mimits Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Γεια σας,μπαινω στο ψητό.Η κοπέλα μου έκανε με κάποιο τροπο αγορά και συνδρομή απο το appstore μιας εφαρμογης η οποία «τραβάει» καθε 15 μέρες €8.Δεν πρόλαβα να το ψαξω πολυ,αλλα λίγο που το κοίταξα δεν μπόρεσα να ακυρώσω τη συνδρομη. Θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Jiakometi Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Από τα Settings πας στο iTunes & App Store, πάνα πάνω έχει το Apple ID. Μπαίνεις στο Apple ID και κάπου στην μέση του menu υπάρχει το Subscriptions (Συνδρομές). Το ανοίγεις και από εκεί ακυρώνεις την συνδρομή του περιοδικού.
mimits Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ηταν πολυ απλό τελικά.Μπήκα στο apple support και με πήγε άμεσα.Ευχαριστω πάντως! (Όταν ηρέμησα απ´το κοστουμι που πληρωνε κανα δίμηνο και βάλε(€80)🙄🙄,χωρίς να έχει δει -λέει- τα mail της apple που έστελναν αποδείξεις των €7.99 ,το βρήκα!👍 ) Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από mimits 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, mimits είπε Ηταν πολυ απλό τελικά.Μπήκα στο apple support και με πήγε άμεσα.Ευχαριστω πάντως! (Όταν ηρέμησα απ´το κοστουμι που πληρωνε κανα δίμηνο και βάλε(€80)🙄🙄,χωρίς να έχει δει -λέει- τα mail της apple που έστελναν αποδείξεις των €7.99 ,το βρήκα!👍 ) Με hardware που κολλάει αυτό;
mimits Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, natural_sgf είπε Με hardware που κολλάει αυτό; Δεν υπήρχε κατηγορία «εφαρμογες» ή κάτι με «ανεπιθύμητη συνδρομη» πχ. Εχει καμια 10-15 κατηγορίες όταν πας να ανοιξεις φόρουμ και δεν μπορείς να βάλεις(γραψεις) ότι θες για κατηγορία! ΥΓ. Bill Hicks ε;Προχτες ξανάβαλα μετα απο καιρο και είδα την παράσταση του (Λονδίνο) και γέλασα!Ομολογω οτι δεν τον ήξερα,είμαι 40 και τον έμαθα πριν 5 χρόνια,όταν ένας φίλος μου,μου τόβαλε σχεδόν με το ζόρι να το δω!Έπαθα πλάκα,φοβερο ταλέντο... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από mimits
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mimits είπε Δεν υπήρχε κατηγορία «εφαρμογες» ή κάτι με «ανεπιθύμητη συνδρομη» πχ. Εχει καμια 10-15 κατηγορίες όταν πας να ανοιξεις φόρουμ και δεν μπορείς να βάλεις(γραψεις) ότι θες για κατηγορία! ΥΓ. Bill Hicks ε;Προχτες ξανάβαλα μετα απο καιρο και είδα την παράσταση του (Λονδίνο) και γέλασα!Ομολογω οτι δεν τον ήξερα,είμαι 40 και τον έμαθα πριν 5 χρόνια,όταν ένας φίλος μου,μου τόβαλε σχεδόν με το ζόρι να το δω!Έπαθα πλάκα,φοβερο ταλέντο... Ναι, έχεις δίκιο, δεν υπάρχει κατηγορία iOS. Υπάρχει όμως το MacOS. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία εν τέλει. Ο Bill ήταν τόσο άτυχος όσο ταλαντούχος. Πολύ δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα