panoskatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, elpaso1 είπε Απο τα λιγα που εχω διαβασει, τα ποντικια αυτα ειναι προβληματικα. Ευτυχως τα παιχνιδια δεν χρησιμοποιουν cpu και δεν καταλαβαινουμε το κολλημα, αλλιως θα ηταν τρελο! Τι εννοείς τα παιχνίδια δεν χρησιμοποιούν cpu? Το πρόγραμμα της logitech από μόνο του ξέχασα να αναφέρω ότι μου πήγαινε το cpu usage στο 15% . Το ίδιο ποσοστό που αναφέρει και ο ts δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 15 hours ago, panoskatos said: Τι εννοείς τα παιχνίδια δεν χρησιμοποιούν cpu? Το πρόγραμμα της logitech από μόνο του ξέχασα να αναφέρω ότι μου πήγαινε το cpu usage στο 15% . Το ίδιο ποσοστό που αναφέρει και ο ts δλδ. Περισσοτερο την gpu χρησιμοποιουν, εκτος απο εξεραισεις, οπως το starcraft 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δες σε ποιο USB Hub είναι συνδεδεμένο το mouse σου και μαζί με ποιά άλλα usb περιφερειακά το μοιράζετε.Ίσως να έχεις συνδέσει αρκετά περιφερειακά στο ίδιο ακριβώς hub με αυτό του ποντικιού και μπουκώνει ο δίαυλος δεδομένων.Δοκιμάζεις να βάλεις το ποντίκι μόνο του σε ξεχωριστό usb hub και κοιτάς αν κάνει τα ίδια με το cpu usage. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα