσω κάτι στην εφορία? ευχαριστώ και πάλι φίλε.......δεν ξέρεις πόσο με βοήθησαν αυτές οι 4 σειρές που μου έγραψες διότι δεν έχω κανέναν δίπλα μου να με συμβουλέψει :)❤️ και πάλι ευχαριστώ θα κάνω το πρώτο βήμα να τσιμπήσω κάποια δουλίτσα :)

edit*: πρέπει να βάλω αναγκαστικά real name και επίθετο ή μπορώ να βάλω και nickname?

edit2: έκανα λογαριασμό και μου ζητάει το VAT αυτό που το βρίσκω?

Επεξ/σία από JimPap2323
Δημοσ.

Αν θες τσεκαρε κι αυτο:

Για να εισαι σιγουρος μπορεις να ρωτησεις καποιον λογιστη.

Οσο για το ονομα, πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα αν εβαζες το αληθινο. :)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Jordan95 είπε

Αν θες τσεκαρε κι αυτο:

Για να εισαι σιγουρος μπορεις να ρωτησεις καποιον λογιστη.

Οσο για το ονομα, πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα αν εβαζες το αληθινο. :)

ευχαριστώ φίλε,το έξω τσεκάρει αυτό το ποστ,αλλά ήταν 2 χρόνια πριν και είπα καλύτερα να κάνω ένα νέο ποστ μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα,όσο για το όνομα έβαλα το κανονικό μου :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/4/2019 στις 12:11 ΜΜ, JimPap2323 είπε

edit2: έκανα λογαριασμό και μου ζητάει το VAT αυτό που το βρίσκω?

VAT = ΑΦΜ...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω κανω ηδη δουλείες απο το upwork. Εχω κάνει ηδη 5 μικρες δουλείες, τα πρώτα 60 δολάρια δλδ και τα πήρα στην τραπεζα μου. Βεβαια η δικια μου δουλεια ειναι Mobile Developer / Sofrware tester. Ομως με καποιες έξυπνες κινησεις εκλεισα ηδη ενα συμβόλαιο αορίστου με δουλεια ανα ωρα. Προχώρα το!

Επεξ/σία από blueakamah
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος μηπως καποιος αλλος επωφεληθει κι αυτος;

Ναι ρε τσακαλε θα βοηθήσω οπως μπορώ. Λοιπόν ας το παμε βημα βημα. Πρώτα λοιπον πριν απο όλα πρεπει να χτισεις τα skill σου βασει της ζήτησης. Οταν λες γραφιστική δουλεια πρεπει να γίνεις συγκεκριμένος πχ μια κατηγορία ειναι το mockup design για Websites η mobile apps. Πολλοί ζητάνε κόσμο για να τους σχεδιάσουν το Mock up της εφαρμογής τους. Το upwork σου δίνει την δυνατότητα να έχεις τρεις παραλαγες του προφιλ σου η οπως τα λέει εκτος απο το κύριο προφίλ σου δινει την δυνατότητα να κάνεις specialized profiles. Το πρώτο ερώτημα είναι τι δουλείες εχεις να δείξεις? Τι δουλείες εχεις κανει να τις δουν οι υποψήφιοι εργοδότες σου μεσα απο το Upwork?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...