Catherine Katsanou Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ξέρει κάποιος αν οι παραγγελίες από hawkers Περνάνε τελωνείο;
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 11 hours ago, Catherine Katsanou said: Ξέρει κάποιος αν οι παραγγελίες από hawkers Περνάνε τελωνείο; αναλογως απο ποια χωρα θα ερθει.αν δεις δολλαρια στην πληρωμη βρωμαει κατι.αν βλεπεις ευρω τοτε ειναι μια καλη αρχη.συνηθως και απο το site και απο το νομισμα καταλαβαινεις τι γινεται.και σε πολλα sites γραφει απο που θα φυγουν ή που ειναι οι αποθηκες.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 37 minutes ago, thanasisxask said: Από Ισπανία έρχονται ρε παιδιά. τοτε μια χαρα.μηδεν τελωνειο
angmar Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Έχει σημασία το πως θα το στείλουν. Για παράδειγμα, θα σας πω τι έπαθα με τη Northweek, που είναι θυγατρική της Hawkers και απ όσο ξέρω βασίζεται επίσης στην Ισπανία. Οι τύποι, τον καιρό που έκανα την παραγγελιά τουλάχιστον, είχαν deal με τα ελβετικά ταχυδρομεία, οπότε έστειλαν αυτοί το πακέτο, το οποίο βγήκε από ΕΕ και μόλις έφτασε Ελλάδα το τσίμπησε το τελωνείο. Μερικές μέρες μετά μου ήρθε ραβασάκι να τα παραλάβω από τα ελτά της περιοχής, μαζί με το κόστος εκτελωνισμού. Τα έστειλα πίσω όπως ήταν. Θεωρήτικα οι τύποι θα έπρεπε να στείλουν μαζί ένα έντυπο για να αναγνωριστεί στο τελωνείο εδώ ως προϊόν που προέρχεται από ΕΕ, αλλά χαρταετό, άκρη δεν έβγαλα ποτέ και γυαλιά δεν πήρα. Δεν ξέρω αν το άλλαξαν από τότε.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 7 minutes ago, angmar said: Έχει σημασία το πως θα το στείλουν. Για παράδειγμα, θα σας πω τι έπαθα με τη Northweek, που είναι θυγατρική της Hawkers και απ όσο ξέρω βασίζεται επίσης στην Ισπανία. Οι τύποι, τον καιρό που έκανα την παραγγελιά τουλάχιστον, είχαν deal με τα ελβετικά ταχυδρομεία, οπότε έστειλαν αυτοί το πακέτο, το οποίο βγήκε από ΕΕ και μόλις έφτασε Ελλάδα το τσίμπησε το τελωνείο. Μερικές μέρες μετά μου ήρθε ραβασάκι να τα παραλάβω από τα ελτά της περιοχής, μαζί με το κόστος εκτελωνισμού. Τα έστειλα πίσω όπως ήταν. Θεωρήτικα οι τύποι θα έπρεπε να στείλουν μαζί ένα έντυπο για να αναγνωριστεί στο τελωνείο εδώ ως προϊόν που προέρχεται από ΕΕ, αλλά χαρταετό, άκρη δεν έβγαλα ποτέ και γυαλιά δεν πήρα. Δεν ξέρω αν το άλλαξαν από τότε. αν και πιστευω οτι αυτο ειναι η εξαιρεση εν τουτοις ειναι βλακεια τις εταιρειας. δηλαδη παραγγελνεις απο ευρωπη για τον απλο λογω οτι ειναι ευρωπαικη ενωση.αν αυτοι το στελνουν διαμεσο αλλης χωρας και περασει τελωνειο τοτε και δεν εχουν προνοησει για αυτο... απλα No comment. Συνηθως τετοια πραγματα παιζει να εχουν διορθωθει γιατι αμα το εχουν κανει μαζικα παιζει τα μισα να τους εχουν γυρισει πισω.δεν θα παραγειλει ο αλλος κατι που κανει 100 και μετα ξαφνικα να δει να κανει 150.
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Εγω 2 φορες που εχω παραγγειλει απο hawkers, ηρθαν απο Ισπανια. 0 τελωνειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα