EuphangeL Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Agony είπε Εδω και 10 χρονια απορώ γιατι δεν εχουν βγαλει σαν στανταρ πληκτρολόγια στα pc και παιχνίδια που υποστηρίζουν αναλογικά πλήκτρα με αισθητηρα πίεσης ... Εστω στα πληξτρα awsd που παιζουν όλοι. Απαραδεκτο να πατάς w για παραδειγμα και ο χαρακτήρας να εχει μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Λες και ειμαστε στο 1990. Γιατί τα μηχανήματα αυτά δεν είναι για παιχνίδι. Άλλο που κάνουν πάρτυ οι εταιρίες τόσα χρόνια στις πλάτες σας με τα λεφτά που τους δίνετε Μάντεψε ποια μηχανήματα είναι για παιχνίδι
Agony Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Γιατί τα μηχανήματα αυτά δεν είναι για παιχνίδι. Άλλο που κάνουν πάρτυ οι εταιρίες τόσα χρόνια στις πλάτες σας με τα λεφτά που τους δίνετε Μάντεψε ποια μηχανήματα είναι για παιχνίδι Τα μηχανηματα αυτα εννοεις λαπτοπ? Η Γενικα τα pc ? Διοτι και στις 2 περιπτώσεις δεν υπαρχουν πολλες επιλογες αναλογικου πληκτρολογίου. Τωρα αν ενοεις τις κονσολες με τα αναλογικα κοντρολερ αυτα υπαρχουν και σε pc υπαρχουν ποιο χαμηλες τιμες σε παιχνιδια υπαρχει η αναβαθμιση υπαρχει το ultrawide support υπαρχουν αρκετοι λόγοι οπως πχ simracing κτλ.κτλ. Ομως και οι κονσολες ειναι μια καλη επιλογη αν καποιος δεν ενδιαφέρεται για fps. Ultra graphics και απλα θελει παιχνιδια του γουστου του πχ προσωπικα οσο και μονοδρομος να ειναι το pc για μενα υπαρχουν 3 παιχνιδια που λατρευω στο ps4 ,Last of us God of war Uncharted . Γενικα ποτε δεν καταλαβα την παιδικη αντιπαράθεση κονσολες vs pc .
morningwood Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Agony είπε Εδω και 10 χρονια απορώ γιατι δεν εχουν βγαλει σαν στανταρ πληκτρολόγια στα pc και παιχνίδια που υποστηρίζουν αναλογικά πλήκτρα με αισθητηρα πίεσης ... Εστω στα πληξτρα awsd που παιζουν όλοι. Απαραδεκτο να πατάς w για παραδειγμα και ο χαρακτήρας να εχει μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Λες και ειμαστε στο 1990. https://www.pcgamer.com/cooler-masters-pressure-sensitive-analog-keypad-aims-to-make-you-a-better-gamer/ θα ερθει σιγα σιγα και στο ευρυ κοινο ! 1
nospa2082 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/1/3/14144270/roccat-gaming-keyboard-pressure-sensitive-analog-ces-2017
newton91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, vAg0s97 είπε Εντάξει, αντικειμενικά μιλώντας μόνο το θέμα της τιμής πέτυχες σε αυτό που ήθελες να πεις. -Θερμοκρασίες στα last generation/high end laptops έχουν βελτιστοποιηθεί αρκετά με διάφορες καινοτομίες...(βλέπε υδροψύξεις ή καινούριες τεχνικές airflow) -Οθόνες, μην το πεις ούτε για αστείο...πλέον τέτοιας κατηγορίας λάπτοπ έχουν πολύ καλύτερα και προσεγμένα πάνελ σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά -Ημερομηνία λήξης, εξαρτάται πως το αναφέρεις, άμα εννοείς την εγγύηση ή την ποιότητα κατασκευής...επειδή δεν μιλάμε για 500-1000€ κατηγορίας μηχάνημα, οπότε προσωπικά πιστεύω πως έχει να κάνει με τον ίδιο τον χρήστη και με το πως μεταχειρίζεται τον εξοπλισμό του... -Μη αναβαθμίσημοι!? Πλέον στα περισσότερα μοντέλα (με κάποιες εξαιρέσεις) βγαίνουν-αφαιρούνται σχεδόν τα πάντα όπως στα desktops και φυσικά δίνεται υποστήριξη για 2-3 χρόνια αναβαθμίσημου εξοπλισμού φυσικά με κάποιους vendors να ρυθμίζουν την συμβατότητα. Οπότε, θα συμφωνήσουμε πως δεν είναι για τον καθέναν αυτής της κατηγορίας τα λάπτοπ, ναι είναι για High End Gaming, δεν είναι για Overclock όπως τα παρουσιάζουν (marketing policy), και μπορεί να μην είναι τόσο "φορητά" αλλά απευθύνονται για users-on-the-go με βαθιά τσέπη. Σε ποια λαπτοπ καινουρια μπορεις να αναβαθμισεις οτι θες; Επισης η υποστηριξη αυτη για 2-3 χρονια δεν μου λεει κατι εμενα προσωπικα. Για ανελυσε το μου λιγο αν σου ειναι ευκολο
Alexaras1991 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Εμένα μ'αρεσε πολύ το αναλογικό πλητρολόγιο που πατάς λίγο για να περπατήσεις όπως γίνεται στους μοχλούς των χειριστήριων. Άντε να ρθει με το καλό στα PC και γίνει στανταρ.
nero62 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Κόσμημα αλλά τόσο περιττό. Αν ας πούμε είχε 2000-άντε το πολύ 2500 με 9900 και 2080 τότε ΝΑΙ θα άξιζε η αγορά του. Μια ζωή την έχουμε για τους τρελαμένους με το σπορ. Αλλά στα 4-5 χιλιάρικα που θα πάει τουμπανιασμένο δεν τα αξίζει ούτε κατά διάννοια. Ο Gamer με 2-25κ στήνει υπέρτατο σύστημα και ποιο γρήγορο από αυτό. Η φορητότητα? Ανέκδοτο για μένα εφόσον δεν πρόκειται ποτέ να κουνηθεί από το γραφείο και αν κουνηθεί θα είναι μια φορά στο ΤΟΟΟΟΣΟ και η μεταφορά του θα είναι ελάχιστα ποιο εύκολη από ένα σετάκι με MiniΙΤΧ σύστημα με μια 24άρα οθόνη ιδίων προδιαγραφών. Από την άλλη όπως είπα... κόσμημα... Για τους έχοντας την άνεση δεκτό. Για τους σκεπτόμενους που θέλουν κόστος προς απόδοση όχι. Και καταλήγω. Κόσμημα και όπως όλα τα κοσμήματα περιττό και ακριβό.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Σε λιγο θα τα βγαλουν και βενζινοκινητα... και με ροδες....(οταν βαριομαστε να πηγαινουμε για ψαρεμα....) Συγνωμμη κυριες και κυριοι αλλα στην υπερβολη απαντας με υπερβολη...
vAg0s97 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 10 hours ago, newton91 said: Σε ποια λαπτοπ καινουρια μπορεις να αναβαθμισεις οτι θες; Επισης η υποστηριξη αυτη για 2-3 χρονια δεν μου λεει κατι εμενα προσωπικα. Για ανελυσε το μου λιγο αν σου ειναι ευκολο Alienware area 51m , Alienware 17 R5, Asus GX800 και είναι και άλλα...2-3 χρόνια για upgrade support είναι "just okey", άμα σκεφτείς ότι τα περισσότερα λάπτοπ της αγοράς δεν έχουν πολλές δυνατότητες αναβάθμισης, και ότι ο μέσος χρήστης στα 3-5 χρόνια αναβαθμίζει
Psaris Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Εμένα μ'αρεσε πολύ το αναλογικό πλητρολόγιο που πατάς λίγο για να περπατήσεις όπως γίνεται στους μοχλούς των χειριστήριων. Άντε να ρθει με το καλό στα PC και γίνει στανταρ. μόλις έβγαλε η coolemaster το MK850 αλλα κανει "emulate" χειριστιριο xbox και το παιχνιδι νομίζει οτι παιζεις με controller,δεν υπάρχει ακομα υποστιριξη αναλογικου πληκτρολογίου στα windows δυστυχώς ...
jackess Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις 15/4/2019 στις 1:11 ΜΜ, nero62 είπε Κόσμημα αλλά τόσο περιττό. Αν ας πούμε είχε 2000-άντε το πολύ 2500 με 9900 και 2080 τότε ΝΑΙ θα άξιζε η αγορά του. Μια ζωή την έχουμε για τους τρελαμένους με το σπορ. Αλλά στα 4-5 χιλιάρικα που θα πάει τουμπανιασμένο δεν τα αξίζει ούτε κατά διάννοια. Ο Gamer με 2-25κ στήνει υπέρτατο σύστημα και ποιο γρήγορο από αυτό. Η φορητότητα? Ανέκδοτο για μένα εφόσον δεν πρόκειται ποτέ να κουνηθεί από το γραφείο και αν κουνηθεί θα είναι μια φορά στο ΤΟΟΟΟΣΟ και η μεταφορά του θα είναι ελάχιστα ποιο εύκολη από ένα σετάκι με MiniΙΤΧ σύστημα με μια 24άρα οθόνη ιδίων προδιαγραφών. Από την άλλη όπως είπα... κόσμημα... Για τους έχοντας την άνεση δεκτό. Για τους σκεπτόμενους που θέλουν κόστος προς απόδοση όχι. Και καταλήγω. Κόσμημα και όπως όλα τα κοσμήματα περιττό και ακριβό. Έχω την εντύπωση πως δεν έχεις πιάσει ποτέ rtx 2080 ή οποιοδήποτε άλλη high end κάρτα. Υπάρχουν υλοποιήσεις που ζυγίζουν όσο ένα 15ρι λάπτοπ ΜΟΝΟ η κάρτα. Και ΟΧΙ κανείς δεν παίρνει 3 χιλιάρικα λάπτοπ για να το έχει στο γραφείο μόνιμα. ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι με τα ίδια λεφτά ή λιγότερα φτιάχνεις κάτι πιο δυνατό. Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά το μικρότερο κουτί που χωράει High end hardware θέλει βαλίτσα και όχι backpack. Και ζυγίζει 10 κιλά. Και θέλει και οθόνη. Και πληκτρολόγιο. Και ποντίκι. Και δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για καμια ώρα ή δύο χωρίς πρίζα. ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ: Εγώ το Alienware το έχω πάντα στη τσάντα μου και ας ζυγίζει κοντά 5 κιλά. Η ανατομική τσάντα της Alienware όμως είναι έτσι φτιαγμένη που δε το νιώθεις. Το έχω σπίτι, φεύγω το παίρνω στη δουλειά που έχω το δεύτερο powerbrick, το αφήνω απλά στο γραφείο και δουλεύει, φεύγω πάω στη κοπέλα το βγάζω κάνω τη δουλειά μου με μπαταρία μια ωρίτσα γυρνάω σπίτι έχω ήδη powerbrick στο γραφείο το αφήνω εκεί. Και εννοείται πως είναι upgradable σε όλα εκτός της μητρικής (επεξεργαστής, μνήμες κάρτα γραφικών, σκληροί, λοιπές κάρτες μέχρι και οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα