Aggeluska Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 19 hours ago, rofl said: οχι το νοκια ειναι ενα πολυ καλο κινητο που το εβγαλε σε λαθος τιμη. αλλα στα 300 ευρω και κατω λουκουμι. θα επρεπε να ειναι αρχικη on launch 400 imo και ισως λιγο πιο trendy design, για να ειχε να παει καλα. εγω το πηρα 300 με την πρωτη προσφορα του γερμανου το καλοκαιρι, λογω βλαβης του παλιου δεν μπορουσα να περιμενω καλυτερη προσφορα, και πραγματικα η εμπειρια χρησης ειναι ναυαρχιδα. στα 200 ακομα και 1,5 χρονο μετα αγγιζει το σκοτωμα imo, επειδη ακριβως δεν πουλησε καλα. και απο ποιοτητα τα φτιαχνει η foxconn οποτε δεν ειναι κινεζοτηλεφωνα και ολοι λενε τα καλυτερα για ποιοτητα κατασκευης. τα μονα λαθη ηταν τα bezels και η καμερα (που ομως δεν τους απασχολουν ολους) και φυσικα η αρχικη τιμη. σε αναλογο vfm μεσα στο τελευταιο 12 μηνο μπορει και να χουν παιξει 4-5 κινητα imo, οποτε ειναι πολυ καλη επιλογη Kαι volte out οf the box τουλαχιστον για κοσμοτε, και αριστη ποιοτητα συνομιλιας. δεν ξερω βεβαια αν βρισκεται πλεον και σε κινητα του διακοσαρικου Δεν φταιει το Design. Η νοκια εχει χαλασει το ονομα της με τα windows phone και επισης εκανε Μηδεν διαφημιση στην ελλαδα. Οταν πηρα το κινητο ολοι μου λεγανε "Βγαζει η Νοκια android?". Ολοι ειχανε μεινει στην ιδεα οτι η νοκια βγαζει σαπια Windows Phones.
stavag Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε Δεν φταιει το Design. Η νοκια εχει χαλασει το ονομα της με τα windows phone και επισης εκανε Μηδεν διαφημιση στην ελλαδα. Οταν πηρα το κινητο ολοι μου λεγανε "Βγαζει η Νοκια android?". Ολοι ειχανε μεινει στην ιδεα οτι η νοκια βγαζει σαπια Windows Phones. Είχες κανένα windows phone και ήταν για πέταμα? Στα windows phone είχε βγάλει εξαιρετικά τηλέφωνα σε πολύ καλές τιμές Η σημερινή Nokia δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.Ειναι μια κινεζική εταιρεία που έχει εξαγοράσει την φίρμα της Nokia
Aggeluska Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 minute ago, stavag said: Είχες κανένα windows phone και ήταν για πέταμα? Στα windows phone είχε βγάλει εξαιρετικά τηλέφωνα σε πολύ καλές τιμές Η σημερινή Nokia δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.Ειναι μια κινεζική εταιρεία που έχει εξαγοράσει την φίρμα της Nokia ναι ειχα. Ενα Lumia mid-range Μοντελο. Οκ, ισως ημουν λιγο απολυτος... συγνωμη. Αν εξαιρέσεις 2-3 μοντελα που ηταν πολυ καλα, τα υπολοιπα ηταν αδιαφορα. Επισης η ελλειψη εφαρμογων στο μαρκετ ηταν μεγαλο μειον. Πολυ λιγοι εχουν θετικη γνωμη για τα Windows Phones απο οσους εχω γνωρισει. Δεν εινα ιτυχαιο αυτο.
stavag Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Aggeluska είπε ναι ειχα. Ενα Lumia mid-range Μοντελο. Οκ, ισως ημουν λιγο απολυτος... συγνωμη. Αν εξαιρέσεις 2-3 μοντελα που ηταν πολυ καλα, τα υπολοιπα ηταν αδιαφορα. Επισης η ελλειψη εφαρμογων στο μαρκετ ηταν μεγαλο μειον. Πολυ λιγοι εχουν θετικη γνωμη για τα Windows Phones απο οσους εχω γνωρισει. Δεν εινα ιτυχαιο αυτο. Σαν λειτουργικό ήταν εξαιρετικό θάφτηκε όμως από την έλλειψη εφαρμογών!! Εγώ είχα το 640 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος
deadp Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, stavag είπε Η σημερινή Nokia δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.Ειναι μια κινεζική εταιρεία που έχει εξαγοράσει την φίρμα της Nokia Για άλλη μια φορά: https://en.m.wikipedia.org/wiki/HMD_Global Πρώτα ενημερωθείτε, μετά ενημερώστε. 4
kallair Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2019 στις 11:57 ΠΜ, stavag είπε Είχες κανένα windows phone και ήταν για πέταμα? Στα windows phone είχε βγάλει εξαιρετικά τηλέφωνα σε πολύ καλές τιμές Η σημερινή Nokia δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.Ειναι μια κινεζική εταιρεία που έχει εξαγοράσει την φίρμα της Nokia Εχω βαρεθει να ακουω αυτή την ανακριβεια. Σταματηστε επιτελους να αναπαραγετε οτι βλακεια ακουτε χωρις να ειστε σιγουροι. HMD is headquartered in Espoo, Finland, and is largely run by former Nokia executives. https://en.wikipedia.org/wiki/HMD_Global Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από kallair
james01gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Ναι και πάλι το έχει νοικιάσει το όνομα, δε το έχει αγοράσει. Μόλις τελειώσει το ενοίκιο δεν ξέρεις εάν η εταιρεία θα συνεχίσει...
rofl Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) who cares στην πραξη μιλαμε για ενα κινητο που κατασκευαζεται απο foxconn. απο κει και περα so far σαν παρουσια την αξιολογω θετικα. μακαρι να παει καλα, αλλα και να μη παει δεν αλλαζει κατι για τους κατοχους του νοκια 8 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από rofl
babyonboard Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, rofl είπε who cares στην πραξη μιλαμε για ενα κινητο που κατασκευαζεται απο foxconn. απο κει και περα so far σαν παρουσια την αξιολογω θετικα. μακαρι να παει καλα, αλλα και να μη παει δεν αλλαζει κατι για τους κατοχους του νοκια 8 True story
Wayward Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2019 στις 12:01 ΜΜ, Aggeluska είπε ναι ειχα. Ενα Lumia mid-range Μοντελο. Οκ, ισως ημουν λιγο απολυτος... συγνωμη. Αν εξαιρέσεις 2-3 μοντελα που ηταν πολυ καλα, τα υπολοιπα ηταν αδιαφορα. Επισης η ελλειψη εφαρμογων στο μαρκετ ηταν μεγαλο μειον. Πολυ λιγοι εχουν θετικη γνωμη για τα Windows Phones απο οσους εχω γνωρισει. Δεν εινα ιτυχαιο αυτο. Εγώ εδώ και 3 χρόνια έχω το 950 XL, το κινητό είναι καταπληκτικό αν και σαφώς είναι πια πρόβλημα το λειτουργικό το οποίο έχει εγκαταλείψει η MS. Σα συσκευή όμως και ειδικά σε προσφορά που το είχα πάρει στα 199€ είναι άψογο. Στη χρήση που κάνω εγώ με καλύπτει ακόμα. PS. ok τότε βγήκε σαν MS αλλά στην ουσία Nokia είναι Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Wayward 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Eξαντλημενο το βλεπω, οποτε το βαζω στον τιτλο και το κλειδωνω γιατι ερχεται συνεχεια πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις