Προς το περιεχόμενο

24" 144hz 180 euro e-shop crazy sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αν δε κανω λαθος η συγκεκριμενη εχει frame skipping.

Διάβασα πρόσφατα πως διορθώθηκε, μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση βέβαια :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pinkakos είπε

Διάβασα πρόσφατα πως διορθώθηκε, μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση βέβαια :P

Δε βλεπω πως μπορει να διορθωθηκε εκτος και εαν μιλαμε για καινουργιο revision.

Που σε αυτη τη περιπτωση,πρεπει να δεις ποιο revision ειναι του eshop.Και αν δεν ειναι το τελευταιο,αντε να βγαλεις ακρη και να τη γυρισεις.

Δημοσ.

ποιος ηλιθιος περιμενει  να δει  144hz μεσω hdmi ? 😛  πολυ βολικο που δεχεται dual DVI παντως για οποιον δεν εχει παρει gpu τα τελευταια  4-5 χρονια και τον ενδιαφερουν μονο ελαφρια games / low-competitive  settings

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δικια μου μια χαρα παιζει 144hz μεσω hdmi.Δοκιμασμενο κιολας.

Περα απο αυτο και με DP το ιδιο θεμα θα εχει.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην λέτε ανοησίες οι ημιμαθείς , fhd1080 το hdmi παίζει τα 144  στο ρελαντί

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

ακομα και σε 2κ με hdmi 2.0 παιζει 144hz 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

προφανως αναφερομαι σε HDMI  εισοδο προγενεστερη  του 2.0  οπως  αυτη που εχει η δικια μου  οθονη.

Αναφορά σε κείμενο

The ports are rear-facing, located towards the bottom in the central region. These are; DC power input (external power brick), 2 HDMI 1.4a ports (supports Adaptive-Sync), DP 1.2a (supports Adaptive-Sync), a service port (service centre use) and a 3.5mm headphone jack. HDMI supports up to 120Hz and DP up to 144Hz on this monitor on both AMD and Nvidia GPUs, with AMD GPUs potentially benefiting from their FreeSync feature, explored later.

https://pcmonitors.info/reviews/samsung-c24fg70/

21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Και αυτη  η "κβαντικη" 26,9 " ειναι  ;; https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc32h711q-32-led-wide-quad-hd-p-PER.155964

60hz. 

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Η δικια μου μια χαρα παιζει 144hz μεσω hdmi.Δοκιμασμενο κιολας.

Περα απο αυτο και με DP το ιδιο θεμα θα εχει.

"Για οσους λενε πως κανει frame skiping και οτι δεν ειναι 144hz, κανετε λαθος. Το frame skiping δημιουργειται οταν μια τοσο μεγαλη συχνοτητα δεν μπορει να περασει μεσα απο ενα καλωδιο HDMI. Σας συμβουλευω να αγορασετε ενα dvi καλωδιο " 

επισης παιζει  σοβαρο ενδεχομενο να εγινε μαλακια στο εργοστασιο και  η ταδε παρτιδα αντι να εχει dual DVI καλωδιο μεσα, να  εχει single  οπως  ειχε  γινει με μια  vg 236h που ειχα παρει 2ο χερι απο τις αγγελιες εδω μεσα

απο sidegrade σε  sidegrade παω προσωπικα, πιο πολυ για το αγχος μην βρεθω ξαφνικα με 60hz  και ξενερωσω την ζωη μου,  2233RZ ( αγορασμενη 11/2009 - δουλευει ακομα λολ ) - VG236H ( 7/2015 )  -  C24FG70 ( 12/2017 )  

Επεξ/σία από SoFGR
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SoFGR είπε

προφανως αναφερομαι σε HDMI  εισοδο προγενεστερη  του 2.0  οπως  αυτη που εχει η δικια μου  οθονη.

αυτά που λες έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια , τσέκαρε το ημερολόγιο έχουμε 2019.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πλακα ειναι οτι η 27 " lenovo που ειχα παρει για βοηθητικη να δειχνει τις καμερες συντονιστηκε στα 75 hz με ενα απλο hdmi 

.Παλια βαζαμε DP παντου σα τους μ@λακες και μας εμεινε :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...